.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мн обичам едно момиче
    Guest

Мн обичам едно момиче

Здравейте,
    Мн искам да ражкажа мойта история за да ми олекне малко.Значи мойта история започва когато харесах едно момиче от моя клас още в 8клас със всеки ден я харесвах все повече и повече.Влюбих се мн силно в нея,със всеки един ден в който я виждам в училище,когато зърна прекрасните и очи сърцето ми бие по силно и се чувстам прекрасно и когато идваше ваканция се натъжавах че няма да я видя толкова време ,,в час постоянно я гледам и ми става супер хубаво и дори приятелите ми се смеят когато правех така.когато се доближавах до нея треперех,а по принцип не съм срамежлив.Всяка една вечер вкъщи мисля постоянно за нея .Обичам я безумно много. Преди си мислех че любовта е една измислица и че не съществува но от както зърнах това момиче смятам че любовта е най прекрасното нещо.Никога няма да забрава това момиче но за съжаление нещата не са толкова прости.След 2 години тази година споделих с най-добрите си приятели че съм много влюбен в това момиче и се оказа че на един от най добрите ми приятели също я харесва.С него си обещахме да не кажем на никой но дойде един ден в който се скарах с другия си най-добър приятел и този приятел е решил да ме защити пред него и неговата компания и без да искал се изпуснал и казал че съм влюбен в това момиче .В тази компания има също две момичета от моя клас които са много добри приятелки и с момичето в което съм влюбен и с мен. една вечер една от тези две момичета ме попита дали е истина и нямаше как да я излъжа.Тя ми обеща че няма да каже на никой.От този момент не съм проговорил на приятеля който също харесва това момиче защото не можех да повярвам че ше ме предаде толкова тъпо.Преди известно време разбрах че другото момиче което знаеше е казала на целия клас и сега това момиче по което съм загубил ума и дума знае че съм влюбен в нея и ми е много конфузно исках никой да не научи тайната ми но така наречените "добри приятели ме предадаха".Мн обичам това момиче не съм малък на 17 съм и наистина съм страшно влюбен не е малоленто харесване просто незнам какво да правя вече бих искал мн да стане нещо но наистина не искам да загубя дори и малкия си шанс.Моля ви дайте ми съвет но съвет от типа "Забрави я" няма да ми помогне защото наистина я обичам много.Благодаря предварително

Re: Мн обичам едно момиче

Цитирай Първоначално написано от Мн обичам едно момиче
    ... просто незнам какво да правя вече бих искал мн да стане нещо но наистина не искам да загубя дори и малкия си шанс.Моля ви дайте ми съвет но съвет от типа "Забрави я" няма да ми помогне защото наистина я обичам много.Благодаря предварително
    Направи нещо де? Говорите ли си Отбягвате ли се? Поздравявате ли се? Какви са ви в момента отношенията? Тря малко повече инфо, иначе така като гледам за пореден път ми се ще да "поздравя" тия "добри" и "много добри" приятели, ма не е времето нито мястото.

За "Забрави я" едва ли щях да го кажа, кат те гледам как си хлътнал по нея. Мой приятел е в същото положение. Говорим си с него вс. вечер. Казва ми кво ста, ама неа шанс. Там е малко по - различно, но според мене, ти тря да знаеш кво можеш да направиш по въпроса. Все пак сте от 1 клас мамка му. Знаеш и характер и всичко. Кво обича, кво не обича, кво прави, кво и е хобито, кфо пие, кфо не ... ехеее дълга та широката стана

nqkafsi
    Guest
    nqma lubof ! ima samo.. obarkwane.. na mozaka... taka da go kaja...
    ftalpish li si che q obichash.. nqma spirane..
    i az bqh tai.. hareswax 1 momiche 3 g i polovina.. no tq men ne... beshe hybava visoka.. i tq beshe v moq klas.. i postoqnnoq gledax.. i mi beshe kakto kazvash ti "super qko" no.. nastina lubov.. nqma posle.. kato kazah krai ! neiskam da mislq za neq... sled 5 meseca bqh izlikyvan.. !
    che po tvoq vapros... ako iskash da si s neq.. otidi pri neq.. kolkyto i da te e sram.. i i kaji si4ko kakvoto mislish za neq... draj se skromno ne arogtno .. i ne se pravi na nqkaf "pich" badi sebe si..ako momicheto ispitva ne6ty kam teb.. i ako e svqsno momiche dori i da ne te haresva...
    6tete razbere.... i 6ta nakara da se 4ystvash se pak dobre...
    nemoje vinagi da stawa.. "dobre" "JIVOTA PREEBAVA SI4kI"
    se pak iskreno ti pokajawam yspex !

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Аз не разбирам защо си чакал толкова много време и защо не си се опитал да направиш нещо,да се сбилжиш с въпросното момиче и да се опташ да има нещо повече м/у вас?Според мен приятелите ти са ти напраили услуга,като са й казаби,защото сега поне тя знае и може и да се получи нещо.Не виждам ти кво печелиш от отва да я тледаш само от старни и да не можеш да си по-близо до нея
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

е брау ве
    моя период когато харесвах момичетата и го криех от тях свърши още като бях на 10
    ти какво очакваш да се случи ако тя изобщо не знае
    то е трябвало поне някакви симпатий да покажеш
    Жената има нужда от четири животни:
    Ягуар в гаража,
    Лисица в гардероба,
    Тигър в леглото
    и Магаре,което да плаща за всичко това

Мн обичам едно момиче
    Guest
    Много пъти съм опитвал да и направя впечатление и симпатия и понякога съм успявал поне така се надявам.Но наистина не знам може би като всички момчета които за пръв път изпитват такива чувства когато се доближа до нея ми става нещо и не казвам нищо смислено и умно и супер мн се притиснявам,а рядко се държа така може би защото мн обичам да чета гледам да се изказвам по умно а не като някой мой познати които говорят без да мислят и въобще не са кавалери и не знам защоо не мога да се отпусна когато говоря с нея.Благодаря за съветите,знам че трябва да и кажа че я харесвам но нз как ще реагира защото първо знае а и второ какъвто съм глупак ще го кажа по най-неподходящият начин

Супер фен
    абе извинявай че щи го кажа ама мн смешно ми стана докат го четях тфа.. тоя каза на оня пък той издрънка на третия и после що знаят сички хахаххахаха абе малко като махленските клюкарки го давате май в твоя клас.. ама погледни от добрата страна - тя знае, помислила е сигурно по въпроса и си е решила ама тфа мне значи че тя ще дойде първа.. как си го предстаяш "абе разбрах че ме харесваш ама мн тее срам да ми кажеш в очите та затфа да ти кажа.." аххахах смешно нали? та ако не отидеш още утре при нея за един хубав разговор по темата афтоматично отиваш в списъка на комплексирани балъци дето не знаят кфо искат, а там не искаш да бъдеш, вервай ми.. хахаха ае успех

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Напълно те разбирам, в момента съм в подобна ситуация. Момичето в което съм влюбен е в моя клас и сме мн добри приятели. Ти опита ли се дъ бъдеш приятел с нея? Направиго и ще ти бъде по лесно.

Град
    РЮАР
    В1прос: Защо криеш от момичето което обичаш чувствата си толкова д1лго време...
    В1прос: Защо си се разс1рдил на приятелят ти който се е изпуснал и казал..
    В1прос: Не мислиш ли че приятелят ти е целял друго да направи, но се е изпуснал..
    В1прос: Не мислиш ли че тези 2 години са пропиляно време заради твоята глупост - да не кажеш на момичето че го обичаш..
    В1прос: Тв1рдиш че не си срамежлив, а защо не си и казал какво чувстваш к1м момичето..

Толкова много в1проси.. и никакви отговори...
    Незнам какво да те пос1вервам, приятелю, сгрешил си и то много..

Повече от фен
    Град
    Варна
    Със риск ,но и с желание да наредя всички,смея да кажа че никой не даде конкретен отговор на момчето.Искам и аз да пиша по въпроса

Ако разграничим типовете мъже на кретени,дон жуановци и добри момчета ти определено си от добрите момчета.Това са такива като теб които седят и гледат отстрани ,а всъщност нищо не правят.Виновен за дългогодишното си бездействие си виновен само ТИ!

Найг-г0лемия риск който можеш да поемеш е да не поемаш риск изобщо. Ти си направил това - седиш и се ослушваш кат гърмян заек.На мацето колкото и телепатични вълни да и пращаш тя няма да й дойде от небето да се влюби в теб.Клюките,които са по твой адрес са най-нормално нещо,ти не си център на внимание,а тема на обсъждане.Утре всички ще са забравили историята ти,а ти пак ще си нещастен.Освен ако...

Не преосмислиш отношението си към момичетата.Готини мацки има под път и над път.Едно момиче не осмисля живота на един истински мъж.Представи си Джеймс Бонд - той бие лошите,кара бързо коли,прави каскади и от време на време се задява с някоя и друга жена.Прави го между другото,не защото е най-важното!!!

Промени нагласата си към момичетата които харесваш.ТИ трябва да ги заговаряш,ТИ трябва да ги сваляш,ТИ трябва да поемеш водещата роля по пътя към собственото си щастие.Друг няма да го направи,уверил си се се надявам от твоя добър приятел ,които е разказал "тайната ти".

И друго: ЛЮБОВТА НЕ Е ТАЙНА!Тя е чувство,към което всички се стремят.Няма нищо срамно да харесваш някой,няма нищо лошо да говориш с момичето,нито пък да я поканиш да излезете.

На приятели в това отношение не се доверявай,защото повечето от тях (които нямат гаджета де) подсъзнателно искат да се провалиш.Мисълта,че ще имаш нещо повече от тях би ги изплашила.

На момичетата недей обръщай внимание.Те говорят и говорят и говорят.Ама работа - нулева.Не се притеснявай от тях

Заключение: Изправи се на краката си.Стани мъж.Дръж действията около теб под свой контрол! Не се крий от любовта - за нея се изискват двама

... и не ми казвак че е трудно....

Град
    ..във един измислен свят..
    Няма любов,комунистите са я измислили за да *б*т без пари
    Не ,шегувам се..но ме учудва ,че толкова време нищо не си направил...все пак си 10 (или 11.. ) клас ,а от 8 казваш,че си харесал момичето...

Защо си крил чувствата си от нея толкова много време,а не помисли ли че през това време тя също може да е изпитвала някави чувства към теб и също да ги е крила???? Най-добре вземи нещата в свои ръце и поговори с нея.И недей да се срамуваш от тва че всички знаят че изпитваш чувстваш към това момиче или наи-вече да ти е гузно за тва.тва е напълно нормално за всеки един човек на тая земя

Мега фен Аватара на koalka
    Покажи я, че я харесваш.Вече няма какво да го криеш, и без това го знае.Сега бъдете в приятелски отношения, възможно е да не изпитва нищо към теб...

Guest
    Такаа, хората си ти го казали. Позволявам си и аз да пиша, защото моето положенеи е идентично с твоето с малки разлики. И аз съм на 17, и аз се влюбих, тя знае, аз знам кво да правя, ама не знам защо не го правя. Цяла година вече. Няколко съвета, надявам се, че ще ме послушаш.

1. Ако сте в добри отношения, супер, дистанцията е малка ще ти е в пъти по-лесно. Тва че сте в един клас е голям плюс вярвай ми. Гарантирано е, че ще се виждате всеки ден, а ако случайно нещо се обърка и стане така, че не си говорите повече, пука ти, не е задължително да харесваш всички в класа си.

2. Преди да почнеш да и се обясняваш се сприятели с нея, помагай и ако има нужда, говорете си за простотии, смейте се... Ако усетиш интерес от нейна страна, не стой прекалено дълго на фазата с приятелството, защото ще й писне.

3. Колкото и да е трудно да го приемеш, допусни факта, че най-вероятно няма да се ожениш за нея и няма да бъдете щастливи до края на дните си. Това би ти помогнало да отпуснеш малко нервите.

4. Поработи в/у себе си. Ше се намеят хора да кажат, че външния вид няма значение, ама има, за самия теб има! Най-важното е да се чувстваш добре. Не става дума само за външен вид, вътрешно трябва да си доволен от това, което си - характер, интелект...
    Тва много помага за опускане на нервите.
    Като сте в компания и ти дойде нещо наум, кажи го без да мислиш какви думи да използваш. Ако мислиш, точно когато го казваш ше прецакаш нещата и няма да получиш ефекта, който си търсил. Карай го по спокойно с една дума. Оригиналността обаче винаги е голям плюс.

5. Когато решиш да говориш сериозно с нея по темата, бъди искрен и говори направо и простичко. Поезия, оригиналности тука няма да са на място хич.

6. Бъди нестандартен като цяло. Не вярвай на стереотипите, които медиите и измиленият тинейджърски "хайлайф" налагат.

7. НЕ МИСЛИ много (разбирай, без "ако стане това...ако стане онова")

Еуфорията от това любовно чувство наистина може да изтрие всяка полезна мисъл от съзнанието ти, когато видиш момичето, но точно в този случай безкрайно много помага приятелството. Така ще имаш и чувството, че сте по-близки и можеш да и кажеш всичко.

Тва е основното. А за тези които писаха неща от сорта на "защо си чакал толкова време по дяволите...?" ще кажа - някои хора са по-затворени, причини много. И аз не съм срамежлив, ама ква полза? Просто понякога страха от отхвърлянето (съзнателен или не) е по силен от всичко друго. Някои хора не се чувстват комфортно с изразяването на чувства.

Пожелавам ти тя също да те обича и да сте щастливи.
    (на себе си пожелавам същото )

BTW Къде учиш?

Фен
    Град
    drevna garciq
    Kaji q na neq be kalun
    ko ni govri6 4e q obi4a6 obi4ai q ama dai i tq da te obi4a gluposti prai6
    kaji go na neq kaji i tvoqta gledna to4ka za ne6tata tva koeto si kazal ne sam go 4el no znam kvo pi6e :}
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Guest
    слушам!

в последно време почна много много да не ми пука, и ше става каквото ше става

Дано и тоз пич се освести, като знам какво е, 2 години такъв душевен тормоз са повече от два пъти по-дълги от една.

Мн обичам едно момиче
    Какво съвпадение ! И аз много обичам едно момиче.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

А за тези които писаха неща от сорта на "защо си чакал толкова време по дяволите...?" ще кажа - някои хора са по-затворени, причини много. И аз не съм срамежлив, ама ква полза? Просто понякога страха от отхвърлянето (съзнателен или не) е по силен от всичко друго. Някои хора не се чувстват комфортно с изразяването на чувства.
    Еми да прав си. Някои хора не са срамежливи, но са затворени. Но всичко се преодолява. Въпрос на мисъл. Ако си повтаряш подсъзнателно, че няя нищо да стане, че ей така отиваш, пък квото стане... естествено ще е, да си затворена личност. Та има периоди, когато тия хора говорят повече със себе си, от колкото с останалите, и там е проблема. Просто не му тряя мислене на тва нещо. Тръгваш и действаш. Тва не е война, за да обмисляш стратегии. Тва е нещо съвсем нормално да се случва. Момчета, момичета, запознанства.... просто излез с гърдите напред и се хвърляй с главата напред 'в боя'. Ще имаш по-голям шанс за 'победа' накрая, от колкото ако си седиш в къщи и размишляваш, какво да и кажеш, като се видите, например.

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Мн обичам едно момиче
    Какво съвпадение ! И аз много обичам едно момиче.
    Тва ако вземе всеки да го казва в тая тема, то че стане ебати флууда тука братко

П.П. И аз много обичам едно момиче!

Guest
    Благодаря на всички за обърнатото внимание
    @ illusions nапълно си прав,в моя клас мн са като мехленски клюкарки ама тях ги има на всякъде за съжаление
    @ tupalyfff Пожелавам и на теб успех
    @ дразнител на 1-я въпрос просто не събрах смелост за което може би вече мн съжалявам,2-я въпрос не мислиш ли че когато един приятел ти обещае нещо не трябва да те предаде в първия удобен случай,на 3-я въпрос да наистина съжалявам и то много а 4-я въпрос ти отговорих с първи юя
    @ Nassgerrack Благодаря ти за помощта и за съветите но защо приятелите да искат да се провалиш не разбирам такъв вид приятелство но благодаря ти искренно за съветите и за помощта

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Такаа, хората си ти го казали. Позволявам си и аз да пиша, защото моето положенеи е идентично с твоето с малки разлики. И аз съм на 17, и аз се влюбих, тя знае, аз знам кво да правя, ама не знам защо не го правя. Цяла година вече. Няколко съвета, надявам се, че ще ме послушаш.

1. Ако сте в добри отношения, супер, дистанцията е малка ще ти е в пъти по-лесно. Тва че сте в един клас е голям плюс вярвай ми. Гарантирано е, че ще се виждате всеки ден, а ако случайно нещо се обърка и стане така, че не си говорите повече, пука ти, не е задължително да харесваш всички в класа си.

2. Преди да почнеш да и се обясняваш се сприятели с нея, помагай и ако има нужда, говорете си за простотии, смейте се... Ако усетиш интерес от нейна страна, не стой прекалено дълго на фазата с приятелството, защото ще й писне.

3. Колкото и да е трудно да го приемеш, допусни факта, че най-вероятно няма да се ожениш за нея и няма да бъдете щастливи до края на дните си. Това би ти помогнало да отпуснеш малко нервите.

4. Поработи в/у себе си. Ше се намеят хора да кажат, че външния вид няма значение, ама има, за самия теб има! Най-важното е да се чувстваш добре. Не става дума само за външен вид, вътрешно трябва да си доволен от това, което си - характер, интелект...
    Тва много помага за опускане на нервите.
    Като сте в компания и ти дойде нещо наум, кажи го без да мислиш какви думи да използваш. Ако мислиш, точно когато го казваш ше прецакаш нещата и няма да получиш ефекта, който си търсил. Карай го по спокойно с една дума. Оригиналността обаче винаги е голям плюс.

5. Когато решиш да говориш сериозно с нея по темата, бъди искрен и говори направо и простичко. Поезия, оригиналности тука няма да са на място хич.

6. Бъди нестандартен като цяло. Не вярвай на стереотипите, които медиите и измиленият тинейджърски "хайлайф" налагат.

7. НЕ МИСЛИ много (разбирай, без "ако стане това...ако стане онова")

Еуфорията от това любовно чувство наистина може да изтрие всяка полезна мисъл от съзнанието ти, когато видиш момичето, но точно в този случай безкрайно много помага приятелството. Така ще имаш и чувството, че сте по-близки и можеш да и кажеш всичко.

Тва е основното. А за тези които писаха неща от сорта на "защо си чакал толкова време по дяволите...?" ще кажа - някои хора са по-затворени, причини много. И аз не съм срамежлив, ама ква полза? Просто понякога страха от отхвърлянето (съзнателен или не) е по силен от всичко друго. Някои хора не се чувстват комфортно с изразяването на чувства.

Пожелавам ти тя също да те обича и да сте щастливи.
    (на себе си пожелавам същото )

BTW Къде учиш?

Благодаря ти наистина за разбирането и за съветите.Да в добри отношения сме но най-хубавите разговори които сме водили е по чат и там съм опитал да и направа впечатление и ще опитам да използвам съветите ти и уча в 23 Соу в София

Guest
    Супер! В чата е малко по-лесно да си кажеш какво чувстваш! Няма проблем там да й кажеш "обичам те", дори да е без причина. Пробвай, не вярвам някой да ти се обиди, ако му кажеш, че го обичаш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Обичал я,любувал и се отстрани,въздишал по момичето,мислил денонощно за нея...
    А в това време някой тъпкач дето не му пука грам за нея я чука всеки ден,а? :P
    Ех,какво нещо е живота... Или по-скоро човешката глупост...
    Еми не е така защото най-добрата и приятелка ми е казвала че е детствена и е имала само едно гадже и то от детските години

Ми в такъв случай няма кво да губиш , според мене.

На момичетата недей обръщай внимание.Те говорят и говорят и
    говорят.Ама работа - нулева.Не се притеснявай от тях

Lele...az sym ti kryvno obidena! Kak taka shte kajesh e?!

Em sq i az da se izkaja.I men v 7-mi klas edin syuchenik super mnogo me haresvashe ama ne se poluchi.Ne sym se gavrila s nego ili neshty takova.Prosto mu obqsnih che ne e moi tip.Ama predi tva toi sedna i govori s men!Zvuchish svesten i e logichno i momicheto koeto obichash da e svqstno za tova nqma povod za kolebanie - prosto govori s neq!Sys sedene i gledane otstrani nishty nqma da se poluchi.i oshte neshty,ne se syrdi na priqtelq si 1-vo shtoto go e kazal nesyznatelna v opita si da te zyshteti i 2-ro ti e napravil dosta dobra usluga shtoto inache koi znae do koga shtshe da pazish "tainata si".Liubovta ne trqbva da se krie,tq trqbva da se izjivqva UsPeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си