- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Аз съм момиче на 13 и нося 42-ри номер обувки...
az sam momiche na 13 i nosq 42 nomer obyvki visoka sam 170 ujasno eee kato hodq za obyvki horata mi se smeqt a san oshte nq 13 mrazq see tova normalno li e be ???i ako nqkoi znae za poruchka na obyvki kade moga da si napravq mn mersi
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
За какво ти се смеят? Че имаш голям номер обувки ли? Аз не виждам нещо смешно в това ама както и да е. Не може да не продават такъв размер по магазините, всякакви номера има. И едно момиче от моя клас е с такъв размер ама тя е 1.85А и не те знам от кой град си, за да ти кажа къде се правят поръчки за обувки, макар че аз досега не съм чувала за такава фирма ама сигурно има.
Защо трябва да те интересува хорското мнение? гледаи на теб да ти е весело и да не ти пука кой ти се смее..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
уажс...
Никога не си купувай остри обувки,защото ще ти издължават крака изкуствено.Иначе мисля на доста места можеш да си поръчаш обувки.Не се комплексирай за глупости.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
i az 6te ti kaja:da ne ti puka.nqma idealni hora![]()
Дори и така да е те по-малки няма да ти станат,така че го приеми.Гадно е,но..нито ти,нито ние можем да направим нещо по въпроса.А за поръчка на обувки идея си нямам..толкова ли нямат номера в магазините?![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
спокойно.. да не те ебе
аз съм на 14 и нося 41...(само че съм 177 висока)
ама все тая.. и аз понякога не мога да си взема обущата,които ми хареват заради тва![]()
ех... аз пък съм на 16 и нося 35-36Първоначално написано от ThePainIsReaL
верно е голям ужас.... като си харесам някакви обувки и винаги излиза, че няма моя номер
![]()
Life sux but just keep smiling
И аз съм тъй......ама съм на 18.......най готините обувки винаги са до 37-38 номер аз затфа пердаша с маратонки.....Първоначално написано от punisher
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Спокойно бе момиче !!!!
Хаха, и аз съм на голяма основа, и к'во? Проблем с намирането на обувки нямам, защото ходя с маратонки или кецове. Няма нищо срамно в номера обувки, баси. На който не му изнася - една по нашенски...
Мда, девойки, защото 35-ти номер е на границата между детските и дамските обувки и се намира трудно.
Иначе да - примири се. Няма как да ги промениш.
az sym na 14 i nosq 36/37![]()
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ!
Първоначално написано от nobody_knows
Аз пък съм момче и нося 42 и съм на 19години.. , но все пак номерацията не винаги съвпада.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аз като съм на 17 и нося 45-46 .. ко ?? хаха ама момиче ти кви калъфки за цигулки носиш ...Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
182- бан на профил 2т.
на 13 си и си висока 1.70????и носиш обувки номер 42? ми за висо4ината ти не е престъпление ама нещо да не би да си на 23? боже аз също съм на 13 висока съм 1.58/9 и нося 37н обувки 4увствам се егати дребоса
![]()
Аз също съм на 13 и нося 40 номер обувки.Трудно си намирам но пук мен изобщо не ми пука че нося такъв номер обувки,би трябвало и на теб.Всиока сум 1.60 тей че няма от к'во да се притесняваш.Споко един живот живейш,усмихни се!![]()
Обичам те! А как да ти го кажа? В мен се борят обич, чест и срам. Обичам те! А как да ти го кажа, самaтa аз не знам?! Обичам те! Две думи и колко много значат! В плен държат едно сърце. Обичам те! Две думи и една любов голяма! Две думи за едно момче!
i az sam na 13 i nosq 38-39nomer!Iaz trudni4ko namiram obuvki koit da mi haresvat hubavite sa 37-38 ma za 39 redko moe6 da nameri6!![]()
А бе да ... 38 -39 номер се намира лесно по магазините и има хубави обувки. Вече за 42 е малко по-трудно .... не знам от къде да си поръчаш, но разгледай някъде в нета ... може да намериш.az sam na 13 i nosq 38-39nomer!Iaz trudni4ko namiram obuvki koit da mi haresvat hubavite sa 37-38 ma za 39 redko moe6 da nameri6!
Иначе аз съм на 14 и нося 37-38 номери винаги има номера ... но това не пречи моделите да са отврат
![]()
ъъ само за справка аз съм на 15 и кецовете ми са 42/1/2 закфо треа се притеснявам![]()
Оле !!! И от номера на обувките ли сега трябва да се комплексираме !!! Аз като нося 40-41 и какво всички ми се смеят !!! глупости !!!![]()
"Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."
Тс-аз съм на 13 и нося-36-37 и ми се подиграват,защото съм ниска и имам малък крак.......ама те ако искат за всичко могат да ти се подиграват:че си дебел,че си слаб,че си умен,че си тъп,че си висок,че си нисък,че си хубав,че си грозен.....абе за всичко,само да пожелаят!Номера е да не им се хващаш на глупостите!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
А и ако не се оплакваш кой номер са ти обувките никой няма да забележи !!! Последното,което ме интересува пък е кой номер обувки носи някой !!! Хич да не ти пука !