.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Пфф.. аре уе. Цял месец е минал и нито веднъж нищо не сте си говорили за интимни отношения дори на бъзик?
    Ми странно е .. много е странно за мен. :P
    Няма нищо лошо да си помисли, ако започнеш малко от малко да й говориш за това, за отваряш поне темата.
    Бахти .. вие сте заедно, защо трябва да се притесняваш да споделяш с нея кво ти е?
    Пък и ти ще й обясниш, че си готов да я чакаш, ако се стигне дотам.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ми според мен няма нищо неудобно да си говорите за секс...

Христо007
    Guest
    на мен немие на нея и е някак неудобно... пробвах да подхвана ама никво съдействие от нейна страна

ahahahaha
    Guest
    bla bla,, ami nqma praite o6te seks ti sam vijda6 o6te pone mesec 6t 4aka6...

liglaaaaaaaaaaaa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ahahahaha
    bla bla,, ami nqma praite o6te seks ti sam vijda6 o6te pone mesec 6t 4aka6...
    pod4ertavame dymata pone koeto ne zna4i 4e 6t praij na 2 riq

ami prosto q nalazi bez da govorite po temata ti sam 6te useti6 dali iska ili ne ..
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Град
    Бургас
    Хахх.. е ние пък подхванахме темата чак на 5-я месец!.. ) И то не той, ами аз.. защото си падам малко любопитна.. та така.. Ама ти си момче де.. и може нещо лошо да си помисли приятелката ти.. А пък.. кой знае.. може и да не е толкова невинна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си