- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно носенето на презерватив?
Хора искам да по питам дали презерватива може да се сложи доста преди секс-а(5-6 часа) и ако не защо и какви може да са проблемите.
Искам защото мисля, че ще е много по ефективно след като заведа приятелката си на ресторант, а след това в нас ..да я награбя директно както се вика и да не губим време и за това![]()
Благодаря предварително!
MOMCHEEE!! za da go nosish 5-6 chasa predi da doide vreme da se dokazvash.. trqbva postoqnno da si v erekciq... shte ti e malko neudobno... a i nishty ne ti prechi ako i dadesh 1 minuta za da go sloji tq.. taka che ne pravi gluposti... prezervativa e za joba...
Kysmet! =D>
Първоначално написано от Анонимко
И за какво ти е да го слагаш 5-6 часа преди, като се слага за 1мин, няма и толкова ... лапешка работа![]()
по-голяма глупост не бих чувал. Как ще носиш презерватива 5-6 часа преди секса. Нищо няма да ви стане, ако отделите 1 минута, за да сложите презерватива.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
[b]Za tova.. pyhni go v djobcheto i si chakai reda... ako prqtelkata ti te vidi veche nahlupil gumata.. shte te pomisli za nai-izvratenoto syshtestvo na planetata (koeto moje i da ne i dopadne)
![]()
така е постоянно ще си в ерекцияа това не е много удобно и приятно на обществено място защото постоянно ще се пипаш пред неяПървоначално написано от anonimys
![]()
Не мисля че постоянно трябва да е в ерекция з да носи презерватива.
На мен ми седи и иначе![]()
Че ти си бил феномен бе! =D> Но не препоръчвам, дори да го задържиш, без да се скъса(в което се съмнявам) лубриканта който е по презерватива ще духне, и малко може да я наболява, не мислиш ли?ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИ ЧЕ СИ ИЗЛЯЗЪЛ С НЕЯ САМО И САМО СЛЕТ ТОВА ДА БОЦНЕШ!Така че аз не те съветнам да го правиш!Първоначално написано от m-cho
![]()
opredeleno ne moje![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
samo zagrozqvate saita s typite si vyprosi
![]()
![]()
Ти си уникално същество, бе! Аз ти предлагам постоянно да носиш презерватив, че не се знае кога какво може да ти се отвори, и ти да си неподготвен... къде ще губиш само време със слагането
![]()
не си ли малко малък да водиш приятелките си на ресторант и после във вас... вземи порастни и тогава си слагай презерватив, където и когато поискаш...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ти си много умен бе! как 5,64аса преди тва...така наистина ще ти е много неудобно и мисля 4е ще попре4и после на ерекцията ти тъй като презареватив се слага след ерекция(поне така мисля де)..и наистин аотделя секунди да го сложите....не се излагай!сложи си го на съвсем близо място...в джоба на дънките напримерно,като дойде време слагай го и действай.. :P
Феномен бе да го еба!Първоначално написано от Verminaard
![]()
мисленето май не ти е от най-силните чертиПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Абе момиче, не че се заяждам с тебе. Ама наистина като не знаеш нещо защо пишеш , само за смях да ставаш.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
След ерекция се слагал... Хах.. ако искаш, след като свърши го сложете.
А по темата. Скъпи мой, много си ограничен. Наистина. Вземи се образовай и тогава започни да мислиш за секс. И наистина няма ли да ти е по-яко тя да ти го сложи за 1-2 минутки . Бахти .. коооооолко време ще захабите. Хахаха ... 1/10 от акта ви ще иде на кино.
![]()
Ами ако момчето свършва за 2 минути... не трябва да се губи времеПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
мамка му, права си! гле'й с'я за всичко помислихме ама за т'ва не се сетихме...то явно него т'ва го притеснява... че свършва за 2мин и иска по-рано да си сложи шапчицата... е тогава нека си го сложи 2-3 часа преди т'ва, защото както отбеляза бясната_тийнейджърка препоръчително е да не си слага презерватива 5-6 часа преди акта...защото ще му попречи на ерекцията! за това по-добре да го сложи след ерекцията....Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ами като гледам колко бърза със слагането на презерватива, значи и в леглото явно е от по-бързичкитеПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
Или след като свърши
![]()
lele pi4 tva e super otvratitelno,ako moqt priqtel napravi ne6to takova go rezvam direktno,za6toto e super nehigieni4no![]()
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
кое е нехигиенично? да си сложи презерватив или да го сложи 6 часа преди да излезете?Първоначално написано от katttto3
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена