- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос САМО към момчетата
Първоначално написано от malka_sladuranka
Точно така!
puka mi mnoo qsnu
Моят е чакал до 19-тата си годишнина точно защото му е пукало.
Пффф тва секса хич не може да се сравни с любовта.Пука ми с кой ще ми е,защото никога не съм търсел секс,а любов.И след като вече знам кво е тва секс,знам,че любовта е 100 пъти по-приятна от секса.
One ring to rule them all,
One ring to find them,
One ring bring them all
and into the darkness bind them.
Първия път винаги пука. В някои случаи обаче се получават и греди.Първоначално написано от Krem4eto
1. Не ми казвай "кукло".
2. По твоята логика аз трябва да правя вивисекции, защото другият ми ник е Вивисекция.
3. Отношенията ми с приятеля ми не са твоя работа.
4. Да, имала съм гаджета преди него, което не е ненормално за една жена. И да, правила съм секс. Той също е бил с други жени.
5. Защо изказваш безсмислени обиди? Напиши нещо по постовете ми, а не по това, че си решил нещо.
imam poznat ,koito e devstven na 19,kazva ,che nqma da go napravi s nqkoq ,koqto ne obicha,vse oshte ne bil sreshtnal momiche,koeto da zaobicha istinski......obache az si mislq,che skoro veche nqma da mu puka tolkova.....na mnenie sam,che na NE vsichki individi ot majki pol im e vse taq s koq shte si legnat za 1 pat!!!!
Първоначално написано от д-р Грешков
E verno e, 4e moje6e i s dvete, ama to dokato s vredq tq onaq moq "lubov" katalqsa i malko mi dojalq, a i vse pak togava bqh dosta lape.... hehehehe, a golemite batkovci q bqha razperdu6inili, o6te kato se setq me izbiva na smqh...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
общо взето важното е мацката да е готина.. другото е без значение![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Разбира се че ми пука..........
em na men li4no ne mi puka6e koq to4no 6te e .... vajnoto e da e qka macka
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
Стига да е яка , не ми дреме особено. Номера е да ти е готино. Лично аз не харесвам момичета които обичат да питат "Първа ли съм ти , ама ти обичаш ли ме" ... Е*и там и не се интересувай.Разбира се с презерватив![]()
за първия път колкото и тъпо да звучи тряя да е незабравим тей че не може да се напрай с няква непозната,а с човек който любиш,пък другите по-може с друга,ама чак с напълно непозната де да знайш кво е прилепнала или ква е
На пове4ето мом4ета, които познавам никога не им е пукало с коя ше го направят, стига да го направят. Е, разбира се, ако имат избор, гледат да подберат някоя по-готина мацка, но ина4е, тресне ли ги хормонът, няма 4увства, няма незабравими моменти, няма нищо. Хубавото е, 4е има и свестни, но за жалост рядко се срещат![]()
![]()
Робинята на Quench
edva li ne izvadihte momchetata nai golemite zverove.. tarseli kade da si go pahnat? a ako vie momichetata ne im davate dali she ima kade?
az lichno pravih sex v 8mi klas s gadjeto mi koeto beshe v 9ti i strashno q obichah i tq men obichashe i ne iskah da sym s nikoq druga makar che sam imal vazmojnosti da pravq sex i s drugi momicheta.. ta misalta mi e .. kato ne znaete ne se izkazvaite.. naistina e vqrno che nqkoi momcheta tarsqt kade da si go pahnat no edva li sa poveche ot 70%..
Колкото и клиширано да звучи пука им, поне това е моето мнение......все пак зависи от много неща..........ако момчето до такава степен е завладяно от хормоните и само гледа къде да освободи напрежението.........пък и вече доста хора ако има начин сами ще си го вкарват за да се хвалят че не са девствени![]()
![]()
![]()
![]()
Пука ми и това е причината да съм девствен още на 16 години!!!![]()
Ako si izmorena - si pochini.Ako si samotna...ela pri men!
Според мене просто не ти пускатПървоначално написано от maple
![]()
![]()
Абсолютно не ми пукаше 1вия път .. мацката ми беше 'подарък' един вид за 15ия рожден ден .. бях пиян като копелеха ха сега .. 6години по-късно .. като че ли по ми пука с кви си лягам
![]()
ама тва си е до периоди .. няма значение дали ти е 1вата или 10тата .. просто имаш период в живота си в който искаш да чукаш ( и евентуално чукаш) всичко което мърда .. ама мисля че ми мина![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
кво се правиш на отворен,Първоначално написано от Oralgin
добре,че си имал РД и са и платили
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
oralgin да ти кажа не ма барка ко мислиш аз отговарям по темата !
И Благодаря за подкрепата ABSOLUTE`me
Ako si izmorena - si pochini.Ako si samotna...ela pri men!
Mnogo malko momi4eta se kefqt na mom4eta kato tvoite friends oba4eПървоначално написано от alice sw
Първият път исках да е с момиче, което обичам.
Много ясно че ми пука
Определено не ми е се 1 ... !