- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос САМО към момчетата
За мен е важно с коя съм го направил разбира се,то брат олигофрен само не би му пукало![]()
На мен първата ми беше некво курвенце. Не се радвам с това, но така се стекоха обстоятелствата. За секс ще има време бъди сигорен, така че си помисли с коя, къде и как ще го правите. Успех![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Хммм първия ми път беше.... опа стоп аз нямам такав още.... предполагам че ще ми пука ма един бог знай на каф акъл ще съм тогас![]()
Няма значение въпроса е да се опънете, да си доставите кефа. Дори колкото по-случайна е първата за мъжа, толкова по-добре. Тогава падат задръжките и се справяш по-добре отколкото ако е човек, на когото държиш.
Първата.. за сефтето ни пука не с коя е, а кога е и ако може да е по- скоро.
4ак след като си помислим 4е ве4е сме "мъже" тогава по4ва да ни пука кой-кой е, и понякога много по- късно по4ва да ни пука кой какво изпитва, тогава ве4е може би наистина сме станали "мъже"
be boli me kura samo da ne e debela i da ne smardi![]()
Пука миии!!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
е пък на мен ми пука, тука сигурно 90% от момчетата ще ме сметнат за луд, може и такав да съм де, кой знае.Но е изключително важно за мен да е с моето гадже което си обичам ужасно много. И кво като има други възможности, аз си искам само нея. Макар че си е вярно че тия желания ми е**** майката на разум и съвест все още се държа![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
всъщност, като се замисля, и тогава не ми пукаше изобщо...
"първия път, никога не се забравя, това е много важно, най-добре е да го направиш с някой, когото истински харесваш, няма по-хубаво от любене,а не животински секс първия път" бляяяяяяяяяяяя
не съм сексист,но това са женски глупости тип роман на изд. АРЛЕКИН
Това дали ти пука или не не зависи от това дали си момче или момиче, а от това какъв човек си. Има момчета, на които им пука има и такива, на които не им пука. Същото важи и за момичетата.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
-----------------
Непоправим романтик
Predi da go narpavish ,pyrviq pyt ,ne ti puka.Първоначално написано от Krem4eto
Sled tova zapo4va da ti puka, no ve4e e kysno
![]()
Съгласен съм,затова опичайте си акъла преди да го направите,да не хлатнете и да стане късно........Първият път беше важен за мен също.
зависи бе... ако съм леко подпийнал и ми е дошло настроението-бих праснал всяка... ама принципно де, от морална гледка точкаПървоначално написано от ABSOLUT`me
-> не ми е баш все едно...