.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

...

est che mi puka .. vse pak tova se pomni cql Jivot!

Guest
    За мен е важно с коя съм го направил разбира се,то брат олигофрен само не би му пукало

Фен
    Град
    Софеа
    На мен първата ми беше некво курвенце. Не се радвам с това, но така се стекоха обстоятелствата. За секс ще има време бъди сигорен, така че си помисли с коя, къде и как ще го правите. Успех
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Е много ясно че ми пука...аз съм си още с нея

Хммм първия ми път беше.... опа стоп аз нямам такав още.... предполагам че ще ми пука ма един бог знай на каф акъл ще съм тогас

Град
    Sofia
    Няма значение въпроса е да се опънете, да си доставите кефа. Дори колкото по-случайна е първата за мъжа, толкова по-добре. Тогава падат задръжките и се справяш по-добре отколкото ако е човек, на когото държиш.

Guest
    Първата.. за сефтето ни пука не с коя е, а кога е и ако може да е по- скоро.

4ак след като си помислим 4е ве4е сме "мъже" тогава по4ва да ни пука кой-кой е, и понякога много по- късно по4ва да ни пука кой какво изпитва, тогава ве4е може би наистина сме станали "мъже"

hqq
    Guest
    be boli me kura samo da ne e debela i da ne smardi

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Пука миии!!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    Plovdiv
    е пък на мен ми пука, тука сигурно 90% от момчетата ще ме сметнат за луд, може и такав да съм де, кой знае.Но е изключително важно за мен да е с моето гадже което си обичам ужасно много. И кво като има други възможности, аз си искам само нея. Макар че си е вярно че тия желания ми е**** майката на разум и съвест все още се държа
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Мега фен Аватара на quench
    всъщност, като се замисля, и тогава не ми пукаше изобщо...

"първия път, никога не се забравя, това е много важно, най-добре е да го направиш с някой, когото истински харесваш, няма по-хубаво от любене,а не животински секс първия път" бляяяяяяяяяяяя

не съм сексист,но това са женски глупости тип роман на изд. АРЛЕКИН
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Това дали ти пука или не не зависи от това дали си момче или момиче, а от това какъв човек си. Има момчета, на които им пука има и такива, на които не им пука. Същото важи и за момичетата.
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
    -----------------
    Непоправим романтик

Re: Въпрос САМО към момчетата

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Искам да ви питам момчета пука ли ви коя ви е първата с която правите секс?Или ви е все едно?
    Predi da go narpavish ,pyrviq pyt ,ne ti puka.
    Sled tova zapo4va da ti puka, no ve4e e kysno

Guest
    Съгласен съм,затова опичайте си акъла преди да го направите,да не хлатнете и да стане късно........Първият път беше важен за мен също.

Град
    Not In Here :)
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    не им пука,все им е едно.ся доволна ли си?
    зависи бе... ако съм леко подпийнал и ми е дошло настроението-бих праснал всяка... ама принципно де, от морална гледка точка -> не ми е баш все едно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си