- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анкета със свободен отговор
кажете коя ви е любимата поза и коя ви доставя най-голямо удоволствие? (предполагам отговорите ще са 2 в 1)
Челна стойка.. Ъъъъъ има много такива теми.
Хм..Иначе мм..
Мисионерска
..ъъ
Задна..
...мм... ъ...
лъцички...
мм...хмм...
абе всички са яки.![]()
Мисионерска и задна!
Прав сиПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И сам воина е воин!
Туи поза ли е!?![]()
Light The Universe
Vsqkva![]()
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
При всяка поза се чувствам невероятно щом съм с любимия човек!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ето така трябва да се 4увства всеки един 4овек =D>Първоначално написано от Aleandra
taka e no pri ezda4kata kato 4e li nai-mnПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Общо взето правим позите, които ни харесват и на двамата. с някои експерементираме, но ако не ни допаднат не ги правим повече. Значи харесва ми вариянта на мисионерската с крака на раменете му и аз седнала в него. Иначе най-голямото удоволствие съм получила в позата седнали 1 слещу друг на леглото и аз да съм със свити в коленете крака. За сега съм пас на тема задна прашка-мноооооооооооооого боли бе хора!
Мда, защото си безумно тясна. Тя затова е харесвана - вагината се стеснява.
Аз при останалите пози изпитвам болка, ама при тази е кошмар. както и да е-не мога да направя нищо по въпроса освед да практикувам, това което ми е приятно![]()
Хм..Ами зна4и мисионерска, аз седнала в него, задна и вариантът на задна, при който аз съм легнала по корем с леко повдигнат нагоре таз... друго, друго.. ами и лъжи4ките не са никак лоши
![]()
![]()
Робинята на Quench
ПодкрепямПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
кви са тия лъжици и вилици бе? лъжички? я кажете ква е тая поза? иначе аз най се кефя аверката като си качи краката на раменете ми!
1-во тва не е за лапетаПървоначално написано от Xohc
2-ро самнявам се че имаш аверка (aверка-варненси Диалект-гаже) :P![]()
1) ezda4ka , 2) 69
kolkoto do misionerskata i zadnata .. az li4no ne gi haresvam ..
do sq ne sum chukal na zadna i da mi haresa .. nqkvo .. typo mi e![]()
Що е то ? Блондинка с плитки? .. свирка с дръжки
+1Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
хазартчо просто го направи -->Първоначално написано от XazartA
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Най-тача аз да съм отгоре,с краката на раменете му,той да ме е опрял в стената(ммм), задна и аз да съм седнала в него
айде стига,че по това време на денонощието ми се поприиска
![]()
4ove6ko e ... no po tova vreme e dori MNOGO 4OVE6KOПървоначално написано от мацка от класа
![]()
![]()
Първоначално написано от Aleandra
![]()