- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анкета със свободен отговор
Да бе .. сигурно е така , до следващия любим човек хахахаПървоначално написано от Aleandra
И аз не харесвам задната душа .. неква .. смотана еПървоначално написано от ThePainIsReaL
иначе си казах вече 68 ми е най-любимото -
ти ше ми духаш, аз ше имам да ти давам
е тва е фешън стайл сиксти найн![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Мисионерска, аз съм легнала по корем, а той отгоре и кучешката.
haresva mi v dupeto,no zasega sum pravila samo dva puti,za6toto dokolkoto znam ako se pekalqva kato ostarae6 ti se raz6irqva anusa i se izpuska6..tova vqrno li e?
nqam 4ak lubima,6tot nii s priqtelq mi mn eksperimentirame i znam li dali nqma da se poqvi nqkoq nova koqt5o da dostavq o6te po-golqmo udovolstvie \/
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Ооооо, 69-ката е много добра но аз не я приемм много като секс поза, тя по-скоро е част от любовната игра, нещо като разгрявка. Мисионерската нещо ми е куцичка
, ама задната съвсем друго си казва, тя от стандартните май най-много си ме кефи
. Иначе и аз доста експериментирам и чак любима си нямам, но ми е най-приятно когато е възможно най-дълбоко проникването
\
/ .
Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!
az sa6to sam dosta tqsna,no na zadna mi e nai-qkoПървоначално написано от `Death`Whore`
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!