.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

zakasnqva mi ve4e ama prekaleno mn i vse pak...

zdr iskah da pitam pri men be6e mn stranno s gadjeto mi kakto pravehme sex i az bqh otgore toi ne se be6e osetil 4e e svar6il i ot tova nagore nadolu pote4e ot prezervativa nz kakavo e stanalo isti4ah do banqta na vtoriq den pih postinor edna sedmica sled tazi slu4ka si napravih taman dva testa 1 sed sled tova za6toto taka mi kazaha edni friendki i dvata testa pokazaha otricatelno i na drugiq den mi doide be6e mi nqkade 9-10dni i ve4e mesec i poluvina ne mi idva i qkooo se pritesnqvame s gadjeto mi no nqmam nikakvi bolki v gardite gadene i t.n???????
    Vseki 4ovek,umira,no ne vseki jivee istinski!!!

Guest
    Пила съм постинор при мен ефекта беше същия от самите хапчета не ми дойде, пила съм го преди година и нещо, не съм бременна споко и майка не съм, ако си ги изпила на време всичко ще е ток, но все пак ако не ти дойде до седмица си направи тест или отиди на гинеколог на един профилактичен преглед

Голям фен
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=88148

moje6e da poatrsi6 malko i da ne puska6 nova tema a da pi6e6 v tazi po-gore...pro4eti materialite izbrani.ima hilqdi takiva temi vav foruma.na edni im idva na drugi im zakasnqva mn ot postinor.za vsqko momi4e e razli4no kak 6te mu podeistva.no napravi si test,ako e minala 1 sedmica sled poloviq akt.ako pak ve4e si pravila i e otricatelen i ne ti idva.idi i se konsultirai s ginekolog...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Голям фен
    idi na ginekolog nai-dobre 6tom si si pravila test...no e normalno sled postinor da ti zakasnqva i da ne ti idva.slu4valo se e na mn momi4eta.toi obarkva izcqlo organizma.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

na4i si4ko stana kraq na qnuari posle mi doide cikala na 3-ti fevruari ako ne se laja i posle ne e idval celiq mart i sega ve4e poluvinata april pih prosluvutiq postinor na vtoriq den sled slu4kata i si napravih testove sedmica sled postinora i sled testovete to4no na drugiq den mi doide demek na 3 fevruari i ot togava ni6to sajelqvam 4e se povtarqh pak za nqkoi ne6ta koeto me navejda na mislata si4ko tva 4e mai ne e ot postinora nz 4uda se mn hora sa mi kazvali za tehni poznati na koito im zakasnqva i s po dva i pove4e meseci ne idva de nz ujasno e

Guest
    Приемането на постинора в толкова кратък период от време, един след друг, е оказало такова влияние върху тялото ти, т.е. след като се нормализира организма ти ще ти дойде, но все пак отиди на гинеколог, знам че е неприятно, няма жена която да умира от кеф като отиде и се разчекне срещу някой си там и почнат да и врат железа в нея, но трябва да се прави. Освен това ако ще гафите толкова често да ти изпише някакви противозачатъчни поне да знаеш че опастност няма, постинора е добро средство, но не се препоръчва да се взима толкова на често.

Супер фен
    Hah ot postinora e Az predi po4ti 2 sedmici go pih i cik1la mi se oprai p1k sq

thanks mn za tva az misla da iz4akam do karq na toq mesec da vidq dali 6te mi doide i togava da hodq na lekar

Еми внимавайте малко.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

horica napraih si test i slava bogu otricatelno na4i moje bi tva 4e ne mi idva e zaradi ne6to drugo,danooo

v4era me bolq korema predmenstrualno i o6te ne mi e do6lo???!!!

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    ot postinora e..ama naistina davaite malko po-razumno..kfo 6te prai6 posle a a, a s dete..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Нищо ти няма спокойно. Явно е реакция от постинора..

mersi mn za uspokoenieto i 6te vnimavame spox,samo tva da mine i 6e ni e bez da zvu4a staromodno ama taka si e sa kato obica na uhoto

Guest
    Ти не си споменала на колко години си. Не че ще чета лекция за морал, но ако си по-малка има възможност все още нерегулираните ти цикъл и хормони да са се разстроили от постинора. Това е нормално явление при хапчетата от подобен род. Не се притеснявай за бременност, но задължително отиди на гинеколог! И друг път се пазете повече, че често взимане на такива лекарства може да ти докара доста проблеми!
    Целувки и дано всичко е наред!

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Нищо ти няма спокойно. Явно е реакция от постинора..
    и аз така мисля

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти не си споменала на колко години си. Не че ще чета лекция за морал, но ако си по-малка има възможност все още нерегулираните ти цикъл и хормони да са се разстроили от постинора. Това е нормално явление при хапчетата от подобен род. Не се притеснявай за бременност, но задължително отиди на гинеколог! И друг път се пазете повече, че често взимане на такива лекарства може да ти докара доста проблеми!
    Целувки и дано всичко е наред!
    от мен
    оффф зле съм
    Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!

na 15g sam

Град
    Варна
    На 15 цикъла все още не е регулиран, като сложиш и фактора постинор е възможно да се е получило сериозно объркване на хормонална основа. Най-добре отиди на лекар, защото каквото и да ти се обяснява тук няма да е достатъчно компетентно. Вероятно още не си ходила на гинеколог, поне аз на твоята възраст не бях, но не се притеснявай. Стресиращо е малко, неудобно ти е, срам те е, но това се преодолява, пък и вече си достатъчно порастнала, за да осъзнаеш, че здравето е на първо място и че каквото и да ти коства по-добре е да се прегледаш.
    Успех, стискам палци и да пишеш какво е станало!
    Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!

hodih na ginekolog ispisaha mi edni hap4eta da piq i do 2 sedmici 6te mi doide

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си