.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    bibity
    Guest

nemoga da izrazqvam 4ustavata si i naranqvam drugite

zna4i pri men i gajeto mi vsi4ko e super samo 4e imam edin problem - nemoga da se darja milo ! toi pravi vsi4ko za da se 4ustavm dobre a az sam kato D1rvo!! isakm i az da se otnasqm milo kakto i toi go pravi za6toto vijdam 4e mu e nepriqtno, dori nemoga da mu kaja obi4am te vapreki 4e go 4ustavm. sa6toto e i s priqtelite mi

bibkaaaaa
    Guest

Re: nemoga da izrazqvam 4ustavata si i naranqvam drugite

mi i az sym taka absoliutno sy6ata rabota i sy6o iskam kato teb da se otnasqm po dobre s horata i da izrazqvam 4uvstvata si ama ne stava prosto tva si e do haraktera trqbva da go iskash mnogo silno ii nz i az za da se promenish pri men ne stana i za tva i zagubih gadjeto si to4no poradi taq pri4ina taka 4e opitai se da se poraz4upish pone malko 6oto vij kvi raboti stavat....

Супер фен
    Abe i az malko ili mnogo s1m t1i...ne e hubavo ama pone moga da kazvam na moq fr 4e go bi4

Град
    У дома пред компютъра
    Абсолютно всичко зависи от теб.Защо е така, притесняваш ли се?

Обясни му, той ще те разбере. Има различни хора.Покажи му, че го обичаш по друг начин...

i az se darja po sashtiq nachin pochnah daje i s nashte . ma takuv mi e harakera. moje nqkoi da te e naranil qko s neshto i da si se ozlobila tui che ako go zabravish sha ti mine. pri mene e taka ama az ne iskam nishto da zabravam mojebi shtoto tva ne sa zabrava ddz pomisli si shto praish taka

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз бях преди така ама покрай една приятелка се отраках Това не е доживотно състояние,спокойно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си