- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Trance , Techno , House , Electrо....
 Отговор в тема
 Отговор в тема

От доста време посещавам този форум и реших да се регистрирам.Някои неща са ми направили голямо впечатление.В този форум хората са разделени на Метъли и мазни чалгари тук там някой се прави на пънк а даже повечето незнаят какви са.И искам да попитам дали има хора които да слушат музика стил от написаните в името на темата.Чалга маниаците просто да подминат темата
namirat se :P
Нали се сещате,че в момента на въпроса: "К'во слушаш?" доста хора отговарят "Хаус,човече,напрао къса!"....и защо е така,ами защото хауса в момента е най-комерсиалния стил музика...не сте ли се замисляли колкое модерно да хойш по партита,да си надрусан като г*з,що?....щото е МоДеРнО естествено....слушайте си каквото ви кефи,ама моля Ви...не превръщайте музиката в такава ....помия.. :P Еми,май това беше всичко което исках да кажа
Има аз съм един от тезидето HoUse Trance и TeChno и ЕЛектро
и 4-рите стила ги слушам ама най много хауса
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
да е то ти личи....Първоначално написано от Anf3tamin4o
аз слушам такава музика
Let The BEAT Control Your Body

кефи ме само един сет на Марио Раниери ...
Mario Ranieri - Live @ Renesanz' System Error - club Black Box, Bulgaria (11.11.2006).mp3 ...има яки вокали тук-таме
мм мноо е як човеееекПървоначално написано от ShannonLarkin

Let The BEAT Control Your Body

ЪЪъЪъЪъ ТРАНС ХАУС ТЕХНО ЕЛЕКТРО ИЛИ ПРОСТО С ЕДНА ДУМА .... ЦИКЛЕЖ....

МИ ДА СЛУшАМ МА САМО НЯКОИ ПЕСНИчКИ щОТ ИНАчЕ МНОГО ПОчВА ДА МЕ ФАщА "ЦИКЪЛЪТ"

Вие на хероин ли сте бе?
Помня, че Whiskass май слушаше таковаЗа други от форума нз...
аз - неиначе едни от моя клас са маниаци на тема електронно, техно, хаус...

хъхъ..

Ми аз слушам Хаус...адски рядко ако нещичко по Сити ми хареса...

Слушам предимно House(tribal,progressive).
мммм и аз си слушкам house,techno,trance \/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

слушам предимно trance & gabber

И аз слушам такава музика
Не ми омръзва (като повечето песньовки от други стилове) и обожавам да си цикля на някое добро парче.

Kraftwerk, Prodigy, Tangerine Dream, Muggs и Moby. Това слушам от електронната музика (особено Moby и Prodigy) хич не ги знам какъв стил са и не ме интересува изобщо. Иначе повечето електронна музика ми се струва супер тъпа...