.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

МАТЕМАТИКА..МН Е СПЕШНО

ЕТО ГИ..1 ДАДЕН Е ТРИЪГЪЛНИК АБЦ С ЪГЛИ АЛФА,БЕТА И ГАМА И 2COSALFA.COSBETA+COSGAMA=1,S НА АБЦ =? ПО ДАДЕН ЪГЪЛ ГАМА И ПЕРИМЕТЪР =2П
    2.БЪРХУ ОКРЪЖНОСТ СА ВЗЕТИ 3 ТОЧКИ,КОИТО РАЗДЕЛЯТ ОКРЪЖНОСТТА НА ТРИ ДЪГИ В ОТНОШЕНИЕ 3:4:5,ДОПИРАТЕЛНАТА КЪМ ОКРЪЖНОСТТА МИНАВА ПРЕЗ ТЕЗИ ТОЧКИ,S НА ТРИЪГУЛНИКА ОБРАЗУВАН ОТ ТЕЗИ ТОЧКИ=?
    АДСКИ ВИ МОЛЯ, УТРЕ СА
    МИ НА КОНТРОЛНОТО,НЕ МОГА ДА ГИ РЕША!!КОЙТО МОЖЕ ДА ПОМАГА!!!СЪЖЕЛЯВАМ,ЧЕ Я ПУСНАХ ТУК ТЕМАТА НО Е СПЕШНО!!!!!!!!

I hate chalga
    Guest

Re: МАТЕМАТИКА..МН Е СПЕШНО

Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    ЕТО ГИ..1 ДАДЕН Е ТРИЪГЪЛНИК АБЦ С ЪГЛИ АЛФА,БЕТА И ГАМА И 2COSALFA.COSBETA+COSGAMA=1,S НА АБЦ =? ПО ДАДЕН ЪГЪЛ ГАМА И ПЕРИМЕТЪР =2П
    2.БЪРХУ ОКРЪЖНОСТ СА ВЗЕТИ 3 ТОЧКИ,КОИТО РАЗДЕЛЯТ ОКРЪЖНОСТТА НА ТРИ ДЪГИ В ОТНОШЕНИЕ 3:4:5,ДОПИРАТЕЛНАТА КЪМ ОКРЪЖНОСТТА МИНАВА ПРЕЗ ТЕЗИ ТОЧКИ,S НА ТРИЪГУЛНИКА ОБРАЗУВАН ОТ ТЕЗИ ТОЧКИ=?
    АДСКИ ВИ МОЛЯ, УТРЕ СА
    МИ НА КОНТРОЛНОТО,НЕ МОГА ДА ГИ РЕША!!КОЙТО МОЖЕ ДА ПОМАГА!!!СЪЖЕЛЯВАМ,ЧЕ Я ПУСНАХ ТУК ТЕМАТА НО Е СПЕШНО!!!!!!!!

Re: МАТЕМАТИКА..МН Е СПЕШНО

Цитирай Първоначално написано от I hate chalga
    Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    АДСКИ ВИ МОЛЯ, УТРЕ СА

Guest
    Задачите са лесни стига да отбираш от елементарна употреба на тригонометрични функции и да имаш жълтата книжка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Задачите са лесни стига да отбираш от елементарна употреба на тригонометрични функции и да имаш жълтата книжка
    ama ne pomagash naliiiiiiiiii?tctc
    обичкам си наскоОо!!

Мега фен Аватара на quench
    Райдъре,няма ли го в гугъл бе?! Нещо по-кратичко така,селф-екстрактинг?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Естествено, че няма. Отвори си шибания учебник и прочети малко!
    tva pravq cql den..basi zlobniq chovek,q se okroti....
    обичкам си наскоОо!!

Мега фен Аватара на Blab
    хах..., тъкмо си викам "ето, ще му реша задачите на момчето, тъкмо ще почина от тая стереометрия", ама не мога да си намеря формулките(а наизуст не ги зная)..., ако ти е мн важно, добави ми формулките и двете теореми(sin. и cos.))...ай'...

Цитирай Първоначално написано от be_true
    хах..., тъкмо си викам "ето, ще му реша задачите на момчето, тъкмо ще почина от тая стереометрия", ама не мога да си намеря формулките(а наизуст не ги зная)..., ако ти е мн важно, добави ми формулките и двете теореми(sin. и cos.))...ай'...
    kolkoooo miloooooo mersiiiiii
    обичкам си наскоОо!!

Разбирасе няма да пишем и твоето домашно !

Цитирай Първоначално написано от Duffer
    Разбирасе няма да пишем и твоето домашно !
    a zashto neeee
    обичкам си наскоОо!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си