- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко пари харчим за целия си живот?
Един приятел наскоро го прихвана някаква мания да си записва колко пари харчи и така след много години да види колко пари е похарчил през живота си..Съмнявам се, че ще успее, но все пак наистина е доста интересно - колко ли пари харчим през целия си живот?
10 000?
100 000 ?
1 000 000 ?
![]()
Въобще не искам да се замислям. Това ми е болната тема... А като се замисля колко пари съм дала и продължавам да давам за таксита и ме заболява главата... 1000000000% с тия пари до сега щях да си купя кола![]()
Пфу.. както каза Куул Гърл и на мен ми е болна тема![]()
Може би щото още не бачкам и не знам какво е да си изкарваш
сам парите и с толкова труд и затова харча като невидяла.
Друг е въпросът дали винаги родителите ми имат
да ми угаждат ...но определено ,признавам си -
не ценя парите..Колкото и грубо да звучи.
преди известно време се замислих колко пари съм изхарчила, докато работех... числото ме изуми, а става въпрос за по-малко от година. да не говорим, че нито плащах сметки, нито храна съм взимала... освен 3-4 пъти. майка ми си води разни такива сметки и излиза около 600 лв. на месец, които не знам за какво отиват, честно.живеем съвсем нормално.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не смея да правя изчисления!
Light The Universe
честито,ти откри топлата вода! целият свят е така създаден,че да харчиш повече,отколкото можеш да изработишПървоначално написано от пор
Идея си нямам, а и ако трябва да съм честен не искам и да знам, че ще ме заболи сърцето. Сигурно ще се събере един малък джакпот. :P
Преди 1/2 година някъде изтече една година, в която си записвах колко пара давам за бира. Мммм...интересна сума се получи.![]()
не зависи от света, зависи от теб. трябва да можеш да се контролираш, а аз не мога... и ето.Първоначално написано от quench
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Пари ..пари ..та пак пари.
Понякога ги има, понякога ги няма. Защо да си записваме колко пари сме изхарчил, след като ще ни заболи главата. Но да помислим трезво - било ни е хубаво, макар и за малко. Тъй, че харчете на воля, пари от всякъде можем да си набавим.
![]()
Колко беемвета изпих във тия кръчми...![]()
Парите направо хвърчат хлип мрън
Saatana vittu perkele hate crew!
не зависи от теб,а от икономическата конюнктураПървоначално написано от пор
Определено са много, въпреки че понякога гледам да постестявам и да не искам толкова пари от наште.
Майчицеее.. моля ти се махни го този подпис, ужасявам се, а обожавам котета.. лелеее.. ужас.. мн соррка, ама просто като го видя подписа ти и.. нещо ми става..Първоначално написано от ATAKABG
А по темата.. има начин, по който могат да се изкарват много пари, и то легално (нямам предвид наркотици и всякакву др незаконни неща), супер готин начин, даже израстваш и личностно, мн добра възможност, която скоро вс ще разберат.. др е въпроса как ще я приемат..
А колко харча не ми се мисли, един ден всички тези пари ще се върнат при мен.. в това съм сигурна..
Не искам и да се замислям, че зле ще ми стане... Пък и като знам още колко ще се изхарчат...![]()
![]()
Даже не ми се мисли. А като знам още колко има да се изхарчат. Но важното е да е за нещо смислено, а не за глупости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!