.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101
    Град
    Бургас естествено!

Големи гърди? Има ли човек който да не го кефят?

Въй! Като видя някоя с огромен балкон и получавам съцебиене .. Тва ненормално ли е и има ли некой, за който женските гърди да са обикновен орган Като се замисля е имало и случаи когато, имат по малки но пак са изглеждали добре What do ya think about this
    KORN FOREVER!

Ест всеки го кефят големите гърди, но съразмерно големите. Аз лично харесвам големи гърди, но само ако са стегнати и отиват на момичето, защото има момичета, които имат страшно големи гърди, но освен че са по големи от главите им, са виснали като торби пълни с вода и дори през сутиена си личи, че са виснали като за световно... Така че прекалено големи не е на добре, предпочитам да са малки и стегнати, отколкото големи и виснали....

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Ест всеки го кефят големите гърди, но съразмерно големите. Аз лично харесвам големи гърди, но само ако са стегнати и отиват на момичето, защото има момичета, които имат страшно големи гърди, но освен че са по големи от главите им, са виснали като торби пълни с вода и дори през сутиена си личи, че са виснали като за световно... Така че прекалено големи не е на добре, предпочитам да са малки и стегнати, отколкото големи и виснали....
    napulno sum suglasen
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Прекалено големите гърди са грозни.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Прекалено големите гърди са грозни.
    da napulno si prav!!!!!!!

Град
    Бургас естествено!
    Не съм казал прекалено големи гърди.. Казах големи
    KORN FOREVER!

Супер фен Аватара на Barbie
    Дори аз, бидейки момиче, оценявам хубавите гърди. Важното е да са добре оформени и да отиват на фигурата на момичето. В крайна сметка много зависи и от това какво ще облечеш. Аз имам едър бюст и съм остановила, че много дрешки биха ми стояли по-добре, ако имах по-малки гърди. И големия, и малкия бюст си имат приимущества и в правилното бельо и правилната блузка могат да изглеждат страшно секси.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Аз не обичам големи гърди!Много грозно ми изглежда.
    Обичам женските гърди да са съразмерни с тялото на момичето,хубаво е да са нито много малки нито много големи!

не е толкова важно да си с големи гърди по важно е е да са добе оформени и да не са ужиснали

zavisi si ot teloslojenieto na momi4eto i do izvestna stepen ot samata kroika na sutiena (ako nosi takuv)
    no sum suglasna s vsi4ko kazano dotuk

Мега фен Аватара на koalka
    Да, има.Някои момчета не харесват отпуснати гърди, защото тези с по-голяма гръдна обиколка са такива.Има, които харесват стегнати и малки.На мен като момиче ми харесват стегнатите, а не големи и отпуснати.

Град
    Бургас естествено!
    Хора не си мислете че харесвам големи и отпуснати гърди.. Става дума за стегнати и големи.. Постига се чрез тренировки мисля..
    KORN FOREVER!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Spraymaster
    Хора не си мислете че харесвам големи и отпуснати гърди.. Става дума за стегнати и големи.. Постига се чрез тренировки мисля..
    Хаха, каза върховна глупост.Това да не е мускул, че може да го тренираш!Дори и да тренираш гръдните мусукули, пак не могат да ти станат стегнати гърдите(женските говоря).Не знам как може да са ГОЛЕМИ и да не са поне малко отпуснати.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Момиче съм и също ми прави впечатление, когато друго момиче има апетитен бюст. Винаги е красиво мацката да е с оформени и стегнати гърди. На кого ли не би му харесало .
    Аз лично нямам големи .. дори са ми мънички и някак си много "момичешки", но ми пасват на тялото, поне това ме удовлетворява. И общо взето доста души в това ми намират чара.. не съм типичната красавица.. но има какво да се пипне и да се хареса.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Момиче съм и също ми прави впечатление, когато друго момиче има апетитен бюст. Винаги е красиво мацката да е с оформени и стегнати гърди. На кого ли не би му харесало .
    Аз лично нямам големи .. дори са ми мънички и някак си много "момичешки", но ми пасват на тялото, поне това ме удовлетворява. И общо взето доста души в това ми намират чара.. не съм типичната красавица.. но има какво да се пипне и да се хареса.
    тъй, тъй, подкрепям напълно цялото мнение
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    Има големи , има стегнати ..гърди , но няма големи И стегнати естествени гърди

Женските форми... красота ! Всяко момиче носи своя си чар със собствените си гърди. Моите са средно големи,ама ми харесва овала им Като цяло не винаги големите са тооолкова хубави-впечатлителни ДА,но не непременно хубави. Имам приятелки с доста големи гърди,но определено доста се лашкат и смятам,че не са им много удобни Моите така с хубава форма са задоволително прекрасни с 2 думи-няма хора,които да не се ЗАГЛЕЖДАТ в големите гърди,но има хора,които не ги ПРЕДПОЧИТАТ

Мега фен
    Гледам ги втренчено, но не бих се кефила на много големи. Да не говорим за силикон

ами аз ли4но не харесвам големите гърди,може и малко злобно да прозву4и ама просто,защото аз нямам големи,а и някак си не ми допадат някакви "балкони" дето да не си жийдам краката от тях,но все пак вси4ко си е въпрос на вкус

Повече от фен
    Mи аз съм от момичетата с "балкони",от които не мога да си видя краката и се харесвам страшно много!Бюстът ми е доста голям и сравнително стегнат и никое момче не е останало безпристрастно към моята цялостна визия.Имам голям бюст и това винаги ми е помагало ,а не ми е пречело.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от Spraymaster
    Хаха, каза върховна глупост.Това да не е мускул, че може да го тренираш!Дори и да тренираш гръдните мусукули, пак не могат да ти станат стегнати гърдите(женските говоря).Не знам как може да са ГОЛЕМИ и да не са поне малко отпуснати.
    Отпуснати гърди е едно. Гърди с нормална, естествена форма е друго. Естествено, че големите гърди имат малко по-различна форма от по-малките, но това не ги прави отпуснати. (Разбира се, някои са, но има и малки отпуснати гърди...индивидуално е) Като притежателка на голям бюст ще кажа, че гърдите ми са доволно стегнати и оформени за размера си и са съвсем естетични и приятни за окото. Вярвам, че много млади момичета с по-голям бюст са точно така (кожата все още е стегната, а всъщност има и мускул, който допринася за формата на гърдите). Виж, в по-напреднала възраст поддържането на един едър бюст може да се окаже проблем.

Град
    Бургас естествено!
    Айдее пак ше се изясняваме. ясна е работата.. Никой ли не е виждал големи и стегнати гърди Когато едно момиче спортува, гърдите се освобождават от подкожната мазнина и до някъде стават стегнати... Никой ли не е виждал жени култористки??? Аз поне съм виждал.. и мога спокойно да заявя, че след тея тренировки, които се направят могат да се стегнат гърдите и да си останат големи ако биологично заложено е да са голеими Барби, съгласен съм с теб на 100%
    KORN FOREVER!

Мега фен
    Културистките имат мъжки гърди.

Повече от фен
    Ти гърди на жени културистки ли харесваш?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Зависи колко голям е бюста, че много голямо нещо не ми харесва. Иначе да хубаво е. Все пак нещо средно е най-добре.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си