.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 101
    Град
    Бургас естествено!
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    Ти гърди на жени културистки ли харесваш?
    Не просто доказвам че могат да се тренират. Иначе харесвам СТЕГНАТИ НЕ ОГРОМНИ А ПРОСТО ЕДРИ ГЪРДИ!
    KORN FOREVER!

Мега фен
    На мен мъже са ми казвали, че гърдите ми са големички...а обиколката ми е 90 и според мен въобще не са големи

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Spraymaster
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    Ти гърди на жени културистки ли харесваш?
    Не просто доказвам че могат да се тренират. Иначе харесвам СТЕГНАТИ НЕ ОГРОМНИ А ПРОСТО ЕДРИ ГЪРДИ!
    И пускаш тази тема ,защото...?
    Имаше подобна тема и всички се бяхме изпокарали.Сега ще стане същото.

ami men li4no hi4 ne me kefqt golemi gurdi
    po4ti vs jeni s koito sum bil sa bili s po-skoro malki gurdi ..
    teq s golemi spored men ne pravqt hubav sex, nai-malkoto shtoto prekaleno mn razchitat na cicite si
    Що е то ? Блондинка с плитки? .. свирка с дръжки

Град
    In The Heart of Darkness
    Тц.
    Отвратително е! просто големите гърди са тежест и ненужно усложнение на женския живот.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    Бургас естествено!
    Едрия бюст придава по женствен вид и има някои съфорумКИ които са решили, че са плоски и почват ама едрите гърди тва ама е грозно... Аз искам просто мнението ви за да разбера дали има нещо скапано в това да харесвам момичета с едри гърди ...
    KORN FOREVER!

Супер фен Аватара на Barbie
    Едрия бюст придава по женствен бюст и има някои съфорумКИ които са решили, че са плоски и почват ама едрите гърди тва ама е грозно... Аз искам просто мнението ви за да разбера дали има нещо скапано в това да харесвам момичета с едри гърди ...
    Моят личен опит - повечето момчета се зазяпват по бюста. Не казвам, че го смятат за особено важен - искрено вярвам, че мъжете са достатъчно интелигентни да не действат първосигнално и да тичат по тая и оная само заради прелестите й, но определено се заглеждат (че то по женски гърди и аз се заглеждам...и по хубави крака... )

Често се заглеждат дори прекалено. Честно казано понякога ставате дразнещи. Чувала съм коментари за себе си, които действат зле на самочувствието ми (в крайна сметка, след като съм сложила деколте, нямам против някой да се любува на бюста ми, но в момента, в който младежите почнат да говорят главно за гърдите ми, се стресирам - че аз нямам ли по-значими личностни качества? Естествено, в последствие отивам и съвсем възмутена поставям въпроса точно така - отговарят, че те просто така си приказвали...) Та - да, мъжете просто се заглеждат по по-едър и добре изглеждащ бюст. Факт.

Повече от фен
    Едрия бюст придава по женствен бюст и има някои съфорумКИ които са решили, че са плоски и почват ама едрите гърди тва ама е грозно... Аз искам просто мнението ви за да разбера дали има нещо скапано в това да харесвам момичета с едри гърди ...
    Няма нищо скандално в това да харесваш големи гърди.Нормално е за едни големите гърди да са супер ,за други да са отврат.Всеки има различен вкус.

az li4no imam golemi,stegnati gardi,koito super mn mi pasvat na tqloto i mn mi otivat.mn si se gordeq s tqx.no nqma mn xora kato men...koeto e kofti...naprimer kompleksiram sestra mi,koqto e po-golqma ot men i mi stava mn gadno taka...stiga da sa stegnati sa xubavi!!!

Град
    In The Heart of Darkness
    Едрия бюст придава по женствен вид и има някои съфорумКИ които са решили, че са плоски и почват ама едрите гърди тва ама е грозно... Аз искам просто мнението ви за да разбера дали има нещо скапано в това да харесвам момичета с едри гърди ...
    Ми не е скапано- щото тва си е товя вкус и както ти така всеки си има право да харесва каквото иска и каквото му душа казва- тези неща все пак се неволни и не можем да си налагаме какво да харесваме и какво не. Моят приятел напр. не обича големи, харесва нормални- нито малки нито големи и казва че имало значениие формата.
    еех момчешки ти му работи. :P
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Nqkoi hora haresvat malki drugi haresvat golemi gardi..Momchetata se zaglejdat po cici tva e qsno...xaxaxa I tochka
    Iskam da vi kaja che e dosta agdno da govorish ili da se zaribqvash s nqkoi a toi da ti zqpa busta vse edno te vazpriemat samo kato seksualen obekt

Мега фен
    CMexyPaH4e, ако носиш деколтета, разбира се, че ще гледат само в тях, дори и жените ги гледат несъзнателно. Същото важи и за поличките.

Град
    София
    Ми мога да кажа че формите ми са много добре оформени Само дето съм минионче ама тва не значи нищо
    Та по темата... Ми нормал е момчетата да харесват големи гърди... Само е тъпо е така като някоя по "надарена" (не мисля че е радост да имаш големи гърди, а напротив, дори ми пречат като спортувам /не имам СВРЪХ форми/ )... Ама най-тъпото е като се зазяпат и на нас момичетата ни става некфо тъпо... Се едно сме някви животни и ни възприемат като такива :Х
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз като ценителка на красивотоо ще се изкажаааа.. Така.. хехе
    На мен лично пък ми харесват гърди като портокалчета. Такива..средно голями, не много малки и стегнати..
    В този случай с гърдите аз търся златната среда. Прекалено многото...не е красиво, както и прекалено малкото..

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Говорете си ама каквото искате!
    Много по ще ви хване окото момиче с големичък бюст!!!!
    Винаги е така и винаги ще е така!
    И дори да отричате,погледа ви(като меркате някоя ) минава и през гърдите!!!!!!
    Аз пък не бих отказала едни еддддддри гърди!
    И кво като ми тежат?!МОй ще са си нали..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    CMexyPaH4e, ако носиш деколтета, разбира се, че ще гледат само в тях, дори и жените ги гледат несъзнателно. Същото важи и за поличките.

Да,де,но например брат ти не е фен на женските гърди!Той харесва дупетата!И дори и да се явна с деколте до коляното или с поло до у6ите,няма да му направи впечатление!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Мега фен
    Говоря за общия случай. Ники не е мъж, щом не се кефи на цици :P

Говоря за общия случай. Ники не е мъж, щом не се кефи на цици :P
    Летинка,мило,мерси Аз с какво ходя тогава

Мега фен
    С олигофрен, разбира се...нали всяка вечер посещаваш Лудница "Нинови"

С олигофрен, разбира се...нали всяка вечер посещаваш Лудница "Нинови"
    Имам карта за неограничени посещения Вашата лудница ми харесва

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Аз като ценителка на красивотоо ще се изкажаааа.. Така.. хехе
    На мен лично пък ми харесват гърди като портокалчета. Такива..средно голями, не много малки и стегнати..
    В този случай с гърдите аз търся златната среда. Прекалено многото...не е красиво, както и прекалено малкото..
    И аз съм на абсолютно същото мнение

Супер фен
    Определено не гледам първо тях. А и прекалено големи не ме кефят

Guest
    Голямата цица разсейва добрия ебач

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Голямата цица разсейва добрия е**ч
    Той, ако е толкова добър, това не би трябвало да е проблем

Мега фен Аватара на quench
    аз не ги харесвам,що,проблем?
    Be proud in your arrogance