- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди? Има ли човек който да не го кефят?
На мен мъже са ми казвали, че гърдите ми са големички...а обиколката ми е 90 и според мен въобще не са големи![]()
ami men li4no hi4 ne me kefqt golemi gurdi
po4ti vs jeni s koito sum bil sa bili s po-skoro malki gurdi ..
teq s golemi spored men ne pravqt hubav sex, nai-malkoto shtoto prekaleno mn razchitat na cicite si![]()
Що е то ? Блондинка с плитки? .. свирка с дръжки
Моят личен опит - повечето момчета се зазяпват по бюста. Не казвам, че го смятат за особено важен - искрено вярвам, че мъжете са достатъчно интелигентни да не действат първосигнално и да тичат по тая и оная само заради прелестите й, но определено се заглеждат (че то по женски гърди и аз се заглеждам...и по хубави крака...Първоначално написано от Spraymaster
)
Често се заглеждат дори прекалено. Честно казано понякога ставате дразнещи. Чувала съм коментари за себе си, които действат зле на самочувствието ми (в крайна сметка, след като съм сложила деколте, нямам против някой да се любува на бюста ми, но в момента, в който младежите почнат да говорят главно за гърдите ми, се стресирам - че аз нямам ли по-значими личностни качества? Естествено, в последствие отивам и съвсем възмутена поставям въпроса точно така - отговарят, че те просто така си приказвали...) Та - да, мъжете просто се заглеждат по по-едър и добре изглеждащ бюст. Факт.
az li4no imam golemi,stegnati gardi,koito super mn mi pasvat na tqloto i mn mi otivat.mn si se gordeq s tqx.no nqma mn xora kato men...koeto e kofti...naprimer kompleksiram sestra mi,koqto e po-golqma ot men i mi stava mn gadno taka...stiga da sa stegnati sa xubavi!!!
Ми не е скапано- щото тва си е товя вкус и както ти така всеки си има право да харесва каквото иска и каквото му душа казва- тези неща все пак се неволни и не можем да си налагаме какво да харесваме и какво не. Моят приятел напр. не обича големи, харесва нормални- нито малки нито големи и казва че имало значениие формата.Първоначално написано от Spraymaster
еех момчешки ти му работи. :P![]()
![]()
Nqkoi hora haresvat malki drugi haresvat golemi gardi..Momchetata se zaglejdat po cici tva e qsno...xaxaxa I tochka
Iskam da vi kaja che e dosta agdno da govorish ili da se zaribqvash s nqkoi a toi da ti zqpa busta vse edno te vazpriemat samo kato seksualen obekt![]()
CMexyPaH4e, ако носиш деколтета, разбира се, че ще гледат само в тях, дори и жените ги гледат несъзнателно. Същото важи и за поличките.![]()
Ми мога да кажа че формите ми са много добре оформениСамо дето съм минионче ама тва не значи нищо
![]()
Та по темата... Ми нормал е момчетата да харесват големи гърди... Само е тъпо е така като някоя по "надарена" (не мисля че е радост да имаш големи гърди, а напротив, дори ми пречат като спортувам/не имам СВРЪХ форми/ )... Ама най-тъпото е като се зазяпат и на нас момичетата ни става некфо тъпо... Се едно сме някви животни и ни възприемат като такива :Х
Вие на хероин ли сте бе?
Аз като ценителка на красивотоо ще се изкажаааа.. Така.. хехе
На мен лично пък ми харесват гърди като портокалчета. Такива..средно голями, не много малки и стегнати..
В този случай с гърдите аз търся златната среда. Прекалено многото...не е красиво, както и прекалено малкото..
Говорете си ама каквото искате!
Много по ще ви хване окото момиче с големичък бюст!!!!
Винаги е така и винаги ще е така!
И дори да отричате,погледа ви(като меркате някоя ) минава и през гърдите!!!!!!
Аз пък не бих отказала едни еддддддри гърди!
И кво като ми тежат?!МОй ще са си нали..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от `Death`Whore`
Да,де,но например брат ти не е фен на женските гърди!Той харесва дупетата!И дори и да се явна с деколте до коляното или с поло до у6ите,няма да му направи впечатление!
Говоря за общия случай. Ники не е мъж, щом не се кефи на цици![]()
![]()
![]()
:P
Летинка,мило,мерсиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Аз с какво ходя тогава
![]()
![]()
![]()
С олигофрен, разбира се...нали всяка вечер посещаваш Лудница "Нинови"![]()
Имам карта за неограничени посещенияПървоначално написано от `Death`Whore`
Вашата лудница ми харесва
![]()
И аз съм на абсолютно същото мнениеПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Определено не гледам първо тях. А и прекалено големи не ме кефят
Голямата цица разсейва добрия ебач![]()
Той, ако е толкова добър, това не би трябвало да е проблемПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
аз не ги харесвам,що,проблем?