.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    Мега фен
    Момичета, момичета...бюстът И не е толкова голям. Нали казах - по-малък сутиен.

Град
    Varna
    ae pi4eto qka cica obajda...ne e moi tip no se pak
    There's no holding me back,
    I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
    And you're under attack,
    I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Огромни чак не...Важното е на момичето да му отиват.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oralgin
    Не ги кефели големи гърди .. дрън дрън!
    Жена без цици е като село без начално училище !

Ходете ебете мъже като не ви кефят гърди
    Ubreeeee To4no tai

Мега фен
    Град
    Utopia..
    защо във всички теми за красотата на големите гърди, нахлуват комплексарки с малки ц*ц* и почват да плюят ?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    защо във всички теми за красотата на големите гърди, нахлуват комплексарки с малки ц*ц* и почват да плюят ?!
    Ami razbiram gi , vse pak malko ili mnogo im e gadni4ko ama ne se samnqqm 4e i tehnite sa sladi4ki

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    И аз съм с малки, но в своя защита ще кажа, че харесвам големи гърди. Иии никога мен лично не биха ме комплексирали големи гърди. Има много такива момичета като мен.
    Иначе...нормално е да идват такива девойки и да говорят такива неща, а женската злоба и завист просто може да бъде безгранична.

не толкова че ги кефят ч-воначално казвате ооо какви циции мале мале...ама като се замислите предпочитате по малки а не някви големи и виснали това е просто реакция дори и момичетата я правим понякога
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    И аз съм с малки, но в своя защита ще кажа, че харесвам големи гърди. Иии никога мен лично не биха ме комплексирали големи гърди. Има много такива момичета като мен.
    Иначе...нормално е да идват такива девойки и да говорят такива неща, а женската злоба и завист просто може да бъде безгранична.
    съгласна съм и аз не се комплексирам и аз съм с малки гърди но не никога като видя някоя с големи гърди няа да кажа аа тас кви гадни цици има точно обратното какво толкова надарено си е момичето радвам и се има една т моя клас дет е с мн хубави сочни цици никога няма да я плюя
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Думата "пиче" е гнусна. Имай малко уважение, а ако нямаш, не ни занимавай с вулгарното си поведение.
    ti si gnusna a ne dumata

Мега фен
    Аз не съм нещото, което се обсъжда в тази тема.

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Дам , профилна на Death Whore във форума смърди .
    Иначе не очаквайте с анонимни опити за хранене някой да ви обърне внимание хора....Жалки сте...

Мега фен
    Точно този няма как да смърди, макар че за децата книгите са глупави.

Фен
    Град
    Софеа
    Почти всички момчета харесват големите гърди, да не кажа всички че ги има сякакви. Харесвам големите, но не некви три пъти колко главата ми бляяя..
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Dosta moi poznati i priqteli sa spodelqli che ne hareswam ogromni gyrdi ... drugi puk tochno w towa se zaglejdat ... treti pyk sa na mnenie che i pulnata shepa e dostatychna

Аз съм привърженик на "Златната среда"

Повече от фен

Някой случайно да знае кое е момичето на снимката от 1вия пост от темата?

Само искам да кажа на всички момчета които се дразнят на увиснали цици:Копеленцаааааа и на вас ще ви увиснат ташаците и тогава ще видиме кво ще ви е
    ViVa La Sex!!!!

ми не
    на мен не ми харесват
    преедпочитам някакви по така средно малки
    ама все пак оформени де

Guest
    женските гърди са ВТОРИЧНИ полови белези.
    и като такива са на втори план.

gardite na jena ne trqbva da sa po golemi ot glavata na maja i po malki i iumruka mu
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от lesstats
    ми не
    на мен не ми харесват
    преедпочитам някакви по така средно малки
    ама все пак оформени де
    и аз така мисля \/

Guest
    Аре и аз да се изкажа от позицията на своите 114 см... Значи при ръст 175 см и тегло 70 кг смятам, че гърдите ми си пасват идеално на тялото. Освен това са стегнати, доколкото масата им позволява. Това, драги читатели, се постига чрез години тренировки.
    А относно тия дето "не харесват" големи гърди мога да кажа следното - Всички твърдят, че не са цицомани, че не ги интересува големината на бюста... и всичко това до момента в който не останете насаме. Тогава първата им работа е да заиграват с часове с бюста ти, изказвайки най-дълбокото си преклонение пред него, и надявайки се на... хмммм.... нещо турско

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    emi kefqt me sqkfi gurdi po princip ama ne i takiva koito sa po golemi ot glavata mi i po malki ot iumruka mi
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си