- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди? Има ли човек който да не го кефят?
Момичета, момичета...бюстът И не е толкова голям. Нали казах - по-малък сутиен.
ae pi4eto qka cica obajda...ne e moi tip no se pak
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
Огромни чак не...Важното е на момичето да му отиват.
UbreeeeeПървоначално написано от Oralgin
To4no tai
![]()
защо във всички теми за красотата на големите гърди, нахлуват комплексарки с малки ц*ц* и почват да плюят ?!
Ami razbiram gi , vse pak malko ili mnogo im e gadni4ko ama ne se samnqqm 4e i tehnite sa sladi4kiПървоначално написано от OtherDimension
![]()
И аз съм с малки, но в своя защита ще кажа, че харесвам големи гърди.Първоначално написано от OtherDimension
Иии никога мен лично не биха ме комплексирали големи гърди. Има много такива момичета като мен.
Иначе...нормално е да идват такива девойки и да говорят такива неща, а женската злоба и завист просто може да бъде безгранична.![]()
не толкова че ги кефят ч-воначално казвате ооо какви циции мале мале...ама като се замислите предпочитате по малки а не някви големи и виснали това е просто реакция дори и момичетата я правим понякога![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
съгласна съм и аз не се комплексирам и аз съм с малки гърди но не никога като видя някоя с големи гърди няа да кажа аа тас кви гадни цици имаПървоначално написано от malka_sladuranka
точно обратното какво толкова надарено си е момичето радвам и се има една т моя клас дет е с мн хубави сочни цици никога няма да я плюя
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
ti si gnusna a ne dumataПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Аз не съм нещото, което се обсъжда в тази тема.
Дам , профилна на Death Whore във форума смърди![]()
.
Иначе не очаквайте с анонимни опити за хранене някой да ви обърне внимание хора....Жалки сте...
Точно този няма как да смърди, макар че за децата книгите са глупави.
Почти всички момчета харесват големите гърди, да не кажа всички че ги има сякакви. Харесвам големите, но не некви три пъти колко главата ми бляяя..
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Dosta moi poznati i priqteli sa spodelqli che ne hareswam ogromni gyrdi ... drugi puk tochno w towa se zaglejdat ... treti pyk sa na mnenie che i pulnata shepa e dostatychna![]()
Някой случайно да знае кое е момичето на снимката от 1вия пост от темата?![]()
![]()
Само искам да кажа на всички момчета които се дразнят на увиснали цици:Копеленцаааааа и на вас ще ви увиснат ташаците и тогава ще видиме кво ще ви е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ViVa La Sex!!!!
ми не
на мен не ми харесват
преедпочитам някакви по така средно малки
ама все пак оформени де
женските гърди са ВТОРИЧНИ полови белези.
и като такива са на втори план.
gardite na jena ne trqbva da sa po golemi ot glavata na maja i po malki i iumruka mu
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
Аре и аз да се изкажа от позицията на своите 114 см... Значи при ръст 175 см и тегло 70 кг смятам, че гърдите ми си пасват идеално на тялото. Освен това са стегнати, доколкото масата им позволява. Това, драги читатели, се постига чрез години тренировки.
А относно тия дето "не харесват" големи гърди мога да кажа следното - Всички твърдят, че не са цицомани, че не ги интересува големината на бюста... и всичко това до момента в който не останете насаме. Тогава първата им работа е да заиграват с часове с бюста ти, изказвайки най-дълбокото си преклонение пред него, и надявайки се на... хмммм.... нещо турско![]()
emi kefqt me sqkfi gurdi po princip ama ne i takiva koito sa po golemi ot glavata mi i po malki ot iumruka mi![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.