.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    VyPRoS
    Guest

Какво мислите повреме на секс ??

Мн ми е инт кво мислят др-те хора по време на секс, свирка, лизане и тн

Alekseq
    Guest
    Naslajdavam se na momentite,ne mislq za ni6to,osven za udovolstvieto i na dvama ni

Град
    Plovdiv
    Аз принципно ако остане време за мислене мисля дали и е приятно и как мога още повече да я задоволя
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Мега фен Аватара на koalka
    Колко ми е хубаво.

ami smqtam kolko pari trqbva da otdelq za da platq toka,parnoto,vodataq...xax,bazikam se,za kakvo drygo moje da se misli osven za samiq akt,dali tova xaresva na partniorati,akk da my dostavi6 po-golqmo ydovolstvie i t.n.t.....ti za kakvo misli6..?

Не мисля много, много, отдавам се на удоволствието.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не мисля за много неща, че ми е топло, че не мога да свърша, че ми се пишка или пък съм уморена. Все от този сорт неща. 1 път мислих дали съм си взела чадъра или не!

Guest
    Как да обясня на нашите, че пак се връщам 3 часа след предвиденото (нямам час, но родителите ми държат като кажа нещо да го изпълнявам); как точно бих описал това в книга (нали се сещате, "тялото й гореше срещу неговото, а пръстите й оставяха дълбоки резки удоволствие по гърба му.."); как точно да завърша следващата ролева сесия; имам ли време за един дюнер, ако взема автобус до срещата с приятелите на плажа; имам ли пари за такси, че да си позволя малко гушкане след това или не.. Времето не пита, а моята програма винаги е натоварена - все закъснявам за нещо, все изниква някакво допълнително забавяне. Предпочитам да мисля за тези неща и да си освободя още пет минутки с партньорката ми, отколкото да запраша веднага след прибързан и за двама ни оргазъм. А и след известно практикуване такива неща не те разсейват особено.

Тогава не мисля за нищо просто главата ми е толкова замаена че няма как да мисля за нещо и напълно се отдавам на самия акт

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как да обясня на нашите, че пак се връщам 3 часа след предвиденото (нямам час, но родителите ми държат като кажа нещо да го изпълнявам); как точно бих описал това в книга (нали се сещате, "тялото й гореше срещу неговото, а пръстите й оставяха дълбоки резки удоволствие по гърба му.."); как точно да завърша следващата ролева сесия; имам ли време за един дюнер, ако взема автобус до срещата с приятелите на плажа; имам ли пари за такси, че да си позволя малко гушкане след това или не.. Времето не пита, а моята програма винаги е натоварена - все закъснявам за нещо, все изниква някакво допълнително забавяне. Предпочитам да мисля за тези неща и да си освободя още пет минутки с партньорката ми, отколкото да запраша веднага след прибързан и за двама ни оргазъм. А и след известно практикуване такива неща не те разсейват особено.
    аз.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мисля за шипска салата и 100грама ракия
    Fitness Forever

Град
    В страната на чудесата
    Imah edin period kogato se 4udeh kakv film 6te davat....kakto i kak da precakam 6efa....i takiva raboti ni6to ekstravagantno

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra

Смейте се, обаче аз понякога си мисля за МУДЖИРИ и за ЦСКА и как изпусна дуспата.......

Колкото и да се мъчи горката, няма свършване с тая система .

Град
    Разград
    Aм мисля си : Още 100 евро искарах \/

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    За нищо определено.Понякога ми изкачат некви мисли в главата ама набързо ги гоня :P

Не мисля за нищо , само колко ми е хубавоооо, че сме заедно \/

Един до друг, преплетени, Обичащи се

Guest
    за вкусната баница на баба ми

за нея
    The world is full of fallen angels... I'm one of them!

RQ

Цитирай Първоначално написано от kvokvokvo
    Aм мисля си : Още 100 евро искарах \/
    Ти да не си а у ... Иначе по темата : аз си мисля, че съм Христо Йовов по време на мач с ЦСКА !
    ... k33p w@lkinG ...

baby_vampire
    Guest
    mislia kvoto si islkam po vreme na seks i tova ne vi vliza v rabotata

estestveno 4e se naslajdava6 na momenta v koito ti e xubavo ne si misli6 koga 6te pie6 kafe q

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

tova vse edno az s1m go pisala. osobeno za dunerite i taksito... \/
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от loving_you_
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    +1)
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

ne mislq.....puk i da iskam nemoga da se susredoto4a...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си