- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите повреме на секс ??
Мн ми е инт кво мислят др-те хора по време на секс, свирка, лизане и тн![]()
Naslajdavam se na momentite,ne mislq za ni6to,osven za udovolstvieto i na dvama ni![]()
Аз принципно ако остане време за мислене мисля дали и е приятно и как мога още повече да я задоволя![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
ami smqtam kolko pari trqbva da otdelq za da platq toka,parnoto,vodataq...xax,bazikam se,za kakvo drygo moje da se misli osven za samiq akt,dali tova xaresva na partniorati,akk da my dostavi6 po-golqmo ydovolstvie i t.n.t.....ti za kakvo misli6..?
Не мисля много, много, отдавам се на удоволствието.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не мисля за много неща, че ми е топло, че не мога да свърша, че ми се пишка или пък съм уморена. Все от този сорт неща. 1 път мислих дали съм си взела чадъра или не!
Как да обясня на нашите, че пак се връщам 3 часа след предвиденото (нямам час, но родителите ми държат като кажа нещо да го изпълнявам); как точно бих описал това в книга (нали се сещате, "тялото й гореше срещу неговото, а пръстите й оставяха дълбоки резки удоволствие по гърба му.."); как точно да завърша следващата ролева сесия; имам ли време за един дюнер, ако взема автобус до срещата с приятелите на плажа; имам ли пари за такси, че да си позволя малко гушкане след това или не.. Времето не пита, а моята програма винаги е натоварена - все закъснявам за нещо, все изниква някакво допълнително забавяне. Предпочитам да мисля за тези неща и да си освободя още пет минутки с партньорката ми, отколкото да запраша веднага след прибързан и за двама ни оргазъм. А и след известно практикуване такива неща не те разсейват особено.
Тогава не мисля за нищо просто главата ми е толкова замаена че няма как да мисля за нещо и напълно се отдавам на самия акт![]()
аз.Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Imah edin period kogato se 4udeh kakv film 6te davat....kakto i kak da precakam 6efa....i takiva raboti ni6to ekstravagantno
Смейте се, обаче аз понякога си мисля за МУДЖИРИ и за ЦСКА и как изпусна дуспата.......![]()
![]()
Колкото и да се мъчи горката, няма свършване с тая система.
Aм мисля си : Още 100 евро искарах\
/
За нищо определено.Понякога ми изкачат некви мисли в главата ама набързо ги гоня :P
за вкусната баница на баба ми
за нея
The world is full of fallen angels... I'm one of them!
Ти да не си а у ...Първоначално написано от kvokvokvo
![]()
![]()
Иначе по темата : аз си мисля, че съм Христо Йовов по време на мач с ЦСКА !
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
mislia kvoto si islkam po vreme na seks i tova ne vi vliza v rabotata
estestveno 4e se naslajdava6 na momenta v koito ti e xubavo ne si misli6 koga 6te pie6 kafe q![]()
Първоначално написано от Анонимко
tova vse edno az s1m go pisala. osobeno za dunerite i taksito... \/
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
+1Първоначално написано от loving_you_
)
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ne mislq.....puk i da iskam nemoga da se susredoto4a...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!