- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди? Има ли човек който да не го кефят?
Ест всеки го кефят големите гърди, но съразмерно големите. Аз лично харесвам големи гърди, но само ако са стегнати и отиват на момичето, защото има момичета, които имат страшно големи гърди, но освен че са по големи от главите им, са виснали като торби пълни с вода и дори през сутиена си личи, че са виснали като за световно... Така че прекалено големи не е на добре, предпочитам да са малки и стегнати, отколкото големи и виснали....
napulno sum suglasenПървоначално написано от Lambo
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Прекалено големите гърди са грозни.
da napulno si prav!!!!!!!Първоначално написано от p4elata_brumze
Дори аз, бидейки момиче, оценявам хубавите гърди. Важното е да са добре оформени и да отиват на фигурата на момичето.В крайна сметка много зависи и от това какво ще облечеш. Аз имам едър бюст и съм остановила, че много дрешки биха ми стояли по-добре, ако имах по-малки гърди. И големия, и малкия бюст си имат приимущества и в правилното бельо и правилната блузка могат да изглеждат страшно секси.
![]()
Аз не обичам големи гърди!Много грозно ми изглежда.
Обичам женските гърди да са съразмерни с тялото на момичето,хубаво е да са нито много малки нито много големи!
не е толкова важно да си с големи гърди по важно е е да са добе оформени и да не са ужиснали![]()
zavisi si ot teloslojenieto na momi4eto i do izvestna stepen ot samata kroika na sutiena (ako nosi takuv)
no sum suglasna s vsi4ko kazano dotuk![]()
Да, има.Някои момчета не харесват отпуснати гърди, защото тези с по-голяма гръдна обиколка са такива.Има, които харесват стегнати и малки.На мен като момиче ми харесват стегнатите, а не големи и отпуснати.
Хаха, каза върховна глупост.Това да не е мускул, че може да го тренираш!Дори и да тренираш гръдните мусукули, пак не могат да ти станат стегнати гърдите(женските говоря).Не знам как може да са ГОЛЕМИ и да не са поне малко отпуснати.Първоначално написано от Spraymaster
Момиче съм и също ми прави впечатление, когато друго момиче има апетитен бюст. Винаги е красиво мацката да е с оформени и стегнати гърди. На кого ли не би му харесало .
Аз лично нямам големи .. дори са ми мънички и някак си много "момичешки", но ми пасват на тялото, поне това ме удовлетворява. И общо взето доста души в това ми намират чара.. не съм типичната красавица.. но има какво да се пипне и да се хареса.![]()
тъй, тъй, подкрепям напълно цялото мнениеПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Има големи , има стегнати ..гърди , но няма големи И стегнати естествени гърди![]()
Женските форми... красота ! Всяко момиче носи своя си чар със собствените си гърди. Моите са средно големи,ама ми харесва овала имКато цяло не винаги големите са тооолкова хубави-впечатлителни ДА,но не непременно хубави. Имам приятелки с доста големи гърди,но определено доста се лашкат и смятам,че не са им много удобни
Моите така с хубава форма са задоволително прекрасни
с 2 думи-няма хора,които да не се ЗАГЛЕЖДАТ в големите гърди,но има хора,които не ги ПРЕДПОЧИТАТ
![]()
Гледам ги втренчено, но не бих се кефила на много големи. Да не говорим за силикон![]()
![]()
Първоначално написано от koalka
Отпуснати гърди е едно. Гърди с нормална, естествена форма е друго. Естествено, че големите гърди имат малко по-различна форма от по-малките, но това не ги прави отпуснати. (Разбира се, някои са, но има и малки отпуснати гърди...индивидуално е) Като притежателка на голям бюст ще кажа, че гърдите ми са доволно стегнати и оформени за размера си и са съвсем естетични и приятни за окото. Вярвам, че много млади момичета с по-голям бюст са точно така (кожата все още е стегната, а всъщност има и мускул, който допринася за формата на гърдите). Виж, в по-напреднала възраст поддържането на един едър бюст може да се окаже проблем.
![]()
Айдее пак ше се изясняваме. ясна е работата.. Никой ли не е виждал големи и стегнати гърдиКогато едно момиче спортува, гърдите се освобождават от подкожната мазнина и до някъде стават стегнати... Никой ли не е виждал жени култористки??? Аз поне съм виждал.. и мога спокойно да заявя, че след тея тренировки, които се направят могат да се стегнат гърдите и да си останат големи ако биологично заложено е да са голеими
Барби, съгласен съм с теб на 100%
Културистките имат мъжки гърди.
Зависи колко голям е бюста, че много голямо нещо не ми харесва. Иначе да хубаво е. Все пак нещо средно е най-добре.