.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абре ако си гладна отиваш в някоя баничарница, за парите, които би дала в Макдоналдс за един БигМаг си взимаш някакви баници и кифли и се наяждаш доволно.

Град
    Пловдив
    на мен много ми харесва яденето в МакДоналдс и винаги съм си обичала сандвичите, макар че знам че те са си боклуци...нооо то вече всяка храна която ядем е боклук. и да си взимате продукти да си готвите вкъщи да не мислите че те не са боклуци!? пилетата са некви надрусани с хапчета, плодовете и зеленчуците напръскани с химикали, в млякото, кетчупа и горчицата има хлебарки! ми то няма кво друго да ядем освен боклуци.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Дънкин Донътс,Хепи,Ке Еф Си...
    Дам, но не ти препоръчвам да ядеш от там, ясно защо.
    Бях чувала за един експеримент, който направили.Един човек ял един месец само от МакДоналдс, при което последните дни е имало опастност за живота му...правете си изводите.
    Мх-хм това е документален филм казва се "Supersize me" и аз сум го гледала и наистиан е така, тези "храни" просто много вредят, и за това и го направиха този филм/експеримент защото Американците масово страдат (и умират) от дебелина... И точно от тези боклуци и не само МД , но и всички замразени неща, тука е ПЪЛНО с такива ресторанти за бързи храни освен МК и КФС има 100 други ! УЖАС! Да и аз много обичах като малка да ходя на такива и след това , и сега по-някои път, но 4естно това е отрова за организма и ужасно калорично, когато си бях в БГ наистина започнах да ценя храната там и готвенето на баба ми. Сега като съм си пак в Канада още повече!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Честно казано, обожавам Макдоналдс, но в България е просто под всякаква критика. Работих това лято в Макдоналдс в Кипър и няма нищо общо с нашия. Абсолютно всичко трябва да е прясно - като изпържат картофите и ако никой не ги купи за 6 минути се изхвърлят, срока за сандвичите е 11 минути и т.н. Когато ядох в Макдоналдс Варна сандвича ми беше като подметка, а в София пих милкшейк с пресечено мляко... просто нещата са адски опорочени което много вреди на марката.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Лол , Макшит съкс! КФС фор лайф!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си