- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Готини закусвални като Макдоналдс
Абре ако си гладна отиваш в някоя баничарница, за парите, които би дала в Макдоналдс за един БигМаг си взимаш някакви баници и кифли и се наяждаш доволно.![]()
на мен много ми харесва яденето в МакДоналдс и винаги съм си обичала сандвичите, макар че знам че те са си боклуци...нооо то вече всяка храна която ядем е боклук. и да си взимате продукти да си готвите вкъщи да не мислите че те не са боклуци!? пилетата са некви надрусани с хапчета, плодовете и зеленчуците напръскани с химикали, в млякото, кетчупа и горчицата има хлебарки! ми то няма кво друго да ядем освен боклуци.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Мх-хм това е документален филм казва се "Supersize me" и аз сум го гледала и наистиан е така, тези "храни" просто много вредят, и за това и го направиха този филм/експеримент защото Американците масово страдат (и умират) от дебелина... И точно от тези боклуци и не само МД , но и всички замразени неща, тука е ПЪЛНО с такива ресторанти за бързи храни освен МК и КФС има 100 други ! УЖАС! Да и аз много обичах като малка да ходя на такива и след това , и сега по-някои път, но 4естно това е отрова за организма и ужасно калорично, когато си бях в БГ наистина започнах да ценя храната там и готвенето на баба ми. Сега като съм си пак в Канада още повече!Първоначално написано от koalka
Честно казано, обожавам Макдоналдс, но в България е просто под всякаква критика. Работих това лято в Макдоналдс в Кипър и няма нищо общо с нашия. Абсолютно всичко трябва да е прясно - като изпържат картофите и ако никой не ги купи за 6 минути се изхвърлят, срока за сандвичите е 11 минути и т.н. Когато ядох в Макдоналдс Варна сандвича ми беше като подметка, а в София пих милкшейк с пресечено мляко... просто нещата са адски опорочени което много вреди на марката.
Лол , Макшит съкс! КФС фор лайф!