.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    По темата за НБУ - http://news.ibox.bg/news/id_1640744390 . Май наистина "елита" на България е там, при това е на всички нива - преподаватели, база, обучение, та чак до управителният съвет.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    По темата за НБУ - http://news.ibox.bg/news/id_1640744390 . Май наистина "елита" на България е там, при това е на всички нива - преподаватели, база, обучение, та чак до управителният съвет.
    никoй не е казал,че не можеш да си купиш дипломата.то и в СУ и УНСС,ако имаш кинти си купуваш изпитите.не си ми схванал поста.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    не е така за признаването на дипломите
    ок,стои си в неведение,не ми се спори.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    вввдотайемапигдотком
    е ето,казвам ти,световно признати са само дипломите на СУ и НСА(колкото и абсурдно да е за второто).довечера ще ви опиша по-подробно..je suis pressee

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    И междудругото по акридитация УНСС сега е на 1-во място в БГ, след това СУ и нз кои още там други.
    24 университета са получили най-високата оценка "много добра" от Националната агенция по оценяване и акредитация. Това обяви нейният председател проф. Иван Панайотов по време на заседание на Съвета на ректорите в Националната спортна академия. В страната има общо 51 висши учебни заведения, като до сега са акредитирани 32. Сред отличниците са Американският университет в Благоевград, Аграрният университет в Пловдив, Икономическият университет във Варна и НСА. Седем вуза са получили оценка "добра", а един "задоволителна" - Колежът по икономика и администрация в Провдив.
    Де го измисли това 1во място
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    И междудругото по акридитация УНСС сега е на 1-во място в БГ, след това СУ и нз кои още там други.
    24 университета са получили най-високата оценка "много добра" от Националната агенция по оценяване и акредитация. Това обяви нейният председател проф. Иван Панайотов по време на заседание на Съвета на ректорите в Националната спортна академия. В страната има общо 51 висши учебни заведения, като до сега са акредитирани 32. Сред отличниците са Американският университет в Благоевград, Аграрният университет в Пловдив, Икономическият университет във Варна и НСА. Седем вуза са получили оценка "добра", а един "задоволителна" - Колежът по икономика и администрация в Провдив.
    Де го измисли това 1во място

УНСС много добра 4,92
    Софийски университет много добра 4,87
    Национална спортна академия много добра 4,86
    Медицински университет – София много добра 4,81
    Медицински университет – Варна много добра 4,79

Данни 2006!
    И в твойта извадка са посочени само няколко - с много добра са и УНСС и СУ, виж листа на университетите.

В университета е въведена кредитната система, а на всички студенти, завършили бакалавърска степен, се издава европейско приложение към дипломите - за тоя дет твърди, че само незнам си кой се признавал.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сега погледнах сайта на СА и там е посочено, че оценката е също много добра. в момента търся и колко е точно. И при нас има кредитна система

Град
    [Данни 2006!
    И в твойта извадка са посочени само няколко - с много добра са и УНСС и СУ, виж листа на университетите.

В университета е въведена кредитната система, а на всички студенти, завършили бакалавърска степен, се издава европейско приложение към дипломите - за тоя дет твърди, че само незнам си кой се признавал.[/b][/i][/color]
    Незнайно защо в сайта на комисията по акредитациите са изброени университетите с дадените им оценки, но само с думи- "добра", "много добра" и прочие... Дай ми линк за тези точни оценки, защото искам да видя другите университети с каква са.

Знам за Унсс и СУ, че са с "много добра", не съм казала, че изброените са единствените с такава оценка. Инфото е от страницата на Националната агенция за оценяване и акредитация

Град
    вввдотайемапигдотком
    ... на всички студенти, завършили бакалавърска степен, се издава европейско приложение към дипломите - за тоя дет твърди, че само незнам си кой се признавал.
    ТАЯ,дето го твърди е говорила лично с Проф.Боян Биолчев (ректора на СУ) и с Проф.Борислав Борисов (ректор на УНСС),т.е. информацията е била от първоизточниците,не мислиш ли?Дали от 01.01.2007 се признават на всички дипломи от всички университети ужасно ме съмнява,а 'всички студенти,завършили бакалавърска степен и получили 'евтопейско приложение' към дипломите си',могат да си избършат гъза с него.
    Същата работа е и портфолиото за владеене на езика.И аз мога да ти го напечатам и да ти е като приложение на кво ниво говориш немски(примерно),само че то няма да замести истинската диплома - DSD,DSH или TestDAF,все едно кое.
    Абсолютно навсякъде в света са признати дипломите на СУ и НСА,за УНСС и ТУ въпросът стои по малко по-различен начин,демек - не навсякъде ги признават.Как е с останалите университети в Бг не ми е ясно,не съм се интересувала,но мога да проверя.
    Тъй че не се прави на отворена,още не стъпила в университет и акъл ще дава.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    За госпожицата по-горе - не съм стъпила ли ??????? МОЛЯ?! Далеч преди теб и далеч с по-висок от твоя бал (ако си влязла евентуално нeщо).... така че изобщо не ми се обаждай с непроверена информация по мой адрес, да съм ясна. За другото - ползвай тоалетна хартия - дипломите са признати - а сега се изяж хахахаххаахаха

Град
    вввдотайемапигдотком
    Не знам,мойто момиче,кога си кандидатствала,но аз бях приета и в УНС С,и в СУ на първо желание,но избрах да уча във Франция.
    Щом си вярваш-ок,няма да споря повече.Но като се опиташ да направиш ерасмус или да караш някъде магистратура и не те приемат,да не ревеш.
    Хич не ми подскачай,ходи да се заяждаш с тея от твоето стадо.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Не знам,мойто момиче,кога си кандидатствала,но аз бях приета и в УНС С,и в СУ на първо желание,но избрах да уча във Франция.
    Щом си вярваш-ок,няма да споря повече.Но като се опиташ да направиш ерасмус или да караш някъде магистратура и не те приемат,да не ревеш.
    Всички унивеситети, които участват по програма Еразмус, признават годината на участниците по програмата. Ако аз отида в Германия за година, после тук ми се признава годината. Ако ти от Франция дойдеш в ИУ-Варна за година и си вземеш изпитите, там ще ти я признаят. В крайна сметка това е идеята на програмата. Ако университета я предлага като възможност, няма никакъв проблем с признаването на каквото и да е.

КОлкото до магистратурите- за Франция не знам, но мога със сигурност да ти кажа, че в Англия, Германия и Холандия проблеми с магистратурите няма. Доколкото знам Англия признава всички наши дипломи, с изключение на юридическите и медицинските, които за да получат "признание" трябва да положат изпити.

И стига сте си мерили пишките, моля ви... Това, че сте назубрили някви си теми и сте влезли с високи оценки не е критерий за това колко сте наясно с висшето образование...

Град
    вввдотайемапигдотком
    Нз какво имаш предвид под зазубряне на темите,като аз пробвах с математика и немски..
    Все едно,друго имах предвид,може аз да не съм се изразила като хората(за което се извинявам),може вие да не сте ме разбрали.
    Ако ИУ-Варна се едоговорил с някои университет в Мюнхен да кажем,да,тогава проблем няма,защото те са се спорзумяли да направят обмен.Но ако искаш да кандидатваш в Щутгард например,нещата не стоят така-някои изпити ще ти признаят,други няма и общо взето ще те прецакат.
    Това имах предвид,като казах,че само дипломите на СУ и НСА се признават навсякъде в света,т.е. ако искаш и в Таити можеш да отидеш и пак ще ти признаят всички изпити.

Град
    Нз
    Ако ИУ-Варна се едоговорил с някои университет в Мюнхен да кажем,да,тогава проблем няма,защото те са се спорзумяли да направят обмен.Но ако искаш да кандидатваш в Щутгард например,нещата не стоят така-някои изпити ще ти признаят,други няма и общо взето ще те прецакат.
    .
    Споразумение помежду си имат всички университети по програмата Ерасмус.
    КОлкото до магистратурите- В Англия, Германия и Холандия можеш да отидеш във всеки университет да карап магистратура, стига да имаш валидна диплома от акредитиран университет и съответния кетап за владеене на език.

Колкото до "зазубрянето" имах предвид, че това с каква оценка си влязъл и къде си влязъл не те определя като по- умен или по- информиран.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Хич не ми подскачай,ходи да се заяждаш с тея от твоето стадо.
    Госпожице, хайде да не си говорим за стада .... защото ... аз съм човек, ти си за стадо .... ако така си свикнала да се отнасяш, прави го със себеподобните,далеч бъди с подобно отношение от мен, моля ти се. Човекът след теб достатъчно ясно ти е обяснил и е така. Мен специално ще ме приемат там където искам, за мен не бери грижи, учи си ти там някъде и не се обаждай с невярна информация (Ерасмус). В ЕС сме вече ...2-ро[/i]

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз пък си признавам, че въобще не съм наясно с нещата. В УНСС как стават точно изпитите? Примерно при Бизенс Информатика.
    Първо се държи Модул Мат, Модул Бел, Модул 3 /по избор/. И се сформира като е ЕПИ МАТ + Среден успех + 4 по модулите?? Уфф съвсем се обърках...

Някой може ли да ми разясни, а и не можах да се ориентирам къде мога да видя минималните балове за момчета от миналага година.

Град
    вввдотайемапигдотком
    Няма какво да ми се молиш,не съм почнала аз да се заяждам.Каквото повикало,такова се обадило,нали знаеш?(надявам се)

Дали от 01.01.2007 се признават на всички дипломи от всички университети ужасно ме съмнява..
    В ЕС сме вече ...2-ро

оффтопик
    Научи се да четеш,преди да търчиш да се дървиш..Аз още в първия си пост казах,че нз как стоят нещата след 01.01.2007..факт.

shadow4e,ще ти ги обясня нещата като се върна.

Град
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Аз пък си признавам, че въобще не съм наясно с нещата. В УНСС как стават точно изпитите? Примерно при Бизенс Информатика.
    Първо се държи Модул Мат, Модул Бел, Модул 3 /по избор/. И се сформира като е ЕПИ МАТ + Среден успех + 4 по модулите?? Уфф съвсем се обърках...

Някой може ли да ми разясни, а и не можах да се ориентирам къде мога да видя минималните балове за момчета от миналага година.
    За Бизнес Информатика- държиш си ЕПИ- то, а бала ти се образува от средния успех от дипломата, плюс общата оценка от трите модула, умножена по 4.
    Как се образува бала за всяка специалност- http://priem.unwe.acad.bg/?m=2&p=7

КОлкото до бала от миналата година, не ти върши работа... Тазигодина оценките са масово по- високи. Всичко зависи от трудността на изпита и от броя високи и ниски оценки. Да не говорим че миналата година принципа за кандидатстване беше друг.

п.с.Absolute me, Как тъй не знаеш? Нали всички сме тъпи и неинформирани освен теб...
    п.п.с Ягодке, дай линк с точните оценки на акредитацията. В официалния сайт ги нама.

Град
    София
    rosskata, мерси Не че схванах много, много. Явно от компютрите наиситна се затъпява или само в моя случай

Другите не ми обяснявайте, няма нужда и сама ще го осмисля

Град
    rosskata, мерси Не че схванах много, много. Явно от компютрите наиситна се затъпява или само в моя случай

Другите не ми обяснявайте, няма нужда и сама ще го осмисля
    И все пак... От трите модула на Епи имаш обща оценка- примерно 5. Умножаваш по 4, т.е 5 по 4 = 20. Към това прибаваш средния си успех от дипломата- примерно 5,50- и бала ти става 20 + 5,50 = 25,50
    Така ако имаш само шестици в дипломата и на Епи (като обща оценка от трите модула) успеха ти е 6х4+6=30. Тва е максималния бал.

Град
    София
    Аааа сега май схванах

А това, че първо пише, че трябва ЕПИ Математика какво ще рече, че 3-тият модул трябва да е задължително математика ли?

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    п.с.Absolute me, Как тъй не знаеш? Нали всички сме тъпи и неинформирани освен теб...

Ах,ще те изпапкам.Е не знам,не знам,ама давам предположение,нали

Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и доста високо самочувствие декларираш...
    Взе ми думите от устата. КОгато не знаеш нещо , не обвиняваш другите в неинформираност и стаден начин на живот с високомерен тон, а гледаш да попълниш липсващата информция в харда си...
    КОлкото до папкането- ще се озориш, тежа си на мястото...

Град
    вввдотайемапигдотком
    И кое му е лошото? Аз с добро тръгнах - ако съм права(т.е. ако е както до миналата година),ще сте информирани.Ако не-теглите ми една майна и ме забравяте,кво толко сложно има?

rosskata,така е,само че не аз тръгнах с обръщения като 'тоя/тая' и да се заяждам

Град
    София
    Абе, хора, нямате ли си друга работа освен да се карате по форумите

Град
    вввдотайемапигдотком
    Абе, хора, нямате ли си друга работа освен да се карате по форумите

не.ваканция съм,а до сесия има 3 седмици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си