- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изпитите в УНСС!!!
седни прочети някоя книжкаПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
чета 3 в момента.не по едно и също време естествено,ако щеш вярвай.Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
и понеже съм умна си дръпнах и изпитите![]()
баси,цял ден съм била на работа,оставете ме да се разтоваря![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
чПървоначално написано от shadow4e
Дам.
КОлкото до другото- аз лично си имам много друга работа с оглед на трите ми контролни утре защитата на курсова работа, но тук ми е по- забавно.![]()
То аз съм тъпа ама също ги дръпнах.и понеже съм умна си дръпнах и изпитите![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от rosskata
заради бачкане сигурно,ъ?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Интересното нещо в българските университети е, че в повечето може да си дръпнеш изпитите само ако ще мреш или ако ще ходиш на бригада в чужбина... Ако отиде някой студент бледен да моли за изтегляне защото просто ще работи (било то и в чужбина) , ще има да му се смеят ректори, декани и прочие две седмици...Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
ПОнеже нямам намерение да мра... преичината е че ще ходя да ги стигам Хам'риканците.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ха таз авторката седнала и мрънка за УНСС... Мале ще имало прецакани хора... Еми голямо чудо... Като са идиоти и на някви тестове изкарват мижави оценки много ясно, че ще са прецакани. Изкарай над 5.95 пък да се опитват да те прецакат... Не учили като хората изкарват слабите оценки и после не влезли... Ми да са учили ве...
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
az bqh na parvite 2 testa v unssne e to4no taka priema ako ima6 i 5000 leva pak vliza6 dori da si izkaral 2ka i to e napalno zakonno tova,a i dokolkoto 4uh se pravi uveli4enie na mestata s 10% ako ne se barkam....a i tiq po-hitrite az kasno se setih ma moje6e da se iztegli testa ot svi6tov vednaga da go nau4i6 za nqkolko 4asa i na drugiq den da si napravi6 testa za 6 v unss...testovete bqha 1 kam 1 za varna,sf i svi6tov.....
Е, как ще са същите, като не са ?!
Ей, стискайте ми палци утре. И аз ще ходя да се мъча на тъпия тест. Нищо не знам. Тааа, молете се да ми дойде нещо в главицата.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
*Стис*Първоначално написано от bungle
Успех.Ще ти се паднат само неща, които знаеш, ще видиш.Имам връзки.![]()
![]()
![]()
...
Нали ги гледах.., не са същите..
Според вас с оценка 5.17 на ЕПИ История и Диплома 5.40 имам ли шанс да влезна в УНСС.
пс. МОМЧЕ СЪМ
Ееее, много ясно. Гхахахаха. Аз имам 4.84 на историята.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Според повечето от познатите ми, включително частната ми учителка тази оценка няма да ми стигне за УНСС, и много се обърках.Първоначално написано от bungle
не те разбрахПървоначално написано от _donna_
![]()
то в УНСС май вече няма квоти... тъй че госте с 5.17 дет' си и 5.40 диплома... нз к'во да ти кажа... смятай си бала (в зависимост от специалността) и колкото си по-близо до 30...толкова ти е по-голям шанса... но при тез' високи оценки..аз с 5.25 на историята сериозно се чудя дали ще вляза... силно се надявам да има определени места за тези, които са канд с география, с математика, с история и т.н. 'щот' то иначе тъпо да сравняваш едно 5.50 на математик и друго на историк... някак си не върви... ама знам ли![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
si4ko e do parite ve4e v UNSS az bqh na geografiq i na literatura i po4nah da se otkazvam ot toq universitet...po-dobre mi e v sofiiskiq ili v svi6tov ..dnes nqma da ti gledat visokata diploma , a parite koito ima6.Mestata v UNSS sa po 5000 leva dori da ima6 dvoika pak vliza6Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
В УНСС ти трябват пари не само да влезеш, но и да излезеш![]()
Хах.. Така е. Аз за това се отказах. Иначе обмислях вариянта да си платя, за да влезна, но...няма смисъл.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Като ще си плащаш - по-добре НБУ. Аз съм се насочила към СУ, но знам, че трудно ще стане номера, така че резервен вариант ми е НБУ... Струва ми се готин университет![]()
Беше ли в събота на изпита?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Иначе аз точно това мислех - да си платя в УНСС, а не да давам толкова пари за НБУ, но после се сетих, че и после ще искат...ще искат...Не е изгодно. И пак се насочих към НБУ.
Иначе успех за СУ, трудно е, но не невъзможно..
Амм към какви специалности си се насочила в СУ у НБУ?
и ти ли си от наш'та кандидат-студентска партия?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Всъщност за СУ искам само Международни отношения. Не ми се учат някакви си закостенели специалности като педагогика и т.н. Иначе ако изкарам добра оценка по английски, може да пиша и някоя -истика, но не съм решила още.
За НБУ съм писала на първо място Политически науки и след това Англицистика, Масови комуникации, Администрация и управление и Право, но май ще си променя местата на желанията... Има време де.
Аз се явявах на първия изпит и сега в неделя пак и съм се успокоила, че имам доста високи резултати и да не казвам голяма дума, ама съм си приета... Чакам само да ме скъсат в СУ![]()