.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Като ще си плащаш - по-добре НБУ. Аз съм се насочила към СУ, но знам, че трудно ще стане номера, така че резервен вариант ми е НБУ... Струва ми се готин университет
    Беше ли в събота на изпита?
    Иначе аз точно това мислех - да си платя в УНСС, а не да давам толкова пари за НБУ, но после се сетих, че и после ще искат...ще искат...Не е изгодно. И пак се насочих към НБУ.
    Иначе успех за СУ, трудно е, но не невъзможно..
    Амм към какви специалности си се насочила в СУ у НБУ?
    и ти ли си от наш'та кандидат-студентска партия?
    Лелеее много конкуренти бе...

Аа Куул Гърл колко точки изкара, ако не е тайна в НБУ и това колко % са?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    59т.
    92.95% от явилите се имат по-малко от мен...

Сега очаквам повече, ама ще видим. Тия физики, химии и биологии много ме мъчат

Ти каква специалност искаш в НБУ?

Град
    София
    59т.
    92.95% от явилите се имат по-малко от мен...

Сега очаквам повече, ама ще видим. Тия физики, химии и биологии много ме мъчат

Ти каква специалност искаш в НБУ?
    Още не съм решила, но Административно управление и Икономика май са ми първите желания. Това са Пък до септември има много време, кой знае какво ще измисля.

Град
    В. Търново/София
    Пфф аз тия двете най-малко искам... изобщо не искам да виждам математика и тем подобни гадости Успех ти желая, пък току виж догодина сме колежки и си пием кафето заедно преди лекции

Град
    София
    Пфф аз тия двете най-малко искам... изобщо не искам да виждам математика и тем подобни гадости Успех ти желая, пък току виж догодина сме колежки и си пием кафето заедно преди лекции
    Възможно е А, ако дойдеш(тоест ще дайдеш със сигурност доколкото разбирам) в София къде ще живееш? На мен това ми се вижда голям проблем с жилището...

Град
    В. Търново/София
    Амиии майка ми иска да купува апартамент в София, но първоначално сигурно на квартира. Ти нали си от София, защо това ти се вижда проблем?!?

Град
    София
    Амиии майка ми иска да купува апартамент в София, но първоначално сигурно на квартира. Ти нали си от София, защо това ти се вижда проблем?!?
    Имам предвид за хора като теб. В смисъл, ако бях на твое място щеше да ми се вижда проблем. Да се изнеса за 4-5-6 години от града ми, да отида на друго място..общежитие ли, под наем ли...Кофти.

Град
    В. Търново/София
    Ами да, никой не е казал, че ще е лесно, но сигурно ще се справя някак си Като не успея, пътя чантичката и обратно към Търново Уф това ми е последната грижа... сега да вляза някъде, пък другото ще го оправим някакси

Град
    София
    Дам, абе най-важното е да сме живи и здрави.

леле не ми се говори просто може ли на един и същи изпит в свищов да имам 4 а тука 2

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ikov_vr
    леле не ми се говори просто може ли на един и същи изпит в свищов да имам 4 а тука 2
    Кат за 0лева толкова...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    КАкво общо имат парите тук? Доста хора си влизат в УНСС с учене, не с пари под масата...

Сладуранке,. няма нищо по- яко от студентски живот на квартира или в общежитие... Много по- яко е отколкото при мама и тати...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    КАкво общо имат парите тук? Доста хора си влизат в УНСС с учене, не с пари под масата...

Сладуранке,. няма нищо по- яко от студентски живот на квартира или в общежитие... Много по- яко е отколкото при мама и тати...
    imat mnogo ob6to parite..tva moga da ti go kaja .Za6toto za da u4i6 stabilno i mnogo qko za izpitite ti trqbva da hodi6 na uroci pri tehni prepodavateli , za da vlezne6.Az hodq na uroci po matematika, u4a qko i kvo napraih na izpitite imam 4 i posle mi kaji 4e nqmat o6to parite..moga da ti garantiram 4e polovinata ot tezi 14000 deto sme za UNSS 6te si platqt.Vij statistikata s 2kite i togava kaji 4e nqma da pla6tat...li4no kato bqh na izpitite 4uh mnogo hora ,koito kazaha 4e dori da izkarat 2 na izpitite 6te izvadqt parite za da vleznat.......

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Мм с дарение за УНСС всеки влиза
    Инак аз миналата година на първия изпит за НБУ февруари месец изкарах 73точки и имаше 2% кандидати преди мен..ама като ги видях конкурентите ми преди самия изпит,кой от беемве,кой от мерцедес слизаше и ми стана ясно кви са кухи кифли..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

че то и в СУ можеш да влезеш по същия начин само че там ще се изръсиш 2-3пъти повече отколкото за в УНСС...

к'во се чудите... всички бг уни са корумпирани...пък някои, за да са легални... са си направо частни...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

meri88 за да влезеш в УНСС ли трябва да ходиш на уроци при тамошни преподаватели? 'щото т'ва пък въобще не е вярно... ще ми кажеш, че всичките 6-ци са на техни хора ли? глупости... имам 10тина познати, които на изпита по география най-ниската им оценка беше 5.40...и си ходят тука на уроци, курсове и т.н....
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Guest
    Изказването ти за СУ специално за филологиите беше супер тъпо. Къде другаде можеш да учиш арабистика, японистика, скандинавистика и т.н. и то на добро ниво?
    Нямам време да изчета цялата тема, въпреки че ми допадна..но тези 2 изречения ме хвърлиха нзн къде Ти като много разбираш от СУ ..нямам си идея колко си запозната, ще ти кажа че имам позната която в момента учи китаистика там. Групата е от 7 човека, абсолютно всеки от тях влиза с изпит по АЕ, а китайката която им преподава и понятие си няма от английски. Можеш ли да си представиш картинката, където даскалката им рисува като на 1вокласници по дъската, за да им обясни кой йероглиф какво значи?!?! На мен ми изглеждаше много смешно. Разбира се нямам нищо против университета, аз самата искам там да уча. Но доброто ниво за филологиите както изглежда е относително.

Град
    В. Търново/София
    На слухове не вярвам. Гледам просто статистиката. Факт е, че в СУ желаните специалности са Право, МО, Журналистика и -истиките. Никой не се втурва да учи педагогика и тем подобно простотии.

За УНСС съм съгласна с sh3_1s_7h3_0n3. От моя клас има поне 5 оценки над 5.70 и никой от тях не е ходил на курс в УНСС. Дори тези, които ходиха имат под 5

А за НБУ... в неделя бях на изпит. В стаята, я която бях, влязоха две руси същества, които не знаеха къде се намират. Интересна сбирщина от различни индивиди има в този ВУЗ. На мен ми харесва обстановката... някак си е по-освободено, различно и разчупено, докато в СУ... като влязох и ме лъхна една такава сдухваща обстановка от началото на 20-ти век

хаха аз като влязох за първи път в СУ и си помислих, че съм в няк'ва катедрала...
    чувството беше някак много странно... супер респектираща е тази сграда не знам...
    пък аз само да имам възможност да уча там... ще гледам да е Политология то май аз и заради същата специалност кандидатствах и в УНСС...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    еее това "Гост" отгоре бях аз
    А и можеш да бъдеш сигурна, че това не са слухове, а момичето наистина си учи там. Сега е за 1ва година.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    meri88, да ти кажа, че докато има хора, които си мислят като теб, щер има и корумпирани преподаватели. Имам две бивши съученички, които учат в УНСС- едната имаше 5,50 по литература, другата 5,75 по история, и нито една от тях не си беше платила, а едната дори на урок не беше стъпвала, камо ли с тамошни преподаватели. Аз изкарах 5 по история в СУ и 5,50 във ИУ- Варна, също без да отида на нито един урок.
    Ако си платиш, за да везеш, ще си плащаш на всеки изпит за да излезеш... И въобще не е сигурно колко ще знаеш като излезеш. Щото като знаеш- плащам= вземам изпит, много ясно, че няма да учиш... И затва излизат сума ти некадърници от университетите...
    Всичко се постига с желание, не толкова с пари!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на _donna_
    Ако си платиш, за да везеш, ще си плащаш на всеки изпит за да излезеш..
    аа,да бе да..кой не е влезнАл той не е излезнАл..
    а за ученето,винаги можеш да започнеш да си учиш,тва че си си купил изпита не пречи.. = )

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    а за ученето,винаги можеш да започнеш да си учиш,тва че си си купил изпита не пречи.. = )
    Да, _donna_ e права.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    3 изпита за 200 марки и 1 прасе

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    в доста университети е точно обратното...

влизат лесно, но излизат трудно...
    нали ги гледам и моите колеги как изпокапаха като круши по изпитите...
    Да, и това го има. Една приятелка я размотаваха 3 години да си вземе дипломата с някакъв дебилен изпит. И само пари, пари, пари... тъпаци..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си