.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 104 от общо 104
    Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    meri88, да ти кажа, че докато има хора, които си мислят като теб, щер има и корумпирани преподаватели. Имам две бивши съученички, които учат в УНСС- едната имаше 5,50 по литература, другата 5,75 по история, и нито една от тях не си беше платила, а едната дори на урок не беше стъпвала, камо ли с тамошни преподаватели. Аз изкарах 5 по история в СУ и 5,50 във ИУ- Варна, също без да отида на нито един урок.
    Ако си платиш, за да везеш, ще си плащаш на всеки изпит за да излезеш... И въобще не е сигурно колко ще знаеш като излезеш. Щото като знаеш- плащам= вземам изпит, много ясно, че няма да учиш... И затва излизат сума ти некадърници от университетите...
    Всичко се постига с желание, не толкова с пари!

ma jelanieto kato go nqmat e druga tema i za tva davat ludi pari nali???az bez edin urok po geo si vzeh izpitite....ima baq hora koito 6e dadat ludi pari za da vleznat v UNSS i Sofiiskiq...bratov4edka mi minalata godina edva vlezna s 5.50 ti 6e kaje6 4e nqmat ob6to parite...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и аз ще ти го кажа...
    парите са необходими на тези, които нямат други качества
    ma bati tq izkara 5.50 i 4ak sled tezi koito si platiha vlezna tq....az mislq s u4ene samo da vlezna bez pari...za sega sam s 5 i ne6to v svi6tov.....

Град
    www.flirt4i.com
    ае не рразбрахте ли че тфа е най-прецакания университет всичко е мега нагласено

БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от gavra1
    ае не рразбрахте ли че тфа е най-прецакания университет всичко е мега нагласено
    xaxaxa saglasna sam za tva 6e hodq v Svi6tov ili Varna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си