спешно се нуждая от съвет ккаво да правя.страшно съм разочарована от поведението на едно момиче,с което уж бяхме приятелки,но всичко се оказа лъжа.тя ми наговори доста обидни неща но после твърдеше че не го е мислела.аз обаче съм дълбоко наренана и искам да прекъсна всяккави връзки с нея.но просто съм нерешителна.от хората съм които лесно можеш да вмениш чувство за виня.тя доказа че е рязък тежък характер и просто не смея да мисля ккаво ще стане ако открито й заявя че не искам да я виждам повече.страх ме е обаче да продължаваме да се виждаме.не знам докъде ще стигне с нейната откровеност.вече й нямма доверие.тя ми каза че не съм й приятелка а сома съм я използвала.друг път пък твърди че тя ми е приятелка и то много вярна.тотално съм объркана.кажете как да постъпя?да продължа ли да преглъщам горчивите думи които ми казва или да скъсам с нея веднъж завинаги?защото тя просто не съобразява какво говори,че може тго да нарани човека срещу нея.но осъзнах че май само с мен е токлокав рязка. вече не мога да я трая.