- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фешаните сега откриха огледалото :D
Глей са секи си има комплекси (кой повече, кой по-малко) аз мойте предпочитам така да си ги избивам.Първоначално написано от Shadow_Walker
Добре де що па gangsta_zone да не може да и тру анти-фешън :O
Rodih se bez da iskam,shte umra bez da iskam,Za tova shte jiveq kakto az si iskam !!!
ае стига с тея фешани всеки сам си решава какъв да бъде и недейте да съдите за хората само по дрехите
Ixxx kak te postavixa na mqstoto ti Pepi!))))Znam 4e ot bfr se o4akva podkrepa no v momenta zloradstvam i se ligavq ti me poznaa6 i zn kak e!
)))No ina4e i men me draznqt feshunite!Neska vidqx edin na ndkato koito zagrozqva6e gledkata na koqto se naslajdavax/toesto Stoqn ot Interactive tva predavane da yto4nq za tezi koito nz se dava po tv mm!/pulen ciganin s nekva rozova blyza naki4en s gerdan4eta i zabelejete s punk pri4eska!!!!prostooooo...bez dymi ostanax!!!
Идеално. Кога и рапърите ще направят това гениално откритие...Първоначално написано от Gangsta_zone
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
като няма кой да ги снима що да не се снимат в огледалото![]()
![]()
както каза един приятел
''фешън е да си анти-фешън''
![]()
Защото е смешно да си фешън и да недоволстваш от фешъните...Първоначално написано от FiRe_aND_IcE`f
аааабе няма анти,има завист !!!Първоначално написано от Забавно ми е
Rodih se bez da iskam,shte umra bez da iskam,Za tova shte jiveq kakto az si iskam !!!
По-скоро все още не са открили че апарата може да се поставя след колко време да снима...
Нз тъпо е как се показват колко са суетни, чрез снимайки себе си в огледалото...