.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Въпросче !

Guest

Въпросче !

Така искам да питам следното,на 15 год. съм имам сериозна приятелка и двамата искаме да го направиме но искам да знам попринцип при мастурбация свършвам бързо г/д 3/4 мин. при секса нали няма да свърша толкова бързо ? Мерси предварително :P

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    nqma da izdarjish i 1 minuta ... shte si prekaleno vuzbuden spox na si4ki se slu4va
    No matter where you go, there they are...

Guest
    Мерсо много

важното е секс да има

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

nz 6to tei se pritesnqvate vs? abe praskaite si mackata pyk da ne vi puka :} =D>

пич давай смело, когато и да свършиш важното е че си почнал......пък след известно време ще придобиеш рутина и ще можеш да издържаш повече спокс.......само един съвет ако свършиш бързо не оставяй девойката недоволна

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Правиш секс за да свършиш. Свършиш ли...всичко е наред

Град
    Русе
    ае луд кат сваршиш сменяш капута и продължаваш
    Ako si izmorena - si pochini.Ako si samotna...ela pri men!

дам от превъзбуда ще свършиш бързо..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

бий една злобарка ии ще свършиш по-бавно \/ \/
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    бий една злобарка ии ще свършиш по-бавно \/ \/
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

emi gledai sa predi tva primerno 1,2 4asa izprazni pu6kata i 6e svar6i6 po bavno! a moje i da q klati6 po bavno i pak staa!

xaxaxxa Polzvaite preZervatiiv..s neq she svarshish za 2 minuti axaxaxax ako tva e vqrno ama...posle q stimulirai klitorno za da ne ostane nedovolna shtoto nqma da iska poveche sex i she ostanish na suho s mastrubaciqta si ii mojesh da se izmiesh i pak da pochnesh vtoriq pat she e po-bavno

Супер фен
    Трябва да те разочаровам, ама първия път едва ли ще издържиш много... Но след повечко практика нещата ще се оправят

zna4i moje i da svurshish po bavno ako momi4eto e otgore...na men mi se e slu4valo to4no tva...
    bqh s devstveno mom4e (DEVSTVENO) az otgore i 20 min mu trqaha 4e da svurshi...i no beshe mn stabilno klatene tei 4e...ZAVISI I OT POZATA za kolko vreme shte svurshish
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си