- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Готини закусвални като Макдоналдс
Ей,хора..имам нужда от помощ...Кажете в София други закусвални от типа на Макдоналдс където цените са подобни на тези там...![]()
Откога МакДоналд'с са готини закусвални.. ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Шалала опала,хайде калорично да си клюфнем в МакдоналдсА!Първоначално написано от bungle
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Дам, но не ти препоръчвам да ядеш от там, ясно защо.Първоначално написано от ATAKABG
Бях чувала за един експеримент, който направили.Един човек ял един месец само от МакДоналдс, при което последните дни е имало опастност за живота му...правете си изводите.
аде пак се нахвърляхте върху моят любим ресторант, моят алтар,храм в който се моля по цял ден![]()
АЗ ЯМ ПО 3 ПЪТИ НА ДЕН ОТ МАКДОНАЛДС и нищо ми няма, невежи такива
![]()
личи ти по ник нейм-аПървоначално написано от Дебел Идиот
![]()
Абе заебете този макдоналдс...![]()
Няма нищо по- хубаво от една булгаристанска баничарница, в която с кеф да си хапнеш баничка с бозичка...Нафрашканите със соя и гореща вода псевдохрани в "доналдса" не могат да стъпят дори на малкия пръст на една оригинална баничка със сирене или извара...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
На мен там ми е вкусно..![]()
Ама го избягвам...![]()
На мен също ми е вкусно...Първоначално написано от malka_sladuranka
Обаче пробвай да запазиш един хамбургер няколко часа и ще видиш как се спаружва, защото хлебчетата се държат на водна пара за да омекнат, а т.нар "месо" представлява малки кубченца, със огромно съдържание на соя, които се раздуват като се накиснат (във вода май). Имах една позната, която бачкаше там, и каза, че 2 часа след като са направени, хамбургерите се бракуват и дори персонала не ги яде...(което, с оглед на това, че сервитъорите са най-ящните хора на света, е доста показателно...)
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
След тези думи вече уби всякакво желание у мен да ям в МакдоналдсПървоначално написано от rosskata
Не че го правя често,но това ми дойде в повечко като информацийка
![]()
Е, едно е да ядеш от време на време, друго е за закуска, обяд и вечеря в продължение на месец.Първоначално написано от koalka
Този филм съм го гледал и ако не се лъжа се казваше "Supersize me".
http://sofia.zavedenia.com/?id=160. Доста по-добре от "Макдоналдс".
![]()
еее, как обичам растителен кашкавал!На сандвичи е супер!
Иначе аз в макдоналдс, мноу рядко ходя...ако съм там, то някой ще ме е е замъкнал...и най-много да изпия едно кафе и да изям некъф сандвич!Но определено не ми е от любимите места...макар че е забавно там, фешъните са много и се хиля!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Може храната да е вредна, но пък е доста удобно, ако нямаш време.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
над докторската градинка до СУ има едно местенце Tazz Burgers
правят ги доста по-добре от в макшит
едно меню в макшит = 1 шкембе, 2 кебапчета, 2 кюфтета, порция пържени картофи, салата по избор, хляб (верига за обществено хранене ЖАР)
единствения човек, който може да ме замъкне там е Supremacy`Girl просто, защото не мога да й откажа
Хах,вижте кво намерих !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това беше пожелание за добър апетит![]()
КФС,Дон Вито![]()
В ТАЗ-а са им още по-големи боклуци от Доналд-ите. Там съм се хранил много години /още през периода, когато преди около 5 години там имаше компютърен клуб/ и ... не върху мен, но върху мои приятели имаше негативен ефектПървоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
Като видях тази картинка се сетих за сосовете в Макдоналдс.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Хахах недей, че още повече ми се отядеПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
ммм няма го това с хлебчетата на водна пара и с месото... майПървоначално написано от machoka
![]()
като цяло ми се сториха и по-вкусни
все пак всичко подобно на това си е боклук
koalka i az sum chuvala za nqkakuv,koito ql samo ot McDonalds i sq bil 97 kg ... :P ama ne moje da se otreche,che si e vkusno![]()
Rodih se bez da iskam,shte umra bez da iskam,Za tova shte jiveq kakto az si iskam !!!
Аа да и във Валбус е яко =D>
Да ви намеря и др такива приятни и мили картинки ?![]()