- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсах гаджето ми щото се целуваше с момиче
бившото ми гадже се правеше пред мен на лесбийка
![]()
![]()
![]()
i sega zatva li si tarsish novo![]()
![]()
![]()
xaxaxaxax oshte kolko temi shte pusnesh?![]()
и ние кво да напрайм?
ako ne iskate pove4e nqma da puskam temi i nqma da pi6a vav tozi forum ebasi!!!Първоначално написано от CMexyPaH4e
Prosto se opitvam malko da vi razsmeq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kak se zasegna!nikoi ne e kazal takova neshtu spokoino![]()
не бе,човече,недей! твоите теми са есенциално важни за запазване на интереса на аудиторията!!! сериозно!
Vie se ebavate s mene da be ! Ae ne znam moje i taka da e!Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
[quote="masster dogg"]бившото ми гадже се правеше пред мен на лесбийка
![]()
![]()
[/quot
хахаха![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
А ти от къде си сигурен, че се е правила...Първоначално написано от masster dogg
![]()
![]()
Защо не пита за тройка е???Първоначално написано от masster dogg
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Daaa ve... idiot.. deistvai tam oprai ne6tata opani i dveteПървоначално написано от Adwokat
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мойта нееднократно се е целувала с момиче пред мене , ама не съм я скъсал...Това ,че ти е гадже , не значи , че трябва да и казваш какво да прави....Ако ще и с животно да се целува , щом тя иска така , това си е нейно решение , ти няма какво да се намесваш..Няма да се жените я.
abe ei , neprosvetenite ... ne e kazano nito pisano nqkade ,4e 6tom edno momi4e se celuva s drugo takova e lezbiika
otdelen vupros e 4e az izbqgvam podobni situacii pred priqtelq mi za6toto tova e eedin vid demonstraciq ot koqto nikoi nqma nujda![]()
sme6no e i e detsko .. no 4ak da skusa6 momi4eto si zaradi tova ..![]()
![]()
Първоначално написано от Skullbreaker
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
просто искаше да се похвалиш май![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Моя не веднъж се е ебавал че ако аз се целувам с момиче и той ще се целува С МОМИЧЕ..казва че се ебава..ама не съм мн сигурна.Не искал да ме дели с никой..и тва си било вид изневяра.Аз не го разбирам..кво че се целувам с приятелка?!пфф..
2 т. от правилника. Бан на профил
аз когато си пийна малко правя всички глупости,който може да хрумнат на болен мозък,като моя.и дори се целувах със сестра ми,най-добрата ми приятелка и най-добрия ми приятел.после казах на гаджето ми и той се позасмя,ама ми вика това да не се повтара,щото не му е приятно,вапреки,че знае че го обичам.и до колкото си спомням не съм станала лесбийка!!!
xaxaxa ti si maloumen weПървоначално написано от masster dogg
![]()
![]()
![]()
6to neq krunka malko za ena troika tc tc
![]()
![]()
moje naro4no da te e drznela!ti govoril li si s neq na tazi tema?
с кво? С тъпотията си ли? И аз съм се целувала с момиче и то пред моето гадже, и пред гаджето на другото момиче! И двамата го дигнаха, после се разделихме по стаите и му теглихме един як секс!Първоначално написано от masster dogg
![]()
Такаче ти си много зле! И наистина, говорихте ли въобще защо го е направила?![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
като се целува с друга пред теб хващай ги и двете и ги почвай на калъпПървоначално написано от masster dogg
![]()
![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
iskameПървоначално написано от masster dogg
![]()
![]()