.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Въпрос за лицевите упори

Лицевите упори развиват ли рамената...или само гърдите?

Супер фен
    Рамото като цяло има поддържаща роля,най-вече натоварването пада върху предното рамо,трицепсите и гърдите

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Рамото като цяло има поддържаща роля,най-вече натоварването пада върху предното рамо,трицепсите и гърдите
    Да разбирам ли, че покрай тяхното развитие и при рамената ще има някакво подобрение (развитие)?

Супер фен
    Да. Ще има видимо разширение в раменете,само трябва достатъчно търпение. Примерно ако почнеш да ги правиш сега, до края на лятото ще има резултат.
    Ако ползваш по-тесен хват,акцентираш повече върху трицепсите,вътрешната част на гърдите и раменете
    При по-широк най-вече на гърдите (външната им част). Може да ги правиш и под наклон (с краката на стол),при което ще натовариш горната част на гърдите и предната част на рамото
    В обобщен вариант - лицевите опори са много хубаво упражнение и го изпълнявам като имам време. Не може да се очакват чудеса от тях,но вършат работа. Ако имаш други въпроси,питай

Град
    нямам си на представа...
    пише се Опори за гърди и трицепс са...и мисля че не уголемяват мускулите ми просто ги упражнява...не съм сигурен...така ми казаха

с широк хват са повече за гърди,а по-малко за трицепс,а с тесен повече трицепса и по-малко гърди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си