- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лосиони за изкуствен тен!?
вие сте луди, тея лосиони са безумно гнусни
една съученичка си е взела на Дав, потъмня за 4-5-6 дена, но е отвратително, появява се някъв оранжево-жълт оттенък на кожата, на лицето особено е ужасно, защото няма как да си намаже кожата под косата, и там е някво бяло, гадно и ако се маже още седмица ще стане на петна съвсем, абе не са оферта, по-добре недейте
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тоя на Dave е ужасен..Направи ме на оранжеви петна ужас..Сега ползвам спрея на Лореал.Сложих си го следобед на сутринта бях 4ак нереално потъмняла и съм доволна ама не е вярно 4е тена е равномерен.
Ти какво точно си ползвалПървоначално написано от Adwokat
![]()
What you give is what you get!
Миналата година си взех на Avon, Нмазах се 2-пъти (през 1 час) и да ви кажа на следващия ден ме беше срам да ходя на училище. Ефекта беше страшно бърз. Бях оранжева! Тази година
ще разчитам на Слънчоо![]()
![]()
![]()
Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
Abe hora izpolzvaite vremeto dokato e hubavo
sega petak i sabota s edna priqtelka se pokohme na garaja i
i na 100% fanah ten
ama dokato se pe4e6 trqbva kojata da ti e mokra 6toto v vodata se izgarq mnogo po barzo(ot li4en opit)
Znachi.. bashta mi e shef(distributor) i razkarva Johnson's .. imam sekfi ot tazi marka v nas mazila i kakvo li ne oshte.. ima efekt samo ako go izpolzvash 1 pyt na den ili 2 ili 3 kolkoto iskash, NO NA SUHA koja i da go razmazvash ravnomerno.. sega govorih s nego, zashto nqkoi kazvat che stavat na petna vqrno li e tfa i ot kfo stava i toi kaza che ili se majat na ne suha koja ili ne go raznasqt dobre ili se majat 1 2 pyti i taka.. nqma da go kopuvat tolkova hora ako beshe ujasen, vreden, stavash na petna i sekfi takifa.. tfa che nqkoi si stanal na petna i vednaga sichki ne si go kopuvaite ne e pravilno shtot ne znaete kak go e izpolzval i taka na tataka.. moje da ne e pravil kakvoto trqbva. Az lichno go izpolzvam ot odavna.. imam si nqkyf ten.. kojata mi se chustfa dobre i NE SYM NA PETNA izobshto..maja se sled kypene na MNOGO dobre podsushena koja i taka.. koito iska da me sydi i da spori s men neka, no az kazvam kakvoto mislq, kakvoto sm izpitala i kakvoto mi e kazal chovek koito razbira ot tazi marka.. a za Dove ne moga da kaja zashtot ne sm go izpolzvala pri polojenie che sm dovolna ot Johnson's
spiram da pisha che shte otekcha nqkoi a i nikoi nqma da go prochete
![]()
Naprotiv i az imam losion na Johnson`s i vijdam rezyltat o6te sled pyvite dve mazaniq ako ne si opitvala ne sporiПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Първоначално написано от Bezrazli4na
Eto edin kompetenten chovek =D> =D> =D> naistina ima i ot pyrvite mazaniq, no tova si zavisi ot kojata i ot mnogo drugi faktori.. mislq che ne 100% ot horata koito go izpolzvat ot 1viq ili 2riq pyt shte imat efekt![]()
hora petnata staaat za6toto ima murtvi kletki po kojata i kato gi namaje6 te se pod4ertavat po nekuf na4inne seriozno vi govorq az si kupih na dove krema i prodava4kata ot magazina me predopredi predi tva sus skrub da si izturkam kojata za da mi se mahnat murtvit kletki 6toto 6te stana na petna ta sa sum si sus super ten4e :P
ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...
az izpolzvah na nivea...ima6e efekt oshte sled purvoto nanasqne,no ne beshe tova,koeto iskah.kojata mi stana jultenikava![]()
Първоначално написано от ProstoAz
Този лосион е прекрасен и аз го използвах и наистина съм много доволна от него. Нанасях го равномерно и отивах на плажа. За отрицателно кратко време имах страхотен тен. Лошото е че вече не го намирам, толкова магазини обиколих и никаде го няма ;(
използвам на Garnier вече от 10дена още нищо, но ще чакамцената му е около 9лв
гарантирам за Nivea Спрей за тен без слънце но това е по-скъпо ако не се лъжа е около 18-20лв :P но ефектът е по-бърз![]()
да,сега го имам и съм много доволна...няма петна,всичко е на 6..резултата се появи след 3 часаПървоначално написано от viliana9
Първоначално написано от finger4o
изобщо не съм фен на тея бронзанти, най- добре на плаж или в краен случай солариум, просто от бронзант ставаш на петна или не ти действа в по добрият случей