- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми иска да се изпразня в нея!!!
С нея съм от близо 6 месеца, като вече 4 месеца водим полов живот. Преди това е имала друго гадже и ьявно тоя мръсник я е приучил така. Надвечер вчера ми сподели, че желаела да и се изпразвам вътре, много и харесвало това. Някак си не мога да го приема защото ма е страх, че може да стане фаул. Въпреки хапчетата които взима.
Все пак кажете ми, вие ако се прави или сте правили? Дето имате по опит така. Дали има опаснос и въобще какво даправя за да е безопасно. Щото и аз като се замисля сигурно не е лошо а пък момичето си призна че супер много обичала сперма да усеща как я пълни.
Към момента единствено съм и правил така наречената "спермена баня" цялата я обливам до като се празня по тялото няколко пъти при секс.. но вътре, не знам... Бе дайте съвет. Мерси
Ако е на противозачатъчни и ги взема редовно, не се напива и не повръща, няма опасност да забременее. И бтв, самата сперма не се усеща.
Е добре де кво се усеща, та толкоз обичате жените (някой от вас) да ви се празнят вътре?Първоначално написано от `Death`Whore`
Усеща се пулсирането на пениса. А и самата идея е възбуждаща.
`Death`Whore` е права.Само това.Иначе самата сперма не се усеща . И при анален и както ти каза - вагинален.
2 т. от правилника. Бан на профил
Еми щом иска давай![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Дам, щом е на хапченца защо да не го направиш? Особено щом и доставя удоволствие..
Давай без страх!!
Аз па си мечтая приятелката ми да иска да се изпразня в нея. Разпитах френдове , казаха ми , че без презерватив да се изпразниш в мацка било вълшебно.
Мда![]()
Мииии аз като съм на хапчета точно това правим![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
[quote="ABSOLUT`me"]Мииии аз като съм на хапчета точно това правим[/quote
Браво на вас и аз с моята сливка сме така напрао в нея , но незнам дали зема некви хапчета![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Надявам се да се шегуваш. И не наричай приятелката си "сливка".Първоначално написано от Adwokat
Не се шегувам.. но под "сливка" нямам нищо лошо напредвид..Първоначално написано от `Death`Whore`
ako ne te e strah da stane6 ba6ta - davai![]()
![]()
no exit
Значи си безотговорен и не те интересува нейното здраве /което е най-малкото/.
Първоначално написано от `Death`Whore`
ам това исказване беше малко "тъпо" ако точно тя не ме интересуваше не бих дал всичко за нея , а тя щом така си е решила за хапчетата това е , подкрепям я във всичко ако ще и баща да ставам(мисля че съм готов , нищо че съм на 19).
Ама си злееееееееееееееееееее...н е важно тя "какво е решила", важното е, че ти се празнип в нея без дори да се интересуваш дали взема мерки.
Готов си да станеш баща? Да не спиш по цяла нощ, да работиш по цял ден, да живееш с това момиче? На 19 години?
Едно дете на първо място трябва да е искано!!! Тези неща не ги решава жената и те не се оставят на случайността, ако човек наистина е готов да има дете - ако е готов, прави опити да има дете!
Тя на колко е?
те е на 22
мн интересно как ще стане баща,след като тя взима хапчета!!!Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
по темата:давай бе човече и спокойно!!! \/
Ако ги взима редовно не вярвам да има проблем.
И не те е уведомила дали се предпазва или не? Явно и тя е безотговорна.Първоначално написано от Adwokat
![]()
Щом взима хапчета не се плаши, напълния като гнетена чушка с боб \/
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()