- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми иска да се изпразня в нея!!!
Мразя някой да се държи по този начин, когато говоря сериозно.
Еми какво да ти кажа мисля че някаде по горе писах че и имам доверие и ти неможеш да кажеш дали тя е безотговорна или аз , защото в действителност и двамата не ни познаваш.Първоначално написано от `Death`Whore`
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Тези неща не са до доверие, а се решават И ОТ ДВАМАТА. Обясних ти за децата.
Добре мерси , разбрах те.(точка по въпроса)Първоначално написано от `Death`Whore`
П.С. мир и любов![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Момата има аспирации да става майка
Прави к'во знаеш
После пращаш чаветата да мият на колите стъклата и си на аванта
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
А не ти ли пука, че може да си лепнеш някой спин примерно ? знаеш ли колко хора са и ойдисали на акъла да я пълнат.![]()
От СПИН не се заразява само от празненеПървоначално написано от Анонимко
от СПИН можеш да се заразиш и от полов контакт без кондом по кръвен път и по детероден път.
Ако тя наистина го иска, защо да не го направиш. Щом си имате доверие, щом държите един на друг. И най-важното щом тя е редовна с хапчетата, сигурна съм, че и на двама ви ще се хареса.
Не се безпокой за бременност, хапчетата са сигурни при редовна употреба. ( Е винаги има малък процент риск де .. )
Пробвайте.. пък, ако не се изкефиш, какво пречи .. спирате да го правите.![]()
виж щом иска направи й удоволствието оба4е й кабже 4е тя си купува хап4етата и все пак ако стане фалш отива на аборт защото ти не искаш бебе!
Защо да и доставя удоволствие на нея ако не и вярва ? или ако стане гаф и т'ва момиче направи аборт .. знаеш ли после колко проблеми ще има и то не известно време, а цял живот.Чувала ли си, че може никога повече да неможе да има деца?А че може да има други здравословни проблеми?Явно още си мъничка и се изказваш типично по детски.Редно е момчето да е сигурно, че момичето си пие хапчетата и да си вярват .. то иначе е безотговорност и все едно играеш тото ...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
asdgsdgxcvavax abe izrazni se i tva e!!!
ари е изпразни и ли са в нуса?![]()
10000 posta за един въпрос с ясен отговор... -> Unleash the Juice man!
Pich tq moje da iska v putaka a ti ispermi i se na liceto i v ostata.koi tui putka dokat sam car na chekiite evala na putka nqma napraq.
пълни я бе човек кво ти пука аз редовно си я пълна моята неса бои![]()
![]()
![]()
emiii nqma ot kakvo da te e strah..6tom e na protivoza4ata4ni![]()
в продължение на 2 години чуках нон-стоп гаджето ми което беше постоянно на противозачатъчни и 90 % от случаите се изпразвах в нея и накрая стана най-лошото - дете, аборт.. така че пак си помисли.
а приятелката ти беше ли си пила съвсем редовно хапчетата по всички предписания (да не взема антибиотици и т.н.)? че това доста ме постресна...
Shtom kato tq ima takuw golqm merak ...
nedei sega kajii 4e e mnogo opasno i gotovo na kakto iskate vie dee
tva e moito mnenie 4ao![]()
![]()
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
Първоначално написано от ГеоргиПлд
Стига да пие хапчета мисля, че всичко ще е окей.
Поне от опит така смятам.
Пила съм около 3 месеца противозачатъчни (повече не успях да ги изтърпя) и през цялото това време приятелят ми свършваше в мен.
Преди това се посъветвах с гинеколога си, разбира се, и той каза, че няма проблеми.
В крайна сметка вие си решавате де. Не искам да съм причината за едно бебе. Или поемата риска (вероятно има малък), или само с презерватив.
Собственост на Canis_Dirus
ами щом зема хапчета най вероятно няма да има проблем те са по сигурни и от презервативите ако се вземат правилно защото подтискат овулацията(не се отделя яицеклетка)така че няма проблем да свършваш в нея.
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
ако ти не искаш аз ще го направя![]()