.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен
    Мразя някой да се държи по този начин, когато говоря сериозно.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мразя някой да се държи по този начин, когато говоря сериозно.
    Еми какво да ти кажа мисля че някаде по горе писах че и имам доверие и ти неможеш да кажеш дали тя е безотговорна или аз , защото в действителност и двамата не ни познаваш.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен
    Тези неща не са до доверие, а се решават И ОТ ДВАМАТА. Обясних ти за децата.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Тези неща не са до доверие, а се решават И ОТ ДВАМАТА. Обясних ти за децата.
    Добре мерси , разбрах те.(точка по въпроса)

П.С. мир и любов
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Момата има аспирации да става майка
    Прави к'во знаеш
    После пращаш чаветата да мият на колите стъклата и си на аванта
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Guest
    А не ти ли пука, че може да си лепнеш някой спин примерно ? знаеш ли колко хора са и ойдисали на акъла да я пълнат.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А не ти ли пука, че може да си лепнеш някой спин примерно ? знаеш ли колко хора са и ойдисали на акъла да я пълнат.
    От СПИН не се заразява само от празнене от СПИН можеш да се заразиш и от полов контакт без кондом по кръвен път и по детероден път.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако тя наистина го иска, защо да не го направиш. Щом си имате доверие, щом държите един на друг. И най-важното щом тя е редовна с хапчетата, сигурна съм, че и на двама ви ще се хареса.
    Не се безпокой за бременност, хапчетата са сигурни при редовна употреба. ( Е винаги има малък процент риск де .. )
    Пробвайте.. пък, ако не се изкефиш, какво пречи .. спирате да го правите.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

виж щом иска направи й удоволствието оба4е й кабже 4е тя си купува хап4етата и все пак ако стане фалш отива на аборт защото ти не искаш бебе!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    виж щом иска направи й удоволствието оба4е й кабже 4е тя си купува хап4етата и все пак ако стане фалш отива на аборт защото ти не искаш бебе!
    Защо да и доставя удоволствие на нея ако не и вярва ? или ако стане гаф и т'ва момиче направи аборт .. знаеш ли после колко проблеми ще има и то не известно време, а цял живот.Чувала ли си, че може никога повече да неможе да има деца?А че може да има други здравословни проблеми?Явно още си мъничка и се изказваш типично по детски.Редно е момчето да е сигурно, че момичето си пие хапчетата и да си вярват .. то иначе е безотговорност и все едно играеш тото ...

Guest

dfsad

asdgsdgxcvavax abe izrazni se i tva e!!!

ари е изпразни и ли са в нуса?

10000 posta за един въпрос с ясен отговор... -> Unleash the Juice man!

Djonkata
    Guest
    Pich tq moje da iska v putaka a ti ispermi i se na liceto i v ostata.koi tui putka dokat sam car na chekiite evala na putka nqma napraq.

Lauta Hools
    Guest
    пълни я бе човек кво ти пука аз редовно си я пълна моята неса бои

emiii nqma ot kakvo da te e strah..6tom e na protivoza4ata4ni

Bad
    Guest
    в продължение на 2 години чуках нон-стоп гаджето ми което беше постоянно на противозачатъчни и 90 % от случаите се изпразвах в нея и накрая стана най-лошото - дете, аборт.. така че пак си помисли.

Guest
    а приятелката ти беше ли си пила съвсем редовно хапчетата по всички предписания (да не взема антибиотици и т.н.)? че това доста ме постресна...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Shtom kato tq ima takuw golqm merak ...

nedei sega kajii 4e e mnogo opasno i gotovo na kakto iskate vie dee
    tva e moito mnenie 4ao
    nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на FelisDirus

Re: Приятелката ми иска да се изпразня в нея!!!

Цитирай Първоначално написано от ГеоргиПлд
    С нея съм от близо 6 месеца, като вече 4 месеца водим полов живот. Преди това е имала друго гадже и ьявно тоя мръсник я е приучил така. Надвечер вчера ми сподели, че желаела да и се изпразвам вътре, много и харесвало това. Някак си не мога да го приема защото ма е страх, че може да стане фаул. Въпреки хапчетата които взима.
    Все пак кажете ми, вие ако се прави или сте правили? Дето имате по опит така. Дали има опаснос и въобще какво даправя за да е безопасно. Щото и аз като се замисля сигурно не е лошо а пък момичето си призна че супер много обичала сперма да усеща как я пълни.
    Към момента единствено съм и правил така наречената "спермена баня" цялата я обливам до като се празня по тялото няколко пъти при секс.. но вътре, не знам... Бе дайте съвет. Мерси

Стига да пие хапчета мисля, че всичко ще е окей.
    Поне от опит така смятам.
    Пила съм около 3 месеца противозачатъчни (повече не успях да ги изтърпя) и през цялото това време приятелят ми свършваше в мен.

Преди това се посъветвах с гинеколога си, разбира се, и той каза, че няма проблеми.

В крайна сметка вие си решавате де. Не искам да съм причината за едно бебе. Или поемата риска (вероятно има малък), или само с презерватив.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    gabrovo

:)

ами щом зема хапчета най вероятно няма да има проблем те са по сигурни и от презервативите ако се вземат правилно защото подтискат овулацията(не се отделя яицеклетка)така че няма проблем да свършваш в нея.
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Guest
    ако ти не искаш аз ще го направя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си