.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    А ако имаш дъщеря кво? Ше я лижеш ли? Това е извратено и се наказва със затвор..

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    А ако имаш дъщеря кво? Ше я лижеш ли? Това е извратено и се наказва със затвор..
    ех ех, искаш и ти като тази майка да имаш. Пак почертавам ЗАВИСИ НА КАКЪВ АКЪЛ СЪМ ТОГАВА. Ако това се счита за модерно... И що да е извратено...? Ама всеки с мнението си
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

_chervilo_
    Guest

skre4

i na men skapi бобо92 mi se e slu4vamo samo4e 2 mi ba6ta mi napravi skre4 party .be6e skoro az o6te sam devstvena i za da me podgotvi za trudnostite v sexa vtori mi ba6ta se pribliji kam men i ni napravi edin 20 min skre4 malko se pritesnqva x v na4aloto no v posledstvie se otpusnax i mn mi xaresa iskam da probvam otnovo \/

Guest

Re: skre4

Цитирай Първоначално написано от _chervilo_
    i na men skapi бобо92 mi se e slu4vamo samo4e 2 mi ba6ta mi napravi skre4 party .be6e skoro az o6te sam devstvena i za da me podgotvi za trudnostite v sexa vtori mi ba6ta se pribliji kam men i ni napravi edin 20 min skre4 malko se pritesnqva x v na4aloto no v posledstvie se otpusnax i mn mi xaresa iskam da probvam otnovo \/
    дам и на мен така, но моят баща си наплюнчи средния пръст на другата ръка и нежно с въртеливи движения го вкара в дупето ми

Re: skre4

Цитирай Първоначално написано от _chervilo_
    ето това вече го мисля за извратено
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

mimcheto
    Guest
    minal se se 6to ne q nakara da ti pak nai hubavo q prasni qkata da vidi maika ti kakuv nadaren ebach 6te stane sina i da se gordee s teb i ba6ta ti

Guest
    Цитирай Първоначално написано от бобо92
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    Цитирай Първоначално написано от бобо92
    е ми истинска майка ми е и каза, че всяка майка която обича сина си до като е още в пубертета му помага от любов до като си хване гадже
    buhahahahahaahahahahahah
    Emi 4ovek, 6to ne si ebe6 maikata togava(dokato si nameri6 gadje)
    Просто идеален съвет! Направо нямам думи! Как така майак ти?! Абе ти нормален ли си пък да и дадеш?! Не ти ли беше малко гадно?!
    а бе за какав секс говорите бе хора????

тя просто ми помогна с нейната ръка защото с женска ръка е по хубаво и ми направи

няма нищо общо и според нея всяка майка прави на мъжката си рожба така до като порасне и си намери приятелка

вие пък сте някакви от космоса и веднага дай да обиждаме и нападаме, това че вашите майки са някакви селянки както казва катето евро, е не са всички такива

има майки с модерно мислене които живеят по европейски и шепа хора тука ме обиждат

сигурно има и други дето да са им правили и то повече то вас и като влязат после ще споделят и те

аз само исках да узная до колко се приема този метод
    Не намирам нищо европейско в това майка ти да ти бие чикия..

Да дойде твойта майка и на нас да покаже Взимай си в ръце въображението

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Са обърнах внимание на заглавието...Какво е чекийя ?

та кога се събуди? или от кой сайт го копна??

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Мда наистина всяка съвременна майка трябва да се е*е със сина си, за да го подготви за живота - няма да се излага пред дамите я!
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си