- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- майка ми ми направи чекийя
А ако имаш дъщеря кво? Ше я лижеш ли? Това е извратено и се наказва със затвор..
ех ех, искаш и ти като тази майка да имаш. Пак почертавам ЗАВИСИ НА КАКЪВ АКЪЛ СЪМ ТОГАВА. Ако това се счита за модерно... И що да е извратено...? Ама всеки с мнението сиПървоначално написано от Skullbreaker
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
i na men skapi бобо92 mi se e slu4vamo samo4e 2 mi ba6ta mi napravi skre4 party .be6e skoro az o6te sam devstvena i za da me podgotvi za trudnostite v sexa vtori mi ba6ta se pribliji kam men i ni napravi edin 20 min skre4 malko se pritesnqva x v na4aloto no v posledstvie se otpusnax i mn mi xaresa iskam da probvam otnovo \/
дам и на мен така, но моят баща си наплюнчи средния пръст на другата ръка и нежно с въртеливи движения го вкара в дупето миПървоначално написано от _chervilo_
![]()
ето това вече го мисля за извратеноПървоначално написано от _chervilo_
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
minal se se6to ne q nakara da ti
pak nai hubavo q prasni qkata da vidi maika ti kakuv nadaren ebach 6te stane sina i da se gordee s teb i ba6ta ti
![]()
Не намирам нищо европейско в това майка ти да ти бие чикия..Първоначално написано от бобо92
![]()
![]()
Да дойде твойта майка и на нас да покажеВзимай си в ръце въображението
Са обърнах внимание на заглавието...Какво е чекийя?
та кога се събуди?или от кой сайт го копна??
Мда наистина всяка съвременна майка трябва да се е*е със сина си, за да го подготви за живота - няма да се излага пред дамите я!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...