- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е любимия ви певец от Мюзик Айдъл?
Е? Кажете ся... Румен не мое да пее според мен , но го добавих..Айде казвайте.
Всички момичета ще кажат "Как кой! Николай Манолов"(знам, че не продължи напред).
Онази, която пя песента от "Титаник" миналия път. Тя има невероятен и силен глас. И не копираше, доколкото чух песента. Което не е лесно.
Невена изпя песента от Титаник.
Мерси, значи гласувам за нея.![]()
Кремена дъ бест!!!![]()
![]()
Невена рууулзззз!![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
Първоначално написано от politu
![]()
останали са 9,а ти си написала само 8 от тях.чудих се кой си пропуснала,не се сетих и проверих в нета-Преслава.нищо чудно,че не се сетих за нея.твърде ми е безлична.
аз съм си за Пламен.има страашен глас!много ме кефи! \/
Невена,Теодор,Стефан също много ми харесват!дано някой от тях 4-мата спечели.
PR0,не се залъгвай.това,че 13-14 годишни момиченца са си паднали по него не значи че всички го харесваме.мене лично много ме дразни.прекалено се гъзари.най мразя такива типове.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Моята фаворитка е Кремена, но и Невена пее много добре
az sym za Nevena i Plamen![]()
ПЛАМЕННННН... (АМА НЯМАшЕЛИ ТАКАВА ТЕМА)
Вие на хероин ли сте бе?
Ах да , знаех си ,че съм забравил някого , обаче Преслава откакто престанаха да използват "Мръвкова" , не съм се сещал за нея...Иначе пламен днес много ми хареса как се държа на лайфа , добре че изгониха Румен , той не беше добър колкото останалите.
Всички пеят просто невероятно и са много добри..Но Кремена ми е най симпатична![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Теодор,Стефан и Пламен
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ами...не използват "Мръвкова", защото това е друго девойчеПървоначално написано от Skullbreaker
, но както и да е...
Аз съм за Теодор!!!
Невена в началото вадеше някакво чалга излъчване(не знам как да го нарека), но в нейния случай стилистите са си свършили добре работата
Румен - оооо, нямаше концерт, на който да изпее песента си правилно, толкова фалшиви изпълнения направи, че лошо ми става като се сетя...
Кремена - не ми допада от самото начало и досега!
Пламен - ами.....има хубав глас и пее вярно, нооо "stand ba me...", съжалявам, хубаво - английски, ама да си казваме думичките като хората
трябваше да погледна за името...
Стефан - хмм...мн хитро дете, майка му подсказва верните ходове и той продължава...пее, да, пее, но не ме грабва...
Красимира - причислявам я само към даден стил, подхождащ на гласа й, следователно - мне, не я одобрявам за 'идол'
Преслава - и на мен ми е безлична, което не е добре..., а и не е мн добра певица...
Илияна - ааа, как може още да е в шоуто, а хора като Валентина и Тихомир, та дори и Деница да са аут???![]()
С това, че изпя песента Can't Find The Moonlight отвратително ли?Направо ми идеше да се гръмна като я чух...Първоначално написано от flirt4e_{f}
Невена и Стефан![]()
хъхъ..
Невена е супер симпатична и има страхотен гласТя ми е фаворитка.
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Невена... пее страхотно и изглежда добре.
БДУ много ми напомня на Rachel Bilson, а на вас?![]()
Още от 1-я кастинг,на който се яви Пламен Пътов ми е фаворит.Също така Кремена Димитрова много ме кефи и Невена Цонева (въпреки че в началото ме дразнеше)но наистина има страшен глас
![]()
f@nt@zi@
Мен пък ме кефи Красито \/
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
цък цък цък защо го няма Гацо Бацов?
Всички много ми харесват как пеят, но моята фаворитка е Невена. Пламенчо също е добър.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!