- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е любимия ви певец от Мюзик Айдъл?
Пламен естествено има супер як глас мн радва\
/ \
/
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Хех ... Невена и Пламен са на кантарТъкмо се чудих дали да гласувам за нея или за него
И щом толкова мн хора сте за Пламен защо оня ден беше на 2 място по най-нисък резултат
![]()
и аз това се чудех!Първоначално написано от ^Adrenalinka^
така като гледам и из форумите,из даскалото и въобще навсякъде той е най-харесваният и направо щях да се гръмна,като го изкараха на столчето.естествено първо си помислих,че се майтапят Иван и Андрей.ама после...бях шокирана!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Изкараха го на столчето, защото направи грешка при избора на песен. Сериалчето е супер, но песента не е чак толкова любима на хората, както другите. А явно гласуват първо за песента, после за изпълнителя, което е малко кофти...
Невена най-много ми харесва. Кремена също пее, но пък като визия нещо не ми допада. Пламен ми е много сладурски (рошав сладък![]()
![]()
). Илиана ... изоооообщо не ми харесва. Някой спомена за Валентина - много съжелявам че я изгониха и наистина не заслужаваше
![]()
пламен е наии добрия слет валентина![]()
Кремена
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е как кой? Пламен №1 разбира се![]()
![]()
![]()
Аз сам за Стефан с двете ръце и двата крака, както се казваВсеки път успява да се справи блестящо със задачата си, а последния път изпълнението на "Уморени крила"... нямам думи да го опиша... просто божествено!
![]()
![]()
Not afraid of crying, sorrow and foe.
Not afraid of falling down below.
To the night, recklessly we fly.
Already dead we'll never die...
Мога да ви кажа,че Николай на телевизията изглежда по-добре,вервайте ми..виждала съм го наживо,защото е от моят град и е ужасен![]()
![]()
..Аа.. иначе съм за Пламенчо,смятам,че пее адски добре.Бях и за Валя,ама я изгониха![]()
![]()
![]()
![]()
Stefan Lalchev - mnogo e dobyr spored mene.
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Кремена и Стефан най-ми харесват на мене.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Пламен Пътов е най големия сладур най хъбавия страшно яко пее плс гласъвайте за него! :P
пътов го изгониха![]()
Patov moje i da go izgonixa,no toi ostava zavinagi v sarcata na fenovete si!!! I kakto sam kaza-i bez Music Idol Plamen Patov 6te stane Music Idol,za6toto e THE BEST!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
ops tova gore bqx az.Samo 4e zabravix da se regna.I neka pak da go kaja PLAMEN PATOV IS THE BEST!!!
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
Мене също Никито ме кефи.. е, не съм от ония лапета, дето ако им е дал ажтограф и после три дена само за това приказват... иначе съм за Невена. Твърдо смятам, че е най-добрата
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House