- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спя надървен
Абе пичове, имам проблем ако може да се нарече такъв. Като спя и като се събудя съм винаги надървен, а не съм сънувал розови сънища или нещо такова. Да кажа, че не правя секс редовно, но правя и за секс не се оплаквам. Просто ми е интерестно от какво се получава това! Някой има ли идея?
<<Сутрешната ерекция.>>
Починалите жрици на нощта те посещават вечер
Ти си екстрасенс, приятелю!
Че и аз като се сабудя мн често сутринта ми е надървен както писаха сутришна ерекция![]()
Всяко момче има ерекция и аз съм така като се сабудя през ноща или нкоя сутрин и съм надървен.. няма нищо лошо..Първоначално написано от 19
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Бий за здраве![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
явно възглавницата те възбужда![]()
![]()
![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
normalno e , az sum momiche i taq sutrin se subudihi tolkova vuzbudena che za malko da stigna do orgazum![]()
![]()
1. Това са глупости.Първоначално написано от Анонимко
2. При мъжете това не се получава от мокри сънища!
Sutri6nata zlobarka e nai gott))
![]()
Пък ако ти пречи го отрежи![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от 19
prosto glavata mu e po-malka i se naspiva po-barzo ot teb!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
няма да се спичаш, това е като лампата на Аладин потъркаи го малко та да излезе духаПървоначално написано от 19
![]()
Сутришна ерекция се казва това ....при всеки е нормлано това като се събудиш и пенисът да ти е в ерекция
![]()
хаха това беше добро =D> =D> =D>Първоначално написано от Fusion
наистина да си 4увал за сутришна ерекция?......
вместо да стоиш и да се 4удиш за какво д апишеш следващия път си доведи мацка и катто се събудиш пак така...ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ СИТУАЦИЯТА!
Първоначално написано от Fusion
хахахаааа![]()
![]()
![]()
xaxaxaПървоначално написано от Fusion
незнам дали усещате ама вие мъжете сте много преебани![]()
no exit
Jose, значи е нормално, да имаш ерекция по време на спане?![]()
Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
А мацка не е вярно .. и ние женито сме много преебани ;) Те се събуждат надървени, на нас ни тече кръФ .. ;)
При всички м-чета е така бе ало
Май не си чел много по темата :P
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
Защо си мислиш , че сме преебани ? я сподели със сички![]()
![]()
нормално е .. има си сутрешна ерекция както и вечерна![]()
+1Първоначално написано от Skullbreaker