.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Guest

шампоан за мазна коса

bih iskala da pitam koi ot tezi mnogoboroini fampoani za mazna kosa da si vzema
    molq pi6ete byrzo

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)

...........

ami mili4ka kvo da ti kaja - i az neznam dali ima 6ampoani ot koito kosata da ne se omaznqva tolkova burzo

Guest
    e da , no pone kajete molq vi za nqkoi 6ampoan ot koito ste dovolni
    a i iskam da pitam dali seriqta na DOVE e dobra?

ами сериата на Dove е добра но според мен си е индивидуална помощта на шампоана за косата...защото ако на мен ми харесва даден шампоан не е казано че и на теб ще ти хареса!аз сега използвам Head & Sholder и съм доволна!

Guest

Re: шампоан за мазна коса

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    bih iskala da pitam koi ot tezi mnogoboroini fampoani za mazna kosa da si vzema
    molq pi6ete byrzo
    sorry че те отчаивам ама решение за мазната коса поне аз открих само в едим шампоан и то не от 5-10или20лв (щото и такива съм ползвала но нищо не помогна) а от 1лв-на Евтерпа с коприва-косата ми се запазва чиста(без никаква омазненост) до 2-рия ден!инче с др си я мия през ден,защото е просто ужасна

Ммм да май на дав и хед енд шоудърс са добри идеи ма на момичето при мен там и проблема миеш я прекалено често косата свиква и се омазнява по бързо...

На мене мн ми харесват на Гарниер и на Орифлейм..(аз също съм с мазна коса )
    just a kid۵

ГРЕШКА!!Мойта коса се омазнява бързо....Нз защо си бях внушила че косата ми тряя да се мие с такъв шампоан...ГРЕШКА.....само си изсуших косата и тя заприлича на метла......пробвала съм вс шампоани зя мазна коса...повярвайте ми трябваха ми повече от година да ми се възстанови косата!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си