.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    azsambe
    Guest

problem li sa ochilata ?

kakvo mislite za horata s ochila ?

Guest
    Az sam sas o4ila,no ne te ne pre4at da si imash gadje,nito puk te zagrozqvat!samo trqbva da si poderat pravilnata ramka za tvoeto lice.Ponqkoga e dosta kofti i nqkoi hora sa se kompleksirali zaradi fakta 4e nosqt ochila.no da ne ti puka.

Град
    на плажа =)
    az haresvam hora s o4ila i ne mislq 4e tova e problem

Мега фен
    Мъжете все ми се радват, когато съм с очила...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    И аз харесвам хора с очила.Мнението ми не би се променило от това дали носат очила или не... даже на някои много им отива и им седи сладко
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Защо пък трябва да са проблем очилата? на мен лични не ми пречат хората с очила.. или нещо такова..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    На който му е студено-облича се.На който му е горещо-съблича се.Който е жаден-пие.Който е гладен-яде.Който недочува-носи слухов апарат.Който има зрителен проблем-носи очила..
    Не виждам нищо странно и нищо необичайно в това Дори според мен ако формата на рамката е подбрана добре,един човек е по-чаровен с очила

Какво да мислим за хората, които носят очила? Аз не съдя хората по това носят или не носят очила.
    БТВ, преди няколко месеца, когато си търсех потниче за НГ, влязох в един магазин и загубих ума и дума от една мацка с очила (оказа се, че е продавачката). Честно не бях виждала и все още не съм виждала човек, на когото да му стоят толкова добре очила. Тя беше с руса коса (изрусена, но много хубава), идеално права, обемна, някъде до раменете и едни очила с черни правоъгълни рамки - комбинацията беше страхотна, стояха и ужааасно секси!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ..какво да мисля ...хора като нас ....няма значение дали имат или нямат се тая

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Dobre podbranata ramka moje da stoi super sexy ... na men mnogo mi se radwat kato me widqt s ochila , no towa stawa super rqdko tei kato ne sum swiknala da gi nosq.

Супер фен
    За какво да са проблем?!?!?!

Това ,че имаш проблем със зрението , и че носиш очила е най-малката причина,поради която да си създаваш комплекс!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    i az nosq o4ila.. ot 4 meseca sam s le6ti de no imam i o4ila.. horata sa sviknali s tova nikoi nikoga ne mi se e podigraval ... kazvali sa mi 4e mi otivat no vapreki vsi4ko mislq kato stana na 19 da se operiram za6toto e mnogo kofti da ne vijda6.. ta mnenieto mi za ostanalite koito nosqt o4ila e takova kakvoto i za vsi4ki koito ne nosqt.. o4ilata ne mogat da napravqt 4oveka
    Love you Kris !!!

изобщо не са проблем!
    Life sux but just keep smiling

mi nqma ni6to lo6o kato ima6 problemi 6te nosi6 we

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Какво да мислим за хората, които носят очила? Аз не съдя хората по това носят или не носят очила.
    БТВ, преди няколко месеца, когато си търсех потниче за НГ, влязох в един магазин и загубих ума и дума от една мацка с очила (оказа се, че е продавачката). Честно не бях виждала и все още не съм виждала човек, на когото да му стоят толкова добре очила. Тя беше с руса коса (изрусена, но много хубава), идеално права, обемна, някъде до раменете и едни очила с черни правоъгълни рамки - комбинацията беше страхотна, стояха и ужааасно секси!

Ооооо
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си