.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    Plovdiv

Себорея или какво ?

Здравейте, имам проблем.. Не знам колко е голям, но той е следният:
    От скоро ми се появиха нещо като розови петънца, не много големи, и отгоре им се насъбира пърхут, или не знам какво е, но като го чопля падат бели люспи и после остава червената раничка, която седи извесно време и пак се насъбират люспите върху нея. Пробвал съм и да не ги чопля, но люспите почват сами да падат и е по-неприятно. тези неща, слава богу, са две, едното мина, но все още се усеща, а другото не мърда ..
    Ако някой знае с какво да ги мажа, или какво да правя с тях, моля да ми каже. Ще бъда много благодарен, защото се подстригвам късо и се вижда. Мисля, че е Себорея, но не съм сигурен ;(
    WTF ?!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    събират ли се на купчинки? ако да - то аз имах такова преди 2год още се появява от време на време
    себореен дерматит ми казаха че е на мен - купчинки които човърках и текваше кръв...
    аз посетих дерматолог в болница Токуда,Денчева до колкото си спомням
    предписа ми Кертиол S крем и шампоан,Себомакс и Елоком - общо взето всекви глупости
    сега съм добре да чукна на дърво :P
    бегай при дерматолог с една дума и успех

Град
    Plovdiv
    Еми тва ще правя.. поне да намалее , защото се подстригвам 1-ви номер, а до 2-ри , 3-ти се вижда Иначе съм на 15 години и като по-малък пак имах, но бяха доста повече. Иначе не можах да те разбера как да ми се събират на купчинки.
    WTF ?!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    мъртви клетки се трупат на "купчинки" не знам как да ти го обясня

Голям фен
    Имам от същото.Къпя се и на другият ден пърхот или по-точно едни такива струпеи и люспи,сякаш ми се бели скалпа,много е гадно,ама се мажа с някви работи дано да помогнат

Град
    Plovdiv
    Личният лекар ми преписа едно лекарство. От седмица се мажа с него и използвам хубав шампоан. Вече е в пъти по-добре Почти ги нямам тея неща и вече не се виждат.
    WTF ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си