- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за БГ хип хопа
 Отговор в тема
 Отговор в тема

я кажете какво мислите за БГ хип хопа в момента и кои изпълнители слушате
разцвет...
изпълнители:Хората на изгрева,silent city,nowallz,second hand kru,Zelenata Kamora,Soundtrack,DRS+,X-team,Fars,Logo5,Sensei,Ragga one,neznainite ot krainite,187,Diza,DOG squad,Sarafa,bat sa6o,MD Beddah,Deep Code,LAC,Kingsize,Wosh,RTYcool,Atila,DJ Darkstep+...,Nortsidaz..............тн тн

МИ НАСКОРО НЕщО НОВО И ИНТ НЕ СЪМ чУЛА... АМА АЗ НЕ СЪМ И ПО ТИЯ СРЕДИ ДЕ... Е ДАНО Е Ф РАЗЦВЕТ.. ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО

Вие на хероин ли сте бе?

САМО ТАКА !!! =D> =D> =D>Първоначално написано от Jamalska
не предполагах че тук ще се намери такова маце
Тук таме има интересни песни. Слушам само Бате Сашо.

кажи бе ти пък кво толкова ще ти направи кажи ся та да видим какво слушкашПървоначално написано от BornFromPain

а кои те кефят?

Попринцип слушам доста малко български рап... само не се смейте
Гумени Глави, AVI MC, Мишо Шамара, Черни Сърца, DRS, Ъпсурт, Генгста Генгста Продакшън, Гошо от Почивка (най-великият) X-Team, Ragga One...
Общо взето това са изпълнителите, на които харесвам по поне 3-4 песни. Иначе има и други, но са вече само по 1-2 песнички.
Негу ГориакПървоначално написано от w33d`

тва за пръв път го срещамПървоначално написано от експлойтед..

само bate_pe60 слушам от бг хип-хопа ...
BG Rap .... е леко умрял и е започнал да се вмирисва... но това си е мое мнение!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от Initial_D
щом не го харесваш , къв е тоя подпис?

като малък бях мн зарибен...представете си-бях дал цели 5 спестени от мен лева за да си купя касетка на Мишо Шамаракоято и до днес седи в шкафчето ми при другите ми "антики" :P иначе сега не ги слушам но имат некои готски песни...
What goes around, comes around...

Че то кога е имало БГ рап?
"If you can't find something to live for, you better find something to die for..." [Tupac Shakur]
ПРЕСТАНЕТЕ ДА БЪРКАТЕ РАП С ХИП ХОП!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Първоначално написано от Jamalska
BG hip-hop
DA JIVEE BUCK!!!
PROSTO UNIKALEN .... NQMA TAKAF 4OVEK MNOGO SI GO OBI4KAM..
....
A ina4e i na Spens sa kefq
DRS + Nokaut Rulezzzzzzzzzzzz

HIP HOP is death
i f Bylgariq i v usa
samo frenskite vse oshte se dyrjyt