- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sam si pravq svirki
бахтиииииии гнусотията БЛЯК... ти като си праиш сам свирки сигорно си пускаш и по един език на лайняния гъз ? та еба в изорода![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
е,ти па се изказа.сега след това мнение ние,жените,да спрем ли да правим свирки?Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
e nqmah predwid was a toq sopol tuka det si prael sam..Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
е,ти па се изказа.сега след това мнение ние,жените,да спрем ли да правим свирки?![]()
![]()
не
Компютър без монитор е като жена без клитор.
аз пък мога да си лижа дупето
тогава гаси РС-то и действай... [-o<Първоначално написано от аз Кучето
ако искаш и ти можеш да ми го облжеш... ще си измия дупето обещавамПървоначално написано от kru6ata
Сам си правиш свирки....и сам си вярваш нали
![]()
Първоначално написано от MoHuTo
аз имам приятел,който може да се сгъне и да си го цунка...по неговите думи де,не съм присъствала на подобна процедура
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
кво се палите толко бе и аз съм си духал само много е яко![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
дхАХАхахаХАХахаХАХхаАххаХ АхаХАхаХАхаХАхАХХАхаХАхАХ АхаХАхаХА![]()
![]()
браво, браво! аз съм малко дебел и не мога такакато отслабна тва ше ми е първата работа!!
![]()
Всъщност е възможно да се направи
Отделен е въпроса колко трябва да си изтрещел за да го направиш
Първоначално написано от Анонимко
хахахахах ами запознаи ги
Първоначално написано от Анонимко
Трябва да си изключително смотан,за да го направиш аххахх
![]()
![]()
f@nt@zi@
Бате няма какво да ти кажа простоПървоначално написано от grebena
![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
ох писна ми от изроди които правят тъпи теми....4удят с епо цял дне какво д аправят и седнали д апишат ростотии хора спрете се!правил си свирки сам ми хубаво нас кво ни грей прави си!
4е тъпи хора има на тоя свят
много си критична , teen-a има problem , ако не е това мястото на което да сподели кое друго ? щом не те грей не коментирай ...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gospodi kvi hora ima!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()