- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Държа се като свиня... :(
може и да е руса и да не може да мислиПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
zareji go toq bokluk 6tom taka se darji s tebe
ИмаПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
Курци има
В т'ва отношение всички сме еднакви
Добър секс - добри отношения
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
За нея не знам, ама ти 100% си!Първоначално написано от Adwokat
![]()
По темата: не е трябвало да му пускаш на първо време, а сега можеш само да го зарежеш...шансс
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Тегли му майните на тая пача.Момче съм,но никога не съм се държал,а и не смятам да се държа така с момиче..."бай дъ лей"вярно е че не може да се угоди на женско...
Има угодия-40-45 минути са ми просто перфектни.Първоначално написано от IGNGN
ae mahai go toq kaumuk...broikata si e broika ama se pak...
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
Az ako si imah priqtelka, za ni6to na sveta nqma6e da se darja s neq taka tova 4e si imate priqtelki e edin dar s koito ne trqbva da se podigravate...
Пич! Искаш ли да ходим?!Първоначално написано от Анонимко
Не бе бъзикам се! Но е адски прав, това се отнася и до момичетата. В случая тоз "бройкаджия" е апсолютна свиня, затова, зарежи го мила! Трудно ще ти е, знам, но го направи, за твое добро! не си заслужава да търпиш унижения, и да те тъпчат, само защото той ти е първия, или каквото и да било, научи си цената!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Ooo,ne ti trqbva toq!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от MSG
А хахахахахха резачка мацка и савет не пускай на втория месец![]()
Lord Of Hell
Може би си направила грешка но не искам да те упреквам зарежи го мен ако питаш и бади с някой с който ще си щастлива и ще се обичате кажи му популвай си бройките другаде не при мен ма едвали толкова голяма бройка ма щом казва.