- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво се прави за да разбера дали още съм девствена?
Правила съм го с приятеля си няколко пъти и нито веднъж нямаше признаци, че съм станала недевствена и ми се иска да разбера, но не знам как... бихте ли дали съвет моля
хаха ... начи сама си отговори на ?-са , правиш секс и питаш дали си девствена....
Компютър без монитор е като жена без клитор.
Първоначално написано от elud
![]()
![]()
![]()
q mi kaji kakvi sa priznacite 4e si "stanala nedevstvena"
EdNo moMi4e izgubVa devStvenoStTa Si sleD kaTo ve4E e IMALA dori i SaMO 1 polov kontakt
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
а на колко години си ?
Компютър без монитор е като жена без клитор.
a ti kakvi o4akva6 da sa priznacite kato izgubi6 devstvenosta si?
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
тъз горката явно е много зле хем правела секс хем пита дали е отворена![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
10 и 11 точка от правилника!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Момичето е девствено докато не осъществи полов контакт с момче.Така че ти не си.Не разбирам какви признаци очакваш?!
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Разбира се, че вече НЕ си девствена. Как въобще може да задаваш такива въпроси.И за пореден път да кажа, научете нещо, преди да започнете да правите секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Миличка при всички първият път е различе дори и да не ти е текло кръв ти пак не си девсвена , защото нямат значение признаците ами ако както се казва ти го е ръгнал начи не си девствена !!! Значи че си тъпа![]()
2 и 6 точка от правилника!
Казваш, че си правила секс с него, значи си "недевствена".
е ок кажете как да рзбера да ли сам девствена ? се пак нз не сам правила секс но не се знае ,защото бях чела някаде че може да се забременее и без полож контакт такаче ми кажете как да узная да ли сам девствена или не моля Ви даите ми отговорче!!!![]()
Ти си ОФИЦИаЛНо НЕДЕВСТВЕНА!!! [color=red]ЧЕСТИТО!!!Първоначално написано от elud
\
/
Ако успееш да си намериш химена из всичките тея меса, значи не си девствена![]()
Ако мислиш, че съм го направила просто за кеф и за да го направя и да стана недевствена... просто така заради тези неща жестоко се лъжеш, както и всички вие...Първоначално написано от Анонимко
Знам, че не съм достатъчно голяма за това и не веднъж съм си го мислела и преди и след като го направихме, но и двамата го искахме...
твърде груби сте с всички, чиито мнения или въпроси не ви харесват или са ви под "нивото". Влязох тук, зада потърся съвет, а не унижение - не ми помогнахте много...
(и предишния post е мой - тази която пусна темата)
някой беше задал въпроса на колко съм - обсъждайте ме колкото искате и ме псуваите колкото ви душа намери заредно - на 13, почти 14 съм
of Boje....bez sperma NE moje da se zabremenee!!! na kolko si che ne go znaesh- 12 imash li?!? I SLED KATO NE SI PRAVILA SEX ZNACHI SI DEVSTVENA !!! KOLKO OSHTE PUTI TRQBVA DA SE KAJE?Първоначално написано от грета
6 точка от правилника!
Щом те е обладал, значи си недевствена. Не се притеснявай.![]()
омг ами 6том си го пражила зна4и еджа ли о6те си девствена
WaTcH oUt PuNk Is CoMiNg
Първоначално написано от elud
![]()
![]()
![]()
а ти, миличка, какво мислиш значи "девствена"? няма значение дали е имало кръв или не... няма значение дали хименът се е скъсал... щом си правила секс не си девствена. иии... кел файда? за ко ти е?
6 точка от правилника!
Е на тва му се вика необразованост.Как може бе момичеЕстествено че не си девствена щом е проникнал в теб.Друг е въпроса ако само свирки си правила
Не за вражда, за обич съм създадена!
ne svirki, prosto katose kysa onazi cipaznam 4e izliza kryv...opredeleno ima6e izvestna bolka pyrviq pyt, tyrsih razni statiivinternet inamerih nqkolko v koito pi6e6e, 4e pove4eto jeni oka4estvqvat skysvaneto na tazi cipa kato ubojdane (ili ne6to podobno) i katosezamislq usetihi ne6to takova,no se pritesnqvam vse pak... za tova pitam...ina4e vyprosi ot sorta na: "az ne sym go pravila i moje li v takyv slu4ai da sym devstvena?" ne bihzadala,za6toto znam 4ee po4ti nevyzmojno. ot maika miznam, 4e ima vyzmojnosttovada se slu4i akocipata ne e koi znaekolko elasti4na i se pravqtnqkakvi mnogoraztqga6ti uprajneniq, no tezi slu4ai sa 1 na 10000
Не знам какво си чела и какво не си ама не си девствена.Без значение дали е текло кръв или не - без значение скъсан ли е химена.Той може и преди това да е липсвал.Щом члена му е проникнал в теб значи не си девствена.
thanks- ti be6e nai-mil ot vsi4ki dosega,koito pisahapotazi tema
moje na momi4eto prosto da i e mnogo raztegliva cipata i da ima sumneniq 4e e fizi4eski devstvena [no ne i prakti4eski]
male..mnogo si tupa
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Абе няма проблеми - пак заповядай ако нещо те интересува ама само за информация - момиче съм.