- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
чакай си го ...Първоначално написано от lubomirky
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
добре.. ама другата година като направя тема 'защо не ми идва', да не се чудите![]()
И аз го "чакам" още.Пък февруари ставам на 14.. знам че ще ми кажете "има време до 16 години.." ама то всеки си се притеснява малко или много
![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
1 месец след като направих 12т.е. 6 клас, ноември месец
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Първоначално написано от daru6a1
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
април месец 2007 година
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
аа ден и час, иначе не може!Първоначално написано от thedarkkiss
na men mi doide na 12 v 6 klas
Аз съм на 11 моля ви се кажете ми какво да направя още не ми е дошло но не се притеснявам като прочетох по-горе какво пише ама се притеснявам за една моя приятелка тя е на 18 ама още не й е дошло какво да я посъветвам???? отговорете ми моля ви!!!![]()
![]()
![]()
мисля в началото на 6ти клас..мега гадно е особено лятото.На тея дето не им е дошло да не се панират или да искат толкова много защото е ужасно. Наистина хора, на една моя приятелка 8ми клас не и е дошло и се побърква. Много злеее. Радвайте се - колкото по-късно толкова по добре (;
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
И на мен в 6 клас.7 Ноември ...Първоначално написано от smiLexaga1n
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
13![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
12 или 13
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
14 май бях..или 13 не помня точно,но съм сигурна,че ми дойде на 21 декември (nod) xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Любомире, нали знаеш, че акъл и цикъл не ти ли дойдат навреме, не ги чакай въобще.Първоначално написано от lubomirky
![]()
3-4 месеца преди да навърша 11 [3 ноември] .. 4 клас съм била, на 10.![]()
Ае, 13 не е за притеснение, повечето момичета се безпокоят на тази възраст, но няма нищо странно, ако все още не ти е дошло. ;] Както някой каза - след 16-17 ако не идва нещо не ти е наред.
![]()
Оптимистът вярва,че живеем в най-добрия от всички възможни светове.Песимистът се опасява да не се окаже истина.
амии наа 13 май....7 клас бях![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
на мен ми доиде на 12годспоко и на теб 6те ти доиде