.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

oburkana sum i neznam kakvo d apravq.jivotut mi e ad!!!

Zdraveite! Mnogo sum oburkana...ne znam kakvo d apravq.Navsqkude imam problemi-v dasaklo s suo4enicite mi,s priqtelite mi i nai-golemiqt problem e u doma.Predi kogato bqh v kofti nastroenie se pribirah u doma-edinstvenoto spokoino i sigurno mqsto..no tova se promeni.Sega nqma ni6to sigurno za men. Problemut e ba6ta mi.Toi....naprekusnato pie i se durji ujasno s men i s maika mi.I predi be6e taka-no sega stana po-lo6o.Dori i ba6ta mi da ne e pil toi se durji grubo i me zapla6va! Ne mojem da si kajem i edna duma s nego.Az se opitvam da buda mila s nego.I vseki put se nadqvam da go omilostivq,no ne stava.toi naprekusnato mi govori s zlobno i vo4ite mu vijdam zloba i nenavist!V4era maika mi me pita dali da se razvede s nego!I az kazah 4e mi e vse edno.I s tova osuznah 4e ot men zavisi dali maika mi i ba6ta mi 6te se razvedat...Naistina po dobre 6te mi e da se razvedat-nqma da mi e mu4no za ba6ta mi.No me e strah kakvo 6te stane s jivota mi...Molq vi daite mi suvet!Ne bih iskala roditelite mi da se razvejdat-no smao ako ba6ta mi se durji normalno.A toi ne durji otvratitelno...

по-добре да се разведат
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    taka li misli6...................

Ако баща ти е толкова лош,колкото го описваш.......по-добре да се разведат,защото може да стане още по-лошо-да не иска да си замине! Но ти си решаваш!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

незнам дали да се разведат...те трябва да си решат.Но щом се държи толкова ужасно и злобно с теб и майка ти.До колко разбрах и се напива...само да не се стигне на бой(да чукна на дърво) Ако се промени баща ти може би нещата да се оправят,ако ли не...тя явно майка ти доста е мислила за това щом даже ти е споделила за намерението й.

Guest
    a ba6ta mi smenq mnoog raboti za6totomu bili malko parite...zaplatite koito e polu4aval naistina ne sa bili visoki i e kazval na maika mi 4e za tova pie i mislq 4e se qdosva mnogo za tova i nqma na koi da si izkara qdut osven na men....

Супер фен
    Щом майка ти те е питала,значи и на нея не и е приятно и го иска.Тя може би е заедно с него,само заради теб.Не позволявай това,че той е провалил себе си да провали и теб!Според мен е по-добре да се разведат.

i u nas beshe neshto podobno obach az mraza bashta si ot dosta vreme i samo se molq na maika mi da se razvedat ama tq neshte. spored mene nai dobre e da sa razvejdat i toq da spre da te tormozi

Guest
    na6ite predi godini se razdeliha. maika mi i ba6ta mi sa6to bqha v tova polojenie. edin den maika mi sa6to me popita dali da se razdelqt. az otgovorih "neznam no po-skoro ne" sled nqkolko dni vapreki tova te se razdeliha. zatova ne gi misli tqh jivei si jivota. kakvoto i da napravqt gledai sebe si i tova da si podredi6 jivota kakto na teb ti haresva bez da se saobrazqva6 s tova kakvo 6te stane v bade6te. tova pone e moeto mnenie. vse pak ti si re6ava6

кажете му че ако не се промени,ще се разведе майка ти с него...и ако не се промени по добре ще е май да го направи
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi 6tom 6te ti e po dobre bez nego i nqma da ti e ma4no kakvo o6te se 4udi6...v kraq na krai6tata ako s maika ti mojete da se opravite i bez nego nai dobre da se razvedat!

Аз мисля че ще е по-добре да се разведат и на двете ще ви е по-лесно

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    По-добре нека се разведат . Мисли за себе си !

suglasna sum 4e ako se razvedat i na dvete 6te vi e po lesno za6toto 6tom ve4e pie po seriozno zna4i mn tudno 6te 6te se otkaje ot tova.taka 4e qvno 6te e po dobre da se razvedat

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ти трябва да си прецениш. Но бащати явно има някакви проблеми и се опитва да си ги реши като се напива. Но няма да стане така. По добре намерета начин да го разберете и да му помогнете. Сега си мислиш че няма да съжаляваш но все пак той ти е баща. А представи си какво може да стане след като го напуснете? Моя съвет е да се опитате да му помогнете. Можете да отидете някаде примерно за една седмица за да го оставите сам и да може да си помисли може да се промени. Ако не стане тогава вече може да действате и с развод но аз си мисля че той ще се промени когато осмили нещата и разбере че ви прави лошо.

Голям фен
    Сега може би найстина е в труден период заради работата си и за това пие и не осъзнава,че ви наранява...Изчакайте малко,ако нещата не се оправят най-удачният вариянт ще е да се разведат.Успех!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си