значи тва е изключително сериозен въпрос
от 2 месеца някъде ходя с едно момче което много си обичам
преди него бях ходила с други двама и преди тях с един простоо с една дума страхотен
красив уникално,умен,забавен,изве тен,леко извратен,но нежен,още от началото межуда нас си имаше голямо сексуално привличане и то отиде...
той напъъълно задоволяваше всички мой желания дори без да му казвам и да съм му споделяла нищо,аз също бях абсолютно готова да изпълна неговите и така бяхме заедно към месец после нещата се прецакаха
тка тръгнах със следващия да избия мъката но мислех постоянно за него докато една вечер на един купон не бяхме заедно и с него така да се каже прекрачихме границата ,тогава и той изневери на приятлеката си с мен,преди това също се беше случило нещо но и двамат бяхме свободни и като тойми го обясни "просто физическо привличане"
сега когато мислих че съм престанала да изпитвам чуства и каквото и да е било към него мисля пак за него,за нощите който сме прекарали за всички неща които сме правили и да го сънувам като се очартава една от най добрите ми връзки в живота...
днес го видях и по дяволите беше по красив от всякога и просто едва издържах
искам отново да бъдя с него но да имаме само сексуални отношения,не си струва за някакви вечери да изгбя човека кото обичам и дава всичко за мен,и все пак имам ужасното ужасното желания да съм с него...дори една вечер...незнам какво да правя не искам да му изневеря но като съм с него постоянно се напиваме или нещо от този сорт което ни поддтиква към това
лошото е че приятеля ми и той се позвнават и сега започват да стават още по добри приятели
спешно е трябва да знам какво да направя преди да съм извършила някоя глупост