- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- neo4akvaniqt krai
sled godina i ne6ta vruzka,toi po4na da se otdrupva ot mene,sqka6 naro4no,ne iska65e da se vijdame,skusa s men s sms.predjivqli sme tolkova ne6ta zaedno,v edna kompaniq sme.ot okolo 3-4 dena zapo4na da mi pi6e mn gadni raboti.se edno ne gi pi6e6e toi.sory 4e ne pi6a na bg,ma v momenta mi samo mn zle.sega mi kaza 4e mu e prez huq za mene. nz kakvo da pravq.si4ko be6e hubavo i izvednuj toi re6i da se odrupne ot men
Lo6o,ti kazva6 4e ste v edna kompaniq.......Dali e vuzmojno nqkoi da mu e kazal ne6to kofti za teb.Za6to ne go pita6 kakvo stava,opitai se da pogovori6 s nego...Nevqrvam naistina da ne mu puka 1 godina e mnogo vreme
а дали е възможно да е малък и тъп мухльо,които мисли повече за 'статуса си' в компанията,отколкото за приятелката си?не ги разбирам тия детски истории някои казва на някого нещо за някого и този,който слуша вярва безусловно.
ако някои тръгне да ми надува главата за приятелят ми и то неща,които очевидно са пълни глупости,директно го отрязвам и толкова.не може за година да не сте си станали достатъчно близки,за да си имате доверие..в противен случай не съжалявай - не е пораснал за теб!
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мила със сигурност му пука за тебе, не би могло да бъде иначе... И според мен някой му е говорил врели некипели за тебе и той е повярвал. Но се чудя защо не е поговорил с теб, се пак сте заедно 1 година, много прибързано решение да скъсате просто така... Това се пак е цяла година, неможе да приключи ей така от нищото. Има сериозна причина, опитай да поговориш с него и да разбереш какво става. Успех![]()
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
очаквай неочакваното![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
mi ili nqkoi ne6to mu e kazal ili ti si mu dala nqkakav povod i si go ogor4ila tolkova,4e da ubie6 liubovta mu.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
сякаш е малко тъпичак щом ти казва "че му е през хуя за тебе" , но може найстина някой/я да е казал/а нещо за тебе.. може някой да е пуснал няква интрижка..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
и аз така си мисля..Първоначално написано от sweet_DENI_f
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еми най-вероятно някой нещо му е казал, и съм 95% сигурна, че е момиче.Все пак по принцип момичетата си падат повече клюкарки от момчетата..е има и изключения разбира се, но не е тва въпроса.Въпроса е, че е станало нещо и той е скъсал с тебе заради тва нещо..най-добре се помъчи да разбереш какво е станало.
как ще му бие шута бе...година са заедно...достатъчно добре трябва да се познават че да е забелязала до сега дали е няква утрепка...съмнява ме...малко е възможно да му е писнало...може да има някакви проблеми...помисли малко...питай го...
Има някои момчета много добри артисти.
Съветвам те въобще да не го търсиш, да не му се обаждаш, все едно, че не се съществува за теб.Това момче постъпва гадно и ако си сигурна, че ти нищо не си му казала, няма за какво да се притесняваш.Причините може да са много...да, момиче, напълно е възможно.И не знам какво иска, при положение, че те е скъсал той и на всичкото отгоре и със смс.Въобще не се занимавай.
Мила,сигурно ти е много тежко и те разбирам.И въпреки,че той ти дължи обяснение,за случилото се,по-добре за теб,да се отдръпнеш от него и колкото и да ти е трудно,запази достойнството си и продължи напред.Можеш да питаш някой ваш общ приятел,защо се е получило така.А с момчето се дръж пренебрежително,за да види ,че и на теб ти е ,,през х*я'' за него..![]()
ГрОзНоТо МоМиЧе Се СъБуДи МаЛкО пО-кРаСИвО зАрАнТа.НяКаКъВ чОВеК НеЗнАеН,чУдЕн БеШе Го ПрЕгРъЩаЛ пРеЗ нОщА.ГрОзНоТо Бе СтАнАлО кРаСиВо,ТиХо Се УсМиХнА На ДеНя.Не ИзМи ЛиЦеТо сИ щАсТлИвО,зА дА нЕ иЗмИе И сЪнЯ
Скъсал е с СМС? Хахах какъв пикльо.
Не съжалявай, че сте се разделили, съжалявай че си пропиляла 1 година с него.
Първоначално написано от sweet_DENI_f
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
mmm...na edna priqtelka i se slu4i su6toto i az mnogo se razo4arovah ot gadjeto i 6tot go misleh za mn svesten a takiva ne6ta i nagovori 4e mi se iska6e do go frasnanezna kakvo da te posavetvam...za6toto go obi4a6 i nqma da go napravi6..ammm...budi silna..i ne pla4i pred nego 6om ste v edna kompaniq
dano uspee6 da se spravi6
no exit
Tova e mn kofti.Vse pak ste bili tolkova vreme za edno i izvednaj da skasa s teb i to 4rez sms.Spored men trqbva da govorish s nego dosta seriozno.Neznam...ne moje prosto taka da ste hodili tolkova vreme i izvednaj da po4ne da ti pi6e takiva gadni neshta.Trqbva da ima nqkakva pri4ina.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Найш ли кфо се опитва да ти каже той: "Мижи да те лъжа!" . С 1 дума егото му е толкова голямо, че ти си една частичка прах в неговия "голям" мироглед! Майната му, остави го!
Ami naistina moje nqkoi da mu e kazal nqkakva l1ja za teb..i sigurno e tova...i toi da se e hvanal i ety kvo stava...opitai se da pogovri6 s nego sled nqkoi dryg den oba4e..za da te oceni prez tiq dni![]()
Това е поредният идиот...той не те заслужава опитай се да го забравиш и си намери някой на който няма да му е през хия за теб.![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Офффффффффффффф на думи всичко е толкова лесно, но когато това стани с някой от нас ужас ;(( мноо гадно ;(
![]()
Първоначално написано от Adwokat
така е неуспорвам...но все пак трябва дА й дадем някакви сили...какво да й кажа...'ами стой и се надявай,нищо 4е си играе с теб"....гадно е...но ще мине време и тя ще си даде сметка колко струва и ще го збрави.
благодаря ти за съчувствието и на всички останали благодаря.Първоначално написано от Adwokat
Опитвам се да го забравя,не съм чула никой да е говорил нещо за мен пред него,за да е станала интрига.вече не сме се виждали от деня, в който ме остави, но не преставам да мисля за него,преди така бях свикнала с него и сякаш той осмисляше дните ми,защото след един напрегнат ден,той ми беше утехата в края на деня. искам наистина да говорим,но ме е страх да не би той да не иска.след тези лоши неща, които ми наговори се пак сега си мисля,че той не ме обича както преди.но от друга страна си мисля,че ги е наговорил,за да ме отблъсне от себе си,да ме накара аз да скъсам с него или нещо такова.така ли изведнъж е заличил всичко...![]()
![]()
![]()
![]()
ne6to mn. jestoko go e izpla6ilo...no sled kato prodyljava da ti obry6ta vnimanie(moje6e i da se dyrji sqka6 ne sy6testvuva6) zna4i e v otboi(edna ot fazite na vlubvaneto), demek ima malyk 6ans(ako go iztyrpi6) da se syberete, interesnoto e 4e otboq mu e do6il 4ak sled godina i ne6to....ako 4ete6 cosmopolitan, pregledai nqkoi ot minalogodi6nite broeve, tam pi6e si4ko(ne se se6tam koi)
Jivei v nastoq6teto, pomni minaloto i ne se strahuvai ot byde6teto, za6toto to ne sy6testvuva i nikoga nqma da sy6testvuva. Ima samo sega.
Съжалявам, че съм толкова директна, но според мен той никога не е имал чувства към теб. Не се впрягай от нещата, които ти пише; такива момчета не заслужават вниманието ти, отвори очите си и ще видиш, че има много по-добри от него, които наистина ще те ценят и няма да им е "през х** за теб"
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.