- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ебах...никого не ебах,аз съм ЕБАХХХТИ комплексара :lol:
Абе знаете ли какво стана днескаДокато си чатех в часа по информатика и се появи даскала по математика
и се облегна на парното. И аз му викам ''Абе господине,много сте секси днес'' и той отсече ''ЗНам!'' и смъкна гащите. Всички от класа се бяха вглъбили в комповете си и не виждаха какво става. Тогава аз отидох до него и го барнах по хуя. Започнах да се увъртам около него,да се усуквамм и той се надърви здравата, дупето ми се опираше по надървения му хуй,а аз го поех целия. Влезе и даскалката ми по информатика най-накрая. Беше с директора. КАто ни видяха се включиха и те. После и класа ни. Стана ебааахти оргията
![]()
Пхахах,мн секси преживяване. Няма никога да го забравя. Тва е пародия-ебавка на всички болни мозъци,измислящи си ''еротични истории'' за своите учителиПускам тая тема не за друго,ами просто за ебавката с горките ебаващи се във форума. Ама те едва ли ще се усетят. И все пак-в даскало е най-яко да се ебеш !
![]()
I step off the train
I'm walkin' down your street again
And past your door
...
Определено си за психиатър, щом не можеш да се сдържиш да пишеш подобни неща по форумите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам чуството , че ти също си болен мозък![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
![]()
аз па се ебах с господина ми по физика
беше ужасно! слава богу пак съм детствена!
![]()
П.П АЗ СЪМ НА 13 той е на 73....не направих грешка нали>?
![]()
ПРЕДЛАГАМ ТАЗИ ТЕМА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮ4ЕНА И ДА Е ПОСЛЕДНАТА КОПИРАНА ЕБАВКА!!! ЗАЩОТО ВЕ4Е МИ Е ДО И АЗ НЕ ЗНАМ КЪДЕ...ПИШЕТЕ ПО СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ СТИГА ПЪЛНИХТЕ САЙТА С ПРОСТИ ТЕМИ1
спок девойче не си дественаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
сложи на една игла малко сезал и си като нова
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
нали и аз така си помислих
![]()
----------------------------------------------------------------
ах, забавните ми, те![]()
Ха-ха,ами ,милички, не знам вие как се чувствате,но определено след 'n'-тата на брой подобна тема,се изнервих и просто написах товаА вие каквото щете си мислете
![]()
I step off the train
And past your door
...
Това е решението..![]()
Явно не схванахте замисъла. Както и да е. Моля за извинение тогава,щото аз съм доста сериозен човек,когато трябва да съм такъвИ целта ми беше една друга,ама сега май е ред да се заключи темата :>
I step off the train
And past your door
...