.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Ебах...никого не ебах,аз съм ЕБАХХХТИ комплексара :lol:

Абе знаете ли какво стана днеска Докато си чатех в часа по информатика и се появи даскала по математика и се облегна на парното. И аз му викам ''Абе господине,много сте секси днес'' и той отсече ''ЗНам!'' и смъкна гащите. Всички от класа се бяха вглъбили в комповете си и не виждаха какво става. Тогава аз отидох до него и го барнах по хуя. Започнах да се увъртам около него,да се усуквамм и той се надърви здравата, дупето ми се опираше по надървения му хуй,а аз го поех целия. Влезе и даскалката ми по информатика най-накрая. Беше с директора. КАто ни видяха се включиха и те. После и класа ни. Стана ебааахти оргията
    Пхахах,мн секси преживяване. Няма никога да го забравя. Тва е пародия-ебавка на всички болни мозъци,измислящи си ''еротични истории'' за своите учители Пускам тая тема не за друго,ами просто за ебавката с горките ебаващи се във форума. Ама те едва ли ще се усетят. И все пак-в даскало е най-яко да се ебеш !
    I step off the train
    I'm walkin' down your street again
    And past your door
    ...

Голям фен
    Определено си за психиатър, щом не можеш да се сдържиш да пишеш подобни неща по форумите

Имам чуството , че ти също си болен мозък
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

аз па се ебах с господина ми по физика беше ужасно! слава богу пак съм детствена!
    П.П АЗ СЪМ НА 13 той е на 73....не направих грешка нали>?

ПРЕДЛАГАМ ТАЗИ ТЕМА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮ4ЕНА И ДА Е ПОСЛЕДНАТА КОПИРАНА ЕБАВКА!!! ЗАЩОТО ВЕ4Е МИ Е ДО И АЗ НЕ ЗНАМ КЪДЕ...ПИШЕТЕ ПО СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ СТИГА ПЪЛНИХТЕ САЙТА С ПРОСТИ ТЕМИ1

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    аз па се ебах с господина ми по физика беше ужасно! слава богу пак съм детствена!
    спок девойче не си дествена сложи на една игла малко сезал и си като нова
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    спок девойче не си дествена сложи на една игла малко сезал и си като нова
    нали и аз така си помислих

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ----------------------------------------------------------------
    ах, забавните ми, те

Ха-ха,ами ,милички, не знам вие как се чувствате,но определено след 'n'-тата на брой подобна тема,се изнервих и просто написах това А вие каквото щете си мислете
    I step off the train
    And past your door
    ...

Това е решението..

Явно не схванахте замисъла. Както и да е. Моля за извинение тогава,щото аз съм доста сериозен човек,когато трябва да съм такъв И целта ми беше една друга,ама сега май е ред да се заключи темата :>
    I step off the train
    And past your door
    ...

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си