- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Шоуто на Слави" ...а сега накъде?
дано слави се оправи...та аз съм расла с него мн ми беше тъжно вчера като чух това...да се оправя по бързо и да се връща да си води шоуто...
![]()
Определено Слави си води добре шоуто...
Росен Петров също се справя.Аз вчера го гледах интервюто със Слави и той обясняваше какво му има.Каза, че с някакви нерви на окото бил проблема и недовиждал с това същото око.Да, на всеки може да се случи, а и никой не е застрахован.Той от доста време не виждаше много добре-не можеше да чете плакатите, с които бяха дошли зрителите в шоуто, а бяха написани с големи букви.
И аз му пожелавам да се оправи, добър шоумен е, както казах-добре си води шоуто.
Като даваше интервюто вчера ми се насълзиха очите.Не толкова заради него, а заради нещата, които каза.За едно момиче болно от рак, нямало един крак, напълно сираче-момиче със силна воля, което не обвинило до края си нито майка си, нито баща си, че са я изоставили.Той я е познавал.
Толкова от мен.![]()
кво ?!?! дайте да гледаме кво е станало бе...няма ли вибокс нещо там...попринцип не го гледам ама...тва ми е интересно![]()
Четете бе хора!Първоначално написано от Just_One_Girl
И бтв може да е всякакъв, може да е гаден според някои, може да е жалък...
Ама е велик. Факт. Поне за България.
I love you...
Тука сбърка!Господ има!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ми просто ми стана някак странно. Сега май се усетих защо Според мен този човек е постигнал нещо смислено в живота си. Над 10 години предавания, над 10 албума и сигурно над 100 човека, на които е помогнал (ако не за друго, то поне за реализацията им... или Българската коледа той я организираше....и други такива неща) И затова се почуствах така. Другият момент е,че това беше като предсмъртно послание....така стана. И доколкото разбрах е бил почти сляп с лявото око и се е развил синузит, който вреди и на другото. Тъпо ще е ако кажа,че бих дала живота си за Слави Трифонов, и ще е така. Глупаво ще е ако кажа,че го обичам. (звездоманията не ме държа дълго) Просто му се възхищавам и ми е някак...странно. Сякаш със мечтала да застана високо с идеята,че там няма болка...а се оказа,че не е така.
Е, всички знаем от какво най-лесно се хваща синузит така, че бих казал че сам си го е избрал.
Винаги съм твърдял че твърдите наркотици са за малки деца защото организмите им са силни(и акъла им е малко). Не може да си на 40, да пълниш носа често и да очакваш да си без синузит или още по-сериозни неща защото синузита е първото.
И аз го гледах тва интервю вчера и ми стана много кофти,защото като се замислих почти всяка вечер от 7 години насам (от толкова мисля че е шоуто в БТВ,не съм мн.сигурна) съм го гледала и съм му се кефела на простотиите и сега изведнъж Край..Незнам какво ще стане със шоуто му,но определено Росен Петров и който и да било,не може да замести Слави.Вярно е че на всеки се случва,но когато гледаш някого известен..всяка вечер го дават по ТВ-то ала бала и всякаш си мислиш,че на тези хора нищо не може да им се случи и наистина е много тъжно,но дано да се оправи доколкото може поне
![]()
f@nt@zi@
Току-що прочетох излиянията му и най-спокойно мога да заявя,че комплексираният селянин си остава такъв до края!Съжалявам много,като оставим на страна болестта му(очната),трябва да се признае,че по-нагъл,по-безОЧЛИВ човек рядко се среща!
Бил много честен,много прям,директен-??Тоя чува ли се какво говори?Въобще не ми харесва фактът,че използва по такъв начин състоянието си да се изтъкне така!На колко хора бил помогнал,колко пари бил дал!ДИВ СЕЛЯНИН!
ПП:Само на мен ли ми направи впечатление изречението "Знаеш, че аз познавах много от тия хора"?
Хаха... Не можа да понесеш критиката към "фюрера"Първоначално написано от Ziezi
![]()
Слави може да е грандоман с огромно его(нещо, което за нокой не е тайна), но е изключително прав за Боленчо... И е направил доста по-смислени неща от него...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не се хвалим... Дразним колегатаПървоначално написано от BornFromPain
Чакаме да се разяри и да изсипе порой псувни по наш адре, както само той си знае, и да ни оправи настроението...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
пиле,на теб май ти е в кръвта да се изказваш неподготвена...Можеш да разбереш мнението ми за Сидеров в темата за мангалите(май) във форума "България....."Първоначално написано от rosskata
Не можах да понеса надменността и наглостта на тоя дълъг пръч!
ПП:все пак(въпреки,че вече не понасям особено много АТАКА) ми е интересно защо това интервю,главната цел на което беше да се разбере как е вездесъщият славчо се обърна в такава посока....
samo edno ne moga da razbera ... naistina e tujno 4e e stanalo taka s 4oveka no zashto govorite 4ak za "predsmurtno jelanie " ot bolestta mu mai ne se umrira!?!??!?!tai li e![]()
Искам само да кажа,че още не съм прочела интервюто,но горе долу разбрах за какво страва въпрос.
Искам да кажа още,че отдавна не съм гледала шоуто на Слави,защото вече не ми е чак толкова интересно.НО никой не може да отрече,че Слави Трифонов е едно от най-големите лица в българската телевизия.Освен своето шоу,той е участвал и в много други проекти,които освен да забавляват хората,са послужили да помогнат и то не само на един-двама.
Във вашите очи Слави може да е всякакъв,но на първо място е човек,така че не заслужава безразличие и пренебрежение точно в този момент!
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
прав си..но пък кой е казал, че Слави ще умре...дори като го пиша и се подтискам..някак си нереално е, въпреки че не е невъзможно...Първоначално написано от Skullbreaker
в крайна сметка обаче..това е животът независимо дали ни харесва или не.
според мен, най-вероятно е ако слави починешоуто да е в негова памет, но да не правим прибързани сметки...
за сега слави е жив и е горе-долу добре (според сигурен източник), за него се грижат едни от най-добрите специалисти и се съмнявам, че имаме повод за притеснение...
всички стискаме палци на Славчо, защото знаем, че без Човека Феномен няма качествен шоубизнес в БГ...
дано да се оправи!!!!
http://www.vbox7.com/play:26d60b80
http://www.vbox7.com/play:f32a920d
http://www.vbox7.com/play:3345fd35
Прекалено много внимание обръщате на топ-идиот номер 1 в България - Слави Трифонов!![]()
Левски шампион але але!
Слави Трифонов-един ИСТИНСКИ ШОУМЕН, ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ, ЕДИН ИСТИНКИ БЪЛГАРИН, ЕДИН ПЕВЕЦ, НО НЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА НЕГО В МИНАЛО ВРЕМЕ, ЗАЩОТО СЛАВИИИИ-ТИ ЩЕ ВОДИШ ПРЕДАВАНЕТО СИ, ЩЕ НАПРАВИШ РАЗБИВАЩИ КОНЦЕРТИ ПАК И СЛАВИ-ДАВАЙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
браво Ванче!!Първоначално написано от the_o.c_girl
Слави оправяй се!!! ЧАКАМЕ ТУРНЕТО ВЕЧЕ!!!!!
I am what I am !!!
МЛЪКНИПървоначално написано от air_J
Завиждаш ли му? Че е по-голям 'идиот' от теб? Това, което правиш е гнусно!!! Слави може да е грандоман, да е надут, да е богат, да е самохвалко и с голямо его, но е постигнал много!!! И заслужава уважение, защото не е от хората, които лижът гъзове и се крият в миша дупка, когато става напечено!Първоначално написано от air_J
Не само,че е велик шоумен,но е и голям българин. Ще ми е доста кофти ако спре да води шоуто,защото съм свикнал почти всяка вечер да го гледам. Без него няма да е същото. Дано се оправи и отново да се завърне в ефир
Щом според теб заслужава уважение - уважавай си го, това си е твое право! А оная другата с колкото и голям шрифт и дразнещ цвят да си излее словесната диария няма да промени факта, че Слави Трифонов е топ-идиот номер 1 на България. Не ме притеснява това, че го гледате и му се радвате, защото още сте в тийн възраст. Притеснително ще е, ако го гледате и му се радвате а сте над 20 години.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Левски шампион але але!
НО Е ВАЖНО, ЧЕ НЕ ПАЗИ ПАРИТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ, НО И ПОМАА!!!ВСИКО, КОЕТО Е ПОСТИГНАЛ САМ СИ ГО Е НАПРАВИЛ, НЕ Е ИМАЛ НЯКОЙ, КОЙТО ДА ГО ЛАНСИРА!!!!!Първоначално написано от CooL^GirL^^^