.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    дано слави се оправи...та аз съм расла с него мн ми беше тъжно вчера като чух това... да се оправя по бързо и да се връща да си води шоуто...

Мега фен Аватара на koalka
    Определено Слави си води добре шоуто...
    Росен Петров също се справя.Аз вчера го гледах интервюто със Слави и той обясняваше какво му има.Каза, че с някакви нерви на окото бил проблема и недовиждал с това същото око. Да, на всеки може да се случи, а и никой не е застрахован.Той от доста време не виждаше много добре-не можеше да чете плакатите, с които бяха дошли зрителите в шоуто, а бяха написани с големи букви.
    И аз му пожелавам да се оправи, добър шоумен е, както казах-добре си води шоуто.
    Като даваше интервюто вчера ми се насълзиха очите.Не толкова заради него, а заради нещата, които каза.За едно момиче болно от рак, нямало един крак, напълно сираче-момиче със силна воля, което не обвинило до края си нито майка си, нито баща си, че са я изоставили. Той я е познавал.
    Толкова от мен.

Град
    нямам си на представа...
    кво ?!?! дайте да гледаме кво е станало бе...няма ли вибокс нещо там...попринцип не го гледам ама...тва ми е интересно

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    http://www.focus-news.net/?id=s1432
    Това е цялото интервю, в писмен вид обаче. Предадено е всичко дословно. Ако намериш откъде - свали видео варианта. Заслужава си да се види, много истини и силни думи каза снощи.
    Четете бе хора!
    И бтв може да е всякакъв, може да е гаден според някои, може да е жалък...
    Ама е велик. Факт. Поне за България.
    I love you...

Голям фен Аватара на Ziezi
    Тука сбърка!Господ има!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Голям фен
    Град
    :)
    Ми просто ми стана някак странно. Сега май се усетих защо Според мен този човек е постигнал нещо смислено в живота си. Над 10 години предавания, над 10 албума и сигурно над 100 човека, на които е помогнал (ако не за друго, то поне за реализацията им... или Българската коледа той я организираше....и други такива неща) И затова се почуствах така. Другият момент е,че това беше като предсмъртно послание....така стана. И доколкото разбрах е бил почти сляп с лявото око и се е развил синузит, който вреди и на другото. Тъпо ще е ако кажа,че бих дала живота си за Слави Трифонов, и ще е така. Глупаво ще е ако кажа,че го обичам. (звездоманията не ме държа дълго) Просто му се възхищавам и ми е някак...странно. Сякаш със мечтала да застана високо с идеята,че там няма болка...а се оказа,че не е така.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Е, всички знаем от какво най-лесно се хваща синузит така, че бих казал че сам си го е избрал.
    Винаги съм твърдял че твърдите наркотици са за малки деца защото организмите им са силни(и акъла им е малко). Не може да си на 40, да пълниш носа често и да очакваш да си без синузит или още по-сериозни неща защото синузита е първото.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    И аз го гледах тва интервю вчера и ми стана много кофти,защото като се замислих почти всяка вечер от 7 години насам (от толкова мисля че е шоуто в БТВ,не съм мн.сигурна) съм го гледала и съм му се кефела на простотиите и сега изведнъж Край.. Незнам какво ще стане със шоуто му,но определено Росен Петров и който и да било,не може да замести Слави.Вярно е че на всеки се случва,но когато гледаш някого известен..всяка вечер го дават по ТВ-то ала бала и всякаш си мислиш,че на тези хора нищо не може да им се случи и наистина е много тъжно,но дано да се оправи доколкото може поне
    f@nt@zi@

Току-що прочетох излиянията му и най-спокойно мога да заявя,че комплексираният селянин си остава такъв до края!Съжалявам много,като оставим на страна болестта му(очната),трябва да се признае,че по-нагъл,по-безОЧЛИВ човек рядко се среща!
    Бил много честен,много прям,директен-??Тоя чува ли се какво говори?Въобще не ми харесва фактът,че използва по такъв начин състоянието си да се изтъкне така!На колко хора бил помогнал,колко пари бил дал!ДИВ СЕЛЯНИН!
    ПП:Само на мен ли ми направи впечатление изречението "Знаеш, че аз познавах много от тия хора"?

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Току-що прочетох излиянията му и най-спокойно мога да заявя,че комплексираният селянин си остава такъв до края!Съжалявам много,като оставим на страна болестта му(очната),трябва да се признае,че по-нагъл,по-безОЧЛИВ човек рядко се среща!
    Бил много честен,много прям,директен-??Тоя чува ли се какво говори?Въобще не ми харесва фактът,че използва по такъв начин състоянието си да се изтъкне така!На колко хора бил помогнал,колко пари бил дал!ДИВ СЕЛЯНИН!
    ПП:Само на мен ли ми направи впечатление изречението "Знаеш, че аз познавах много от тия хора"?
    Хаха... Не можа да понесеш критиката към "фюрера"
    Слави може да е грандоман с огромно его(нещо, което за нокой не е тайна), но е изключително прав за Боленчо... И е направил доста по-смислени неща от него...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Направил е по-смислени неща от един нацист? Кога опряхме чак до там, че и с такива работи почнахме да се хвалим
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Направил е по-смислени неща от един нацист? Кога опряхме чак до там, че и с такива работи почнахме да се хвалим
    Не се хвалим... Дразним колегата Чакаме да се разяри и да изсипе порой псувни по наш адре, както само той си знае, и да ни оправи настроението...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Хаха... Не можа да понесеш критиката към "фюрера"
    Слави може да е грандоман с огромно его(нещо, което за нокой не е тайна), но е изключително прав за Боленчо... И е направил доста по-смислени неща от него...
    пиле,на теб май ти е в кръвта да се изказваш неподготвена...Можеш да разбереш мнението ми за Сидеров в темата за мангалите(май) във форума "България....."
    Не можах да понеса надменността и наглостта на тоя дълъг пръч!
    ПП:все пак(въпреки,че вече не понасям особено много АТАКА) ми е интересно защо това интервю,главната цел на което беше да се разбере как е вездесъщият славчо се обърна в такава посока....

samo edno ne moga da razbera ... naistina e tujno 4e e stanalo taka s 4oveka no zashto govorite 4ak za "predsmurtno jelanie " ot bolestta mu mai ne se umrira!?!??!?!tai li e

Супер фен
    Искам само да кажа,че още не съм прочела интервюто,но горе долу разбрах за какво страва въпрос.

Искам да кажа още,че отдавна не съм гледала шоуто на Слави,защото вече не ми е чак толкова интересно.НО никой не може да отрече,че Слави Трифонов е едно от най-големите лица в българската телевизия.Освен своето шоу,той е участвал и в много други проекти,които освен да забавляват хората,са послужили да помогнат и то не само на един-двама.
    Във вашите очи Слави може да е всякакъв,но на първо място е човек,така че не заслужава безразличие и пренебрежение точно в този момент!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Аз без Слави не мога да си представя българската телевизия...Той организира най-големите конкурси , намира таланти , прави хубава телевизия..Шоуто му е номер1..Слави с теб сме!
    прав си..но пък кой е казал, че Слави ще умре...дори като го пиша и се подтискам..някак си нереално е, въпреки че не е невъзможно...
    в крайна сметка обаче..това е животът независимо дали ни харесва или не.
    според мен, най-вероятно е ако слави почине шоуто да е в негова памет, но да не правим прибързани сметки...
    за сега слави е жив и е горе-долу добре (според сигурен източник), за него се грижат едни от най-добрите специалисти и се съмнявам, че имаме повод за притеснение...
    всички стискаме палци на Славчо, защото знаем, че без Човека Феномен няма качествен шоубизнес в БГ...
    дано да се оправи!!!!
    http://www.vbox7.com/play:26d60b80
    http://www.vbox7.com/play:f32a920d
    http://www.vbox7.com/play:3345fd35

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Прекалено много внимание обръщате на топ-идиот номер 1 в България - Слави Трифонов!
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Слави Трифонов-един ИСТИНСКИ ШОУМЕН, ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ, ЕДИН ИСТИНКИ БЪЛГАРИН, ЕДИН ПЕВЕЦ, НО НЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА НЕГО В МИНАЛО ВРЕМЕ, ЗАЩОТО СЛАВИИИИ-ТИ ЩЕ ВОДИШ ПРЕДАВАНЕТО СИ, ЩЕ НАПРАВИШ РАЗБИВАЩИ КОНЦЕРТИ ПАК И СЛАВИ-ДАВАЙ

Град
    На Баскетболното игрище!
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    Слави Трифонов-един ИСТИНСКИ ШОУМЕН, ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ, ЕДИН ИСТИНКИ БЪЛГАРИН, ЕДИН ПЕВЕЦ, НО НЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА НЕГО В МИНАЛО ВРЕМЕ, ЗАЩОТО СЛАВИИИИ-ТИ ЩЕ ВОДИШ ПРЕДАВАНЕТО СИ, ЩЕ НАПРАВИШ РАЗБИВАЩИ КОНЦЕРТИ ПАК И СЛАВИ-ДАВАЙ
    браво Ванче!!

Слави оправяй се!!! ЧАКАМЕ ТУРНЕТО ВЕЧЕ!!!!!
    I am what I am !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Прекалено много внимание обръщате на топ-идиот номер 1 в България - Слави Трифонов!
    МЛЪКНИ

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Завиждаш ли му? Че е по-голям 'идиот' от теб? Това, което правиш е гнусно!!! Слави може да е грандоман, да е надут, да е богат, да е самохвалко и с голямо его, но е постигнал много!!! И заслужава уважение, защото не е от хората, които лижът гъзове и се крият в миша дупка, когато става напечено!

Супер фен
    Не само,че е велик шоумен,но е и голям българин. Ще ми е доста кофти ако спре да води шоуто,защото съм свикнал почти всяка вечер да го гледам. Без него няма да е същото. Дано се оправи и отново да се завърне в ефир

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Завиждаш ли му? Че е по-голям 'идиот' от теб? Това, което правиш е гнусно!!! Слави може да е грандоман, да е надут, да е богат, да е самохвалко и с голямо его, но е постигнал много!!! И заслужава уважение, защото не е от хората, които лижът гъзове и се крият в миша дупка, когато става напечено!
    Щом според теб заслужава уважение - уважавай си го, това си е твое право! А оная другата с колкото и голям шрифт и дразнещ цвят да си излее словесната диария няма да промени факта, че Слави Трифонов е топ-идиот номер 1 на България. Не ме притеснява това, че го гледате и му се радвате, защото още сте в тийн възраст. Притеснително ще е, ако го гледате и му се радвате а сте над 20 години.
    Левски шампион але але!

Град
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    НО Е ВАЖНО, ЧЕ НЕ ПАЗИ ПАРИТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ, НО И ПОМАА!!!ВСИКО, КОЕТО Е ПОСТИГНАЛ САМ СИ ГО Е НАПРАВИЛ, НЕ Е ИМАЛ НЯКОЙ, КОЙТО ДА ГО ЛАНСИРА!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си