- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да мастурбирам ефектно?
are kajete nekvi na4ini
moje bi kato porastne6 malko ,zapo4ne6 da misli6 realno i si nameri6 jena [momi4e] koeto hem da te obi4a hem da ti dostavq udovolstvie![]()
Tova sa ve4e 10 godini,ama sex ne sam pravila. Smqtate li,4e mi e dobre?![]()
Ама и бащата и кучето ли беПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
Първоначално написано от pi4_ot_ruse
аз щи кажа сабираи пари за 100 лв мое си купиш искуствена вагина
представлява е тва shop.gbg.bg/cre620/images/520-80x80.jpg
аз кат по малък си купувах върши работа
Вземаш 1 пила и почваш да си я търкаш в пишлето![]()
![]()
Може да му липсват някои части след това!!!Първоначално написано от BabbyDoll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поправка- деца без работа!Първоначално написано от MDMA
Егати ипоколението дето сме! Едва на 12 и вече мисли за алтернативи на обикновенните чикии, просто щото са му омръзнали, претставете си за какъв период от време на практика е имало, преди тая тема, за да му омръзне!
Нямам думи!
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
are stiga s prostotiqta we pi6ete svesno nqkakvi na4ini koito ste probvali i t.n. po golemite 4ikidjii
Първоначално написано от pi4_ot_ruse
А по-малките нямат ли право на глас
![]()
нагъзисе пред огледалото и си набии една 4екия хахахахахаа6то пускате такъжа тъпи теми нз просто
![]()
![]()
![]()
![]()
тъпи(или в случая недорасли, което е равносилно) хора, тъпи теми....Първоначално написано от Анонимко
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
are kajete 4esno kakvo da napravq ako neznaete si traite
Ае жени...не ще станем на 18 и тогава ще почнем да лъскаме а като станем на 40 50 може да почнем да се позамисляме и да напраим сефтето...омръзнало ми е от такива начи![]()
Момчето сериозно го пита вие му държите сметка от колко време лъска-ТВА СИ Е НЕГОВА РАОТА,не ви ли стана ясно...?
to4no taka a i izglejdate po-umni kato si mal4ite.pi6ete samo mneniq po temata
Сигурен съм, че преди време във форума имаше една тема, където имаше линк към един сайт, където имаше видео материал за над 40-50 различни начина за маструбиране. Поработи с търсачката![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ela pri men![]()
pi4_ot_ruse mushni si pc-to v gazo i ako moje ti si se mushni v gazo !!! i pradlagam taq glupava tema da se iztrie shtoto e very glupava ! lemeri prosti
Аз предлагам да си сложи патката отзаде при някои вентилатор и да пусне комютъра.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Пич на твоите години си мислех, че пишката е само за пикаене. Задръж малко топката. Цял живот има да го лъскаш. Аз от 13 годишен като съм почнал та до сега. Вече не ги броя колко са /годините/.Първоначално написано от pi4_ot_ruse
А иначе ползвай крем, лусион, олио за тяло или ако имате вана може да се пробваш там, добър варианте да го поставиш под течаща вода /примерно под чучура на душа или ако имате душ телефон с него се пробвай/ или да го ивиеш в хавлиена кърпа и пак да клатш назад, напред.
Няма да ти казвам всичко каквото съм научил за чикиите в този живот, понеже е много готино и сам да откриеш нещо.
Виш ся сядаш си на ръката седиш половин 4ас на нея и си удряш 4икия после ми кажи как е било![]()
nai-efektnoto :NE MASTURBIRAI
Абсолиутно съм съгласен....из4акаи да минат 4-5 години да си хване6 гадже и 6е види6 колко по ЕФЕКТИВНО е
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop